Månedshoroskop Vædder – oktober

Her kan du læse hvad stjernerne siger for vædderen i oktober

Vædder oktober:

Denne måned vil være fuld af nye oplevelser og eventyr. Du vil føle dig draget mod at udforske det spirituelle eller det intellektuelle. Venus flytter ind i dit 9. hus, der repræsenterer oplevelser. Dette vil ske d. 10., og det vil vare helt til d. 6. næste måned. Det vil betyde, at du kan forelske dig i en ny interesse. Hold dig ikke tilbage, lad dig opsluge af dette nye, og du vil lære meget mere end du havde forventet. Sluk din tørst med visdom, det vil ikke skuffe dig!

En anden mulighed er, at du måske vil opleve en tiltrækning til en underviser eller kollega. Det kan ske uventet, og denne nye tiltrækning kan måske virke lidt pudsig, idet den opstår så pludseligt. Det kan dog gå begge veje med denne uventede romance. Det er op til dig, om du griber chancen. Der er også mulighed for at rejse i denne måned. Det er noget, du har villet længe, og nu kan end ikke ti vilde heste holde dig tilbage længere. Du vil opleve denne rejse som noget positivt, og du vil måske opleve dig selv på en ny måde i forbindelse med denne rejse.

Det mest opslugende event denne måned ligger umiddelbart lige efter d. 15., hvor en solformørkelse sker i dit 8. hus. Dette betyder, at du vil have økonomiske muligheder du ikke havde før. Dette kan udmønte sig i en alternativ investering. Måske du køber aktier? Eller investerer penge i en vens nystartede firma? Under alle omstændigheder har du mulighed for at få meget ud af denne investering.

Du vil være sikker i din sag og forudsige ting, som andre måske vil betvivle. Dette skal du dog ikke tage dig af, der er stor chance for, at din ide vil tage form, og der vil være et økonomisk afkast til dig for enden af denne personlige rejse.

Daglige horoskoper for vædder:

Andre horsokoper for vædder:

Hvem passer vædderen sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vædder - oktober

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vædder - oktober

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vædder - oktober

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vædder - oktober

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vædder - oktober

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vædder - oktober

Læs alt om vædderens stjernetegn:

Månedshoroskop Vædder

Modtag dit horoskop på mail hver morgen - gratis

Du får også: 

⭐ Månedlig lodtrækning om personligt horoskop (værdi 235 kr.)

⭐ Ugens & månedens horoskop 

⭐ Mere indsigt i dit stjernetegn

 

100% gratis & ingen spam