Horoskop Vandmand

Dagens horoskop: Vandmand onsdag d. 29 november

Du bør ikke stikke næsen for meget i din partners private affærer. Han eller hun kan let blive vred på dig. Tag dig af dine egne ting istedet. Du har ganske fint styr på hvad, folk omkring dig forventer fra dig, men pas på du ikke skuer dem for meget med hårene. Omgiv dig med din familie og børn senere. Hvis du ikke passer på, kan du og din partner miste harmonien i forholdet på grund af din mangel på medfølelse. Din partners helbred kan give anledning til nogen bekymring. Lyt til folk omkring dig, hvis du vil have det bedste ud af dagen.

Få dit horoskop på mail hver morgen

Gå aldrig glip af vores gratis horoskoper - Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få dit nyeste horoskop leveret lige til din mailboks hver morgen

personligt horoskop foedselshoroskop aarshoroskop - Horoskop VandmandPin

Bestil et Personligt fødsels- eller årshoroskop

  • Levering 1-2 dage
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • 10-15 siders unikt horoskop

Flere daglige horoskoper for vandmand:

KÆRLIGHED
ØKONOMI
KARRIERE

Andre horsokoper for vandmand:

UGENS
MÅNEDENS
ÅRETS
PERSONLIGT

Hvem passer vandmanden sammen med?

MATCH STJERNETEGN HER

Daglige horoskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Horoskop Vandmand

Tyr stjernetegn 1 - Horoskop Vandmand

Tvilling stjernetegn 1 - Horoskop Vandmand

Krebs stjernetegn 1 - Horoskop VandmandPin

Loeve stjernetegn 1 - Horoskop Vandmand

Jomfru stjernetegn 1 - Horoskop Vandmand

Læs alt om vandmandens stjernetegn:

Vandmandens stjernetegn

Ugehoroskop og månedshoroskop for vandmand

Udover at kunne læse dagens horoskop for vandmand herover er der også mulighed for at du kan læse omkring hvad ugen og ikke mindst måneden har a byde på for netop dig:

VANDMAND UGEHOROSKOP - KLIK HER »

VANDMAND MÅNEDSHOROSKOP - KLIK HER »

Vandmanden eller Vandbæreren, som stjernetegnet også kaldes, har ry for at være meget generøs med dens tid og ressourcer. Derfor kan en Vandmand ofte ses i en jobfunktion, hvor den har med humanitære fag at gøre.

Vandmanden er oprigtigt interesseret i andres ve og vel og dette gør den vellidt blandt alle omkring den – hvilket er utrolig mange.

Horoskop vandmand - det skal du vide

Element: Luft. Planet: Uranus. Karaktertræk: Dedikeret, generøs, social, kommunikativ og fremad-tænkende.

Den betragter ikke fremmede på samme måde, som andre gør. For Vandmanden er der ingen egentlig fremmed - og den ses ofte gøre enorme indsatser for at forblive i kontakt med personer, der er gledet væk med årene. Forbindelser og sammenhold er typisk Vandmandens hensigt.

Dagens horoskop for Vandmand

Dagens horoskop vandmandPin

Den er fascineret af små gadgets og nyder at fifle med nye processer og opfindelser. Vandmanden er næsten altid optaget af hvordan, den kan hjælpe andre med at tygge på idéer - og derfor, virker den sjældent særlig følelsesladet udadtil.

Vandmanden er utrolig tålmodig og tolerant over for sine medmennesker. Den er perfekt i rollen som underviser eller nødhjælpsmedarbejder, men har det med at holde fokus på jobbet og undgå at involvere sig personligt.

  • Horoskop vandmand - Gode sider: Vandmanden er formentlig den mest venlige af alle og den har det med at skabe venskaber alle vegne. Den er superb, når det kommer til at netværke og bliver i denne forbindelse særlig ofte udnævnt eller nomineret til hædersbeviser eller andre typer medaljer i forbindelse med dens job. Vandmanden er meget intelligent og bruger typisk dens energi og snilde på at hjælpe andre. Den er fra naturen skabt til at bruge al dens tid blandt venner og nye mennesker, så en gang imellem mangler den tid til at være alene og reflektere over tingene. Meditation, som i høj grad kan betragtes som alene-tid og reflektion, er at anbefale for Vandmanden – for gennem meditation kan Vandmanden samtidig opnå en følelse af forbindelse med noget større end den selv.
  • Horoskop vandmand - Mindre gode sider: Vandmanden kan blive dyster til mode og følelsesløs, hvis den ikke har mulighed for at være for sig selv jævnligt. Den kan endda blive deprimeret, hvis der går al for længe. Den kan også blive utrolig vred, hvis den føler, at dens arbejde ikke bliver værdsat. Vandmænd kan blive ret opfarende og excentriske i dagligdagen på grund af deres grundige selvrefleksion eller alvorlig mangel på samme.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP

Vandmandens horoskop

horoskop vandmandPin

Grundlæggende om vandmanden

Vandmandens element er luften, og deres styrende planet er Uranus. De der er født i Vandmandens tegn er kommunikative, generøse, selskabelige og har altid mange planer. De viser sig generøse i deres omgang med deres tid og ressourcer.

Af disse grunde kan de godt lide at arbejde velgørende formål. Det ligger dem tæt til hjertet, at deres medmennesker har det godt, og det gør dem meget elsket. De er ofte velsignet med en stor vennekreds, og det er nemt for dem, at lære nye mennesker at kende.

De gør alt, hvad de kan for at holde kontakten med mennesker, de ikke har set i årtier. Deres motivationsmotiv er forbindelsen og samhørigheden.

De er let fascineret af små, sofistikerede tekniske genstande, også kaldes gadgets, og de pusler også selv med apparater.

Vandmanden er den fødte opfinder. Deres lidenskab hjælper også andre mennesker. Men når de igen er optaget af en opfindelse, opleves de nogle gange udefra som ikke særlig følelsesmæssige og fraværende.

Det er derfor tilrådeligt for dem at finde deres indre center gennem meditation. På denne måde kan de skabe forbindelsen til noget højere, som ligger uden for deres eget selv.

Læs mere om stjernetegnet Vandmand her

Vandmandens horoskop: Kaldet / appellen

Vandmanden har et tolerant og tålmodigt moderne ry. I arbejdet som udviklingshjælper, astronaut, fysiker, astrolog, træner, opfinder, flybygger, elektriker og som lærer føler de sig godt til pas, for så kan de altid koncentrere sig om et specielt emne, uden at skulle blive følelsesmæssige.

Det er ikke ualmindeligt, at de for deres talent og engagement, er overhængt med æresbevisninger og medaljer. Vandmænd har ikke altid en rigtig gymnasieeksamen bag sig, men de begynder for det meste anden uddannelsesvej, og skaber en imponerende karriere fra bunden. Nogle gange indgår de endda i et erhverv, som de slet ikke har lært om. Men på grund af deres mentale bevægelighed og ambitioner, så lykkedes det dem alligevel.

Intet fungerer dog, medmindre Vandmanden har et bestemt mål forude. Opgaven for Vandmanden er at tjene menneskeheden. Men om de befinder sig i arbejde med deres særlige udstråling, hvor de arbejder i teams eller som ledende personlig, det er dog det næste spørgsmål, som kan besvares ”både og”.

De har brug for en flad organisationsstruktur, og dog et team, hvor de kan arbejde selvstændigt. De hører aldrig rigtigt helt til et sted, og det gør de selvfølgelig klart for deres medmennesker. Mens de selv føler sig som enspændere, så føler de sig tiltrukket af medmennesker som er isolerede.

Fra barndommen har de følelsen af at være anderledes end de fleste mennesker. Selvfølgelig gør denne bevidsthed skaber naturligvis ensomhed, men fra et bestemt synspunkt kan dette betragtes som en præference, når de træffer ligesindede mennesker.

Relationerne for Vandmanden

Hvem passer til horoskopet Vandmanden?

Man skulle mene, at det er lufttegnene Tvillingerne og Vægten. Der til en indskudt bemærkning: Tegnene er inddelt i de fire bekendte elementer i livet, og disse er ild, vand, jord og luft.

På denne måde kan et forhold til en Tvilling være ganske godt, men da Tvillingen er meget mere rationel end Vandmanden, så kan det også gå den anden vej. Tvillingen er den åndelige side af Vandmanden og skal forudse deres evner, ikke hade dem, for ellers kan forholdet meget vel mislykkedes.

Men ikke nødvendigvis, og derfor råder vi dig til at løse Vandmandens horoskop. Træk det ud af horoskopet, som tjener dig bedst. Det er vigtigt altid at bevare en god grundindstilling. Altså ikke at tænke i problemer, men i løsninger, det er også Vandmandens øverste pligt.

Vægten passer måske til Vandmanden?

Ikke rigtig, for Vægten er ikke klar til at dykke så dybt ned i tankerne hos Vandmanden. Vægten kan godt klare lidt, men når de ikke ser mening med det, så fører det naturligt til konflikter. Skytten passer i højere grad til Vandmanden, med sit filosofiske strejf, eller Fiskens tegn med sin spirituelle side.

Desuden er disse to tegn globetrottere. De studerer og udforsker gerne andre folks levevis og kultur. En ekstremt vanskelig forbindelse er med Tyren. Tyren fremstår med en vis dominans, og forsøger altid at holde livet inden for håndterlige grænser. Dette er for hårdt for Vandmanden.

De kan lide den ukonventionelle og den uortodokse og vilde på en positiv måde, men det betyder ikke, at de ikke de har rotter på loftet. Vild et ord og 2 betydninger. Forbliv positiv og se blot, at Vandmandens verdensbillede afviger fra det normale verdensbillede.

Vandmænd svømmer grundlæggende mod strømmen, og lever i deres egen rytme. Det til trods, så udleves også sådanne svære forhold. De gnider mod hinanden, men det er godt på den måde! For det er som med ædelsten, de skal også gnides før de når perfektion.

De negative egenskaber ved Vandmandens horoskop

Når Vandmanden ikke kan beskytte sig mod sine medmennesker, så bliver de dystre og nedslåede. Der findes en tendens til depression i sådanne tilfælde. Hvis deres trang til handling ikke er tilstrækkeligt anerkendt, så reagerer de med en pludselig opbrusende og ærgerlig. Og de udviser også en excentrisk adfærd. Det skyldes nok, at de lytter for lidt til sig selv, eller det kan også skyldes manglende selvrefleksion.

Mere om Vandmanden?

Vandmanden er som udgangspunkt klar på nye ting. Og derfor kan vi med sikkerhed tilbyde dig et horoskop af Vandmanden. Det du får at læse, vil ændre dit verdensbillede. Vandmandens horoskop er skrevet på en sådan måde, at det kan være en rettesnor i dit liv. Der sender vi dig gerne et gratis horoskop af Vandmanden.

Skulle du have yderligere spørgsmål til horoskopet, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Du kan anvende kontaktformularen, som du også kan bruge til at give både kritik og ros. Vi vil altid gøre vores bedste for vores læsere. Du er også meget velkommen til at dele Vandmandens horoskop i de sociale medier med venner og bekendte. Måske endda et ”like” på Facebook og Twitter?

De særlige træk ved Vandmanden

Vandmanden er den eneste, som bliver fremstillet gennem et menneske. Der findes gamle kort, som viser en flot ung mand, som spreder et krus vand. Der bliver i astrologien betegnet som sindets vand.

Betydningen er unik. I astrologiens åndelige verden betragtes Vandmanden som et hellig tegn, og det står for det absolut perfekte menneske. De er omgivet af en speciel modtagelig karisma, og så skiller de sig tydeligt ud fra mængden. Det er dem, der med deres visioner er bestemt til at realisere de særlige opgaver, der eksisterer.

De kan samle et realistisk perspektiv og idealisme såvel som håndgribelige visioner under et tag. Der udspringer en energi fra dem, som faktisk kan ændre folks bevidsthed og tænkning. Her er også vægten på "kan", fordi det kan være, at han ikke er klar over det, og derfor anbefaler vi disse mennesker, at de også kaster et blik på de månedlige vandmandshoroskoper. Du kan også følge os på Facebook for daglige opdateringer.

Skriv en kommentar