Horoskop Jomfru

Dagens horoskop: Jomfru onsdag d. 29 november

Du kan blive meget irriteret over børns opførsel i dag. Styr din vrede og prøv at få det bedste ud af situationen. Hvis du ikke kan rumme barneleg i dag, bør du ikke være i nærheden af børn. Og da slet ikke blive vred, for vreden skader den vrede mere end nogen anden. Det er spild af energi og det slører desuden din dømmekraft. Sats på langsigtet investering i dag, hvis du vil have et fornuftigt afkast. Du kan føle, at dine venner svigter dig, når du har mest brug for dem. De er ikke klar over det - og du overreagerer. I kærlighed har du fine kort, men du får svært ved at udnytte det i dag.

Få dit horoskop på mail hver morgen

Gå aldrig glip af vores gratis horoskoper - Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få dit nyeste horoskop leveret lige til din mailboks hver morgen

personligt horoskop foedselshoroskop aarshoroskop - Horoskop JomfruPin

Bestil et Personligt fødsels- eller årshoroskop

  • Levering 1-2 dage
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • 10-15 siders unikt horoskop

Flere daglige horoskoper for jomfru:

KÆRLIGHED
ØKONOMI
KARRIERE

Andre horsokoper for jomfru:

UGENS
MÅNEDENS
ÅRETS
PERSONLIGT

Hvem passer jomfruen sammen med?

MATCH STJERNETEGN HER

Daglige horoskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Horoskop Jomfru

Tyr stjernetegn 1 - Horoskop Jomfru

Tvilling stjernetegn 1 - Horoskop Jomfru

Krebs stjernetegn 1 - Horoskop JomfruPin

Loeve stjernetegn 1 - Horoskop Jomfru

Jomfru stjernetegn 1 - Horoskop Jomfru

Læs alt om jomfruens stjernetegn:

Jomfru stjernetegn

Gratis uge- og månedshoroskop for jomfruen

Du kan her på Horoskopnettet.dk udover at læse dagens horoskop gratis for jomfruen herover også læse ugehorosket og månedshoroskopet her:

JOMFRU UGEHOROSKOP - KLIK HER »

JOMFRU MÅNEDSHOROSKOP - KLIK HER »

Folk,  født som Jomfru, er generelt rolige og fattede. På overfladen virker de meget høflige og lette at omgås, men under overfladen hersker der en storm af tanker og følelser. Aktiviteten er altid i højt gear, så Jomfruen tænker, vurderer og beregner alt omkring sig konstant.

Mere om horoskop for Jomfru

Element: Jord. Planet: Merkur.Karaktertræk: Bestemt, kritisk, logisk, pligtopfyldende og praktisk.

Jomfruen elsker at fordybe sig i ingenting og så få det til at blive til noget. Den har et øje for detaljer udover det sædvanlige og kan især lide at opfinde ting, der ikke kun er praktiske, men også har ekstra dybde og skønhed.

Jomfruen har intet imod at være alene en gang imellem, når bare den ved, at den er værdsat og til gavn. Den udviser stor sympati og er god til at lytte. Desuden er Jomfruen god til at vise initiativ og hjælpe andre, der er i nød. Jomfruens medfødte godhed gør det let for andre at udnytte den.

Oftest ender det med, at Jomfruen arbejder eller foretager sig for meget. For Jomfruen er det uhyre vigtigt, at den overvejer situationen før, den bliver en del af den. Det kan nemlig ende galt.

Læs mere om stjernetegnet Jomfruen her

Dagens horoskop for Jomfru

Dagens horoskop jomfruPin

Jomfruen har elementet Jord, som betyder at den er god til at skabe noget fra jorden med egne hænder. Den elsker iøvrigt at være på landet. Den har ikke tendens til at være højrystet eller kommanderende, men er et fremragende strategisk indslag til ethvert hold, der vil nå i mål.

Dog kan Jomfruen let komme til at overbebyrde sig selv, hvilket i yderste tilfælde kan komme til at gå udover selve arbejdet.

  • Horoskop jomfru - Gode sider: Jomfruen har et godt hjerte, venlig og tålmodig, elsker at grine og have det sjovt. Jomfruen er kun sjældent den højtråbende, opmærksomhedskrævende type, snarere er den en stærk type, der ikke siger mere end nødvendigt. Den er kreativ og elsker sin familie. Mænd, der er født i Jomfruen, vil aldrig forlade sin partner – dog kan det ske, hvis han føler sig forrådt. Og kvinden, der er født i stjernetegnet Jomfruen, er en dedikeret og talentfuld forælder, der endda har tendes til at hjælpe andre børn end hendes egne.
  • Horoskop jomfru - Mindre gode sider: Jomfruen går meget op i sundhed og ernæring - og ikke kun dens egen. Dette er egentlig fint, men det kan tage overhånd for mange og føre til lettere fanatisk tænkning. Jomfruen kan desuden være meget kritisk og fordømmende overfor andre, der ikke arbejder eller forholder sig til en given situation, som Jomfruen havde ønsket det. Jomfruen har stærke meninger og deler dem frit med andre – også når det ville være klogere at lade være.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP

Horoskopet for Jomfruen

Det grundlæggende ved Jomfruen

Jomfruens element er jorden, og den styrende planet er Merkur. Aftenens Merkur er symbol på guddommelige budskaber og højere fornuft. Deres polaritet er således minus, eller også kvindelige eller Yin. Denne polaritet gør folk, som er født i Jomfruens tegn, til indadvendte passive personligheder. Deres personlige lykkebringer er æbletræ, rav, katte, myrte og farven oliven.

Yderligere om Jomfruens horoskop

Folk som er født i Jomfruen, er kendetegnet ved følgende karakteregenskaber: De er logiske, kritiske, praktiske og pligtopfyldende. De har desuden talent for at have gennemslagskraft. Evnen til kunne trænge igennem, er et karaktertræk ved dette tegn.

De fleste mennesker, som er født i Jomfruen, er afbalancerede og rolige. De har en behagelig opførsel og er meget høflige, men der raser en storm af følelser og tanker i dem. De er sande energibundter, og de afvejer, beregner og vurderer konstant alting som sker omkring dem.

De tiltrækkes af tilsyneladende uinteressante ting, og får dem til at skinne. De elsker detaljer og de kan lide af finde ting, som ikke alene er praktiske, men også har en særlig skønhed og stor værdi.

Der er altid en vis usikkerhed

Så længe de føler sig værdsatte, og har følelsen af at være til nytte, så har de ikke noget imod at være alene. De bringer meget empati for deres medmennesker, og er gode til at lytte. Det er gode til at tage initiativ, når de ser nogen i nød, til at sikre at det rigtige bliver gjort.

Deres godmodige humør har dog en hage. Ulempen er, at deres godmodighed sommetider bliver skamløst udnyttet. Dem der er født i Jomfruens tegn har ofte en tendens til at lade sig overbebyrde, og tage alt alt for meget arbejde ind.

Før en Jomfru siger ja til et arbejde, så vil de altid forsøge at analysere sagerne præcist. Det er altid behæftet med en vis usikkerhed, for det kunne jo ske, at arbejdet kunne gå galt. Ja, meget kan jo ske.

Og alt der kunne ske, står skrevet i stjernerne. Derfor bør du ikke misse spørge til Jomfruens horoskop, uanset om det er dags-, uges-, måneds-, eller sågar årshoroskopet. Vi leverer til tiden. Derefter er det blot for Jomfruen at fortolke det, som det finder dem bedst.

Horoskop jomfru: Jorden er deres element

Elementet for folk, som er født i Jomfruens tegn, er jorden. Det betyder at de er jordbundne. De holder af jorden og den uberørte natur. De besidder usædvanlige strategiske egenskaber, og bliver aldrig kommanderende eller højrøstede. Derigennem er de bestemt en vigtig teamplayer.

De er vigtige medarbejdere, når det handler om at komme i mål sammen til tiden. Deres usikkerhed kan dog sommetider være en ulempe, da den kan have negative konsekvenser i et team. Desuden skal det bemærkes, at elementets jord er det primære element, og at det fungerer som en bærer af livet. Hun er høstens mor og en stor giver.

Egenskaberne ved Jomfruen

De gode egenskaber ved Jomfruen

De er venlige og tålmodige, livlige, faktuelle, pålidelige, og har et stort hjerte for sine medmennesker. De befinder sig godt i virksomheder, eller i almindelige grupper med andre, for at le og have det sjovt.

De har ikke brug for opmærksomhed for deres person, som det er tilfældet med Løven. De er hellere stille og rolige, og taler ikke mere end nødvendigt. Deres kærlighed overfor familien er hellig og deres kreativitet er af bedste godhed.

Mænd, som er født i Jomfruens, lader sjældent eller aldrig deres betroede partner i stikken. Men når de så alligevel sommetider føler sig forrådt og efterladt, så kan selv sådan et forhold naturligvis gå fløjten.

Det kan også være, at de læser det daglige horoskop for Jomfruen, og tilretter deres liv derefter. Kvinder i Jomfruens er særlig dedikeret til deres familie, og har også styrke og tid til at passe dem uden for familien.

De mindre gode egenskaber ved Jomfruen

Jomfruen er særligt bekymret for sin sundhed, og hun er derfor særlig opmærksom på en optimal, sund diæt. Det er egentligt beundringsværdigt, men det kan desværre hurtigt glide over i fanatisme, og så er det slet ikke så sundt længere. Fanatismen kan føre til, at hun udtrykker sig fordømmende og nedsættende, overfor medmennesker som ikke har det på samme måde.

Folk som ikke deler hendes overbevisning, eller som ikke forholder sig præcist til det som hun forventer, bliver smidt ud til højre. Hun er altid ligefrem i alt hun foretager sig, mendet ville klæde hende, hvis hun i visse situationer kunne holde mund.

Et dagligt, ugentligt eller månedligt indblik i horoskopet, kunne være en hjælp for fremtiden. Det kunne være rart, hvis de brugte Jomfru horoskopet som rettesnor for, hvordan man kunne gribe livet an.

Jomfruen arbejdsmæssigt

Beskæftigelse som et kald

Dem der er født i Jomfruen ser ikke deres erhverv som en last, men som en skæbne. Denne beskæftigelse er så naturlig i livet som søvn eller at trække vejret. Og af denne grund er deres arbejdsdisciplin ganske enkelt beundringsværdig.

For at kunne fordybe sig i en opgave de har stillet sig selv, eller er blevet givet af andre, så evner de at lægge alt andet til side. Det efterlader naturligvis et blivende indtryk hos Jomfruens medmennesker.

Alt der har med service at gøre, passer til dem. Det er deres lidenskab at optimere arbejdsprocesser. Hendes egenskaber viser også en stærk tilbøjelighed til sundhedsprofessioner.

Hun ser det meningsfuldt at hjælpe andre syge mennesker. Det er lige hende at pleje de syge, give dem lindring og trøst, hvis det er nødvendigt, ligesom hun gerne følger de døende over dødens tærskel. De følger deres kald, Jomfruer er sammen med Fisken og Skorpionen de bedste læger, fysioterapeuter og sygeplejersker.

Vigtige erhvervsmæssige egenskaber

Jomfruen imponerer med sin virkelighedsfølelse. Hun gør sig ingen illusioner og betragter det foreliggende og fremtiden nøgternt. For Jomfruen er to plus to fire, og ikke tre eller fem. Med hendes gode observationsevner, evne til planlægning, orden og systematik, så er Jomfruen enhver arbejdsgivers drøm til teamet.

Det hun beskæftiger sig med, det gør hun grundigt og godt. Hun gør det tilmed uden at brokke sig. Men hun kræver at hun kender til det store billede, og jo mere omfattende det hele er, jo mere engageret er Jomfruen. Jomfruen er tjeneren, som blomstrer ved at hjælpe sin mester til perfekt storhed.

Hvad angår temaet for horoskopet Jomfruen

jomfru horoskopPin

Kan vi tilbyde dig vores horoskop for Jomfruen? Hvis ja, så smut straks over til kontaktformularen og bestil deres daglige, ugentlige, månedlige eller årlige horoskop. Du kan naturligvis også bruge formularen, hvis du har yderligere spørgsmål.

Vi er også taknemlige for at modtage både ros og ris, og vil besvare disse hurtigst muligt. Hvis du synes om vores side med Jomfru horoskopet, så del den med dine venner og bekendte i de sociale netværk, som eksempelvis Facebook og Twitter.

Skriv en kommentar