Om Horoskopnettet

Horoskopnettet.dk er et af DKs største og ældste medier med gratis horskoper.

Siden blev etableret i 2013 og drives af et engageret hold af astrologi entusiaster fra Danmark og Australien sammen med en webmaster, der står for at alt det tekniske fungere efter hensigten.

Vi er et selvstændigt foretagende og alle involverede parter arbejder ulønnet. Vores driftsomkostninger bliver inddækket gennem et Adsense samarbejde med google.

Vores mål er at blive danmarks bedste hjemmeside om horoskoper og vi stopper ikke før, målet er nået.

Vi har længe ment, at Danmark har brug for en hjemmeside der – i modsætning til mange af de etablerede – er overskuelig og brugervenlig. At læse sit horoskop bør være en fornøjelse – ikke en lang og træg kamp for at finde rundt på en forvirrende hjemmeside. Iøvrigt mener vi ikke, at en hjemmeside om horoskoper og stjernetegn skal overplastres med uinteressante tilbud til de besøgende.

Læs: dagens horoskop, ugens horoskop og månedens horoskop

Vi tilbyder også at du kan få lagt et personligt fødselshoroskop, personligt årshoroskop eller et parhoroskop – denne type horoskoper har en leveringdtid på 1-2 dage og bliver lagt af den astrolog som vi samarbejder med i Danmark – astrologen har over 20 års erfaring med at horoskoper.

Vi fungerer ganske enkelt som en formidlingsenhed, der er til for at du kan holde dig orienteret – uden at skulle navigere gennem alt det kedelige. Vi holder fokus på det, vores hjemmeside omhandler – og vi agter at opretholde en høj kvalitet af indhold og hele tiden forbedre brugeroplevelsen med nye tiltag. Al kritik af hjemmesiden modtages med kyshånd!

De kærligste hilsner

Redaktionen

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Vi støtter:

  csr-maerket logo
  Miljøvenligpakning