Månedshoroskop Vædder – november

Her kan du læse hvad stjernerne siger for vædderen i november

Vædder november:

For den livlige og energiske person, byder denne måned på en oplagt mulighed for at trække stikket og vende blikket indad. Hjemmet kalder, og du vil i højere grad finde dig selv henslængt på sofaen med en god bog end du vil være ude med venner til den lyse morgen. Det skyldes en kraftig fuldmåne, som allerede d. 1. lander i dit huslige 4. hus, og som indbyder dig til at fokusere på hjemmefronten og familielivet. Det er derfor også nu du har muligheden for at besøge familiemedlemmer, du ikke har set i lang tid, eller tage et par dage fri fra arbejdet for at få samlet op på de huslige projekter, du aldrig kom videre med.

Denne måned vil dog ikke kun byde på hjemmehygge, men faktisk også byde på en stor mulighed på arbejdet, når Venus lægger sig i en smuk vinkel til både Merkur og Jupiter. Måske du bliver forfremmet, skifter til en ny afdeling eller, hvis du er selvstændig, lander en ny aftale med en stor kunde eller ny samarbejdspartner om dit drømmeprojekt, hvilket der vil være stor mulighed for omkring d. 6., hvor Venus flytter ind i dit 11. hus. Hvad end det er, vil du med glæde smide fjernbetjeningen og joggingtøjet til fordel for denne store chance!

D. 22. vil Merkur gå i retrograd, hvilket betyder, at du vil kunne opleve en følelse af stilstand og rastløshed. Det behøver ikke nødvendigvis at være en dårlig ting, men kan betyde, at du for en stund må skue bagud i stedet for fremad. Det samme gælder dit kærlighedsliv, som i denne måned vil savne energi og overskud.

Er du i et forhold, der er ved at løbe ud i sandet, kan d. 29. blive altafgørende, når fuldmånen træder ind i din sektor for romance. Lad dig ikke slå ud af denne prøvelse, men forsøg at se de nye muligheder, der byder sig. Det vil du komme længst med.

Daglige horoskoper for vædder:

Andre horsokoper for vædder:

Hvem passer vædderen sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vædder - november

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vædder - november

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vædder - november

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vædder - novemberPin

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vædder - november

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vædder - november

Læs alt om vædderens stjernetegn:

Månedshoroskop VædderPin