Om Horoskopnettet

Horoskopnettet.dk er et af DKs største og ældste medier med gratis horskoper.

Siden blev etableret i 2013 og drives af et engageret hold af astrologi entusiaster fra Danmark og Australien sammen med en webmaster, der står for at alt det tekniske fungere efter hensigten.

Vi er et selvstændigt foretagende og alle involverede parter arbejder ulønnet. Vores driftsomkostninger bliver inddækket gennem et Adsense samarbejde med Google.

Mød nogle af menneskerne der er tilknyttet Horoskopnettet

Herunder kan du få et lille inblik i nogle af dem der er tilknyttet Horoskopnettet - lige fra webmasteren og astrologi studerende Kristian Ole, livsrådgiveren Jens, clairvoyance-rådgiver Sanika og over til healing-rådgiveren Lars Michael.

Du kan også læse om vores astrolog Ole Danielsen og håndlæser Maria, der også fungerere som vores mode-blogger og manager på de sociale medier.

Kristian Ole Rørbye

kristian ole roerbye astrolog - Om HoroskopnettetPin

Kristian Ole har været en del af Horoskopnettet.dk siden 2013 og står for den daglige drift af hjemmesiden som webmaster.

Han har altid haft en stor interesse for horoskoper og kan huske, at han ofte læste gratis horoskoper i avisen hos sin farmor og farfar.

Efter at have arbejdet med Horoskopnettet.dk i over et årti følte Kristian, at det var på tide at få noget uddannelse inden for feltet.

Derfor tog han et kursus i Astrologi hos Dr Karen E Wells, . (se certifikat herunder).

I kurset i Astrologi hos Dr Karen E Wells, som Kristian Ole Rørbye tog, lærte han om følgende emner:

Kurset gav Kristian en dybere forståelse af astrologiens forskellige elementer, såsom soltegn, planeter og husene, og hvordan de alle spiller en rolle i at give indsigt i ens personlighed og liv.

Ved at lære om de forskellige aspekter af astrologi har Kristian nu fået mere viden og færdigheder til at kunne være med til at hjælpe resten af teamet med at levere endnu mere præcise og relevante horoskoper til Horoskopnettet.dks besøgende og kunder.

Kurset er fuldt akkrediteret af CTAA - Complementary Therapists Accredited Association & IHTCP - International Holistic Therapists & Course Providers.

horoskopnettet-astrolog-kristian-ole-roerbye-certifikatPin

Med sin viden og interesse for astrologi er Kristian en vigtig del af teamet, der sikrer, at Horoskopnettet.dk altid leverer de bedste horoskoper og astrologiske artikler til deres besøgende og kunder.

Sanika

Clairvoyance - Om HoroskopnettetPin

Jeg hedder Sanika og arbejder med clairvoyance. Jeg er født på Sri lanka, det hellige velsignede land. Jeg blev adopteret, da jeg var 2 år gammel og er i dag 40 år. 

Min Dharma (livsformål) er at hjælpe andre mennesker ved brug af mine spirituelle evner og mine andre færdigheder. Jeg har altid søgt svar på mine spørgsmål udenfor mig selv, men har med tiden fundet ud af at alle svarene findes indeni mig selv.

Læs mere om Sanika og clairvoyance rådgivgning her.

Lars Michelsen

Healing - Om HoroskopnettetPin

Mit navn er Lars Michelsen og jeg har en naturlig medfødt evne til at heale. Healing betyder at helbrede, gøre noget helt igen eller korrigere noget, som er i uorden.

Jeg er uddannet psykoterapeut og siden jeg var helt lille, har jeg kunne føle andre menneskers energi/stråling meget stærkt og fornemme hvad, der var i ubalance. Denne gave bevirker, at jeg har en naturlig lyst til at hjælpe mine medmennesker med at genfinde deres indre balance.

Læs mere om Lars og healing her.

Jens

Terapeutisk r%C3%A5dgivning - Om HoroskopnettetPin

Mit navn er Jens Hallar og jeg er livsrådgiver. Jeg bygger min rådgivning på min egen livserfaring samt et væld af effektive værktøjer, jeg har samlet op i forbindelse med min undren over mennesket og livet – samt gennem bearbejdning af mine egne livs-kriser.

Hele denne rejse har taget mig forbi flere professionelle fagfolk indenfor alt fra alternative behandlere, til psykologer og terapeuter. Jeg har været i et 3 årigt forløb som klient, og siden som privatelev, hos en meget dygtig kunst- og psykoterapeut – fra hvem jeg løbende modtager supervision.

Læs mere om Jens og livsrådgivning her.

Ole Danielsen

ole danielsen - horoskopnettetPin

Jeg hedder Ole Danielsen, og er en astrolog med en passion for at hjælpe mennesker med at finde vejledning og indsigt i deres liv. Jeg har brugt mere end 30 år på at studere astrologi og har hjulpet tusindvis af mennesker med at finde svar på deres spørgsmål og udfordringer.

Jeg tror på, at astrologi kan være en kraftfuld måde at lære mere om sig selv og sine omgivelser på. Jeg trækker på en bred vifte af astrologiske teknikker og metoder for at kunne give præcise og relevante horoskoper til mine kunder.

Jeg ser på hele horoskopet og tager højde for alle de forskellige elementer, der kan spille ind på en persons liv og personlighed. Jeg er kendt for min empati og evne til at lytte til mine kunders behov og ønsker, og tilpasse min læsning til deres unikke situation.

Maria

Maria Baek horoskopnettet blogger 1 - Om HoroskopnettetPin

Hej allesammen! Mit navn er Maria Bæk, og jeg er en håndlæser, mode-blogger og manager på Horoskopnettet.dks sociale medier.

Med håndlæsning hjælper jeg mine kunder med at forstå deres livsformål og finde vejledning i deres liv. Jeg har en dyb forståelse af, hvordan hænder kan give indsigt i ens personlighed og skæbne. Jeg tror på, at alle har potentiale til at opnå deres drømme, og jeg hjælper mine kunder med at finde deres vej.

Jeg er også passioneret omkring mode og skønhed, og jeg deler mine tips og tricks på min mode-blog. Jeg tror på, at mode er en måde at udtrykke sig selv på og føle sig selvsikker på. Jeg vil gerne hjælpe mine læsere med at finde deres egen stil og føle sig godt tilpas i deres egen hud.

Som manager på vores sociale medier sørger jeg for at vores profiler er opdaterede med relevant og inspirerende indhold. Jeg elsker at engagere mig med vores følgere og skabe en fællesskabsfølelse omkring vores brand.

Jeg er klar til at hjælpe dig med at finde din vej og din stil. Lad mig være din guide til at opnå det, du ønsker i livet.

Mission for Horoskopnettet

Vores mål er at blive danmarks bedste hjemmeside om horoskoper og vi stopper ikke før, målet er nået.

Vi har længe ment, at Danmark har brug for en hjemmeside der – i modsætning til mange af de etablerede – er overskuelig og brugervenlig. At læse sit horoskop bør være en fornøjelse – ikke en lang og træg kamp for at finde rundt på en forvirrende hjemmeside. Iøvrigt mener vi ikke, at en hjemmeside om horoskoper og stjernetegn skal overplastres med uinteressante tilbud til de besøgende.

Læs: dagens horoskop, ugens horoskop og månedens horoskop

Vi tilbyder også at du kan få lagt et personligt fødselshoroskop, personligt årshoroskop eller et parhoroskop - denne type horoskoper har en leveringdtid på 1-2 dage og bliver lagt af den astrolog som vi samarbejder med i Danmark - astrologen har over 20 års erfaring med at horoskoper.

Vi fungerer ganske enkelt som en formidlingsenhed, der er til for at du kan holde dig orienteret – uden at skulle navigere gennem alt det kedelige. Vi holder fokus på det, vores hjemmeside omhandler – og vi agter at opretholde en høj kvalitet af indhold og hele tiden forbedre brugeroplevelsen med nye tiltag. Al kritik af hjemmesiden modtages med kyshånd!

De kærligste hilsner

Redaktionen

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Vi støtter:

  csr-maerket logoPin
  MiljøvenligpakningPin