Månedshoroskop Stenbuk – maj

Her kan du læse hvad stjernerne siger for stenbukken i maj

Stenbuk maj:

Der er nogen, der har brug for dig i starten af måneden. Hvad end det er din kæreste, din kollega eller en ven, vil der være et bekendtskab, der har brug for din støtte. Dette er en genial mulighed for at gå ind i denne relation og bygge den endnu stærkere og mere modstandsdygtig, hvis i begge er villige. Vær opmærksom på, hvad dit bekendtskab har brug for ved at være mere objektiv og lade dine følelser glide lidt i baggrunden. Det vil hjælpe jer begge til at indse nye muligheder og perspektiver, I måske ikke har overvejet i forhold til jeres bekendtskab. Nye muligheder vil åbne sig!

Nymånen d. 17. vil åbne nye muligheder i dit personlige liv! Du vil måske opleve, at din identitet laver et sving i en retning, du ikke havde troet mulig. Men dette er ikke negativt, det kommer én til gode - nemlig dig selv. Du er et uselvisk menneske, og det kan være svært at være åben overfor at komme dig selv mere i møde. Men vær ikke bange, kære ven, du har brug for dig, og det er der ingen skam i. D. 17. denne måned flytter Mars ind i dit 11. hus, der repræsenterer det sociale. Hvis du er involveret i humanitært eller frivilligt arbejde, vil dette indgyde dig til at tage lederrollen i et projekt. Dette kan også betyde, at du bliver mere handlekraftig på arbejdet. Helt frem til d. 16. næste måned har du muligheden for at udnytte dit lederpotentiale og stable interessante projekter på benene eller netværke.

Din økonomi er også interessant i denne måned måned. Du skal dog være påpasselig med dit forbrug. Merkur og Venus flytter ind i din sektor for indkomst, og det betyder, at du bliver ekstra motiveret til at skabe nye indkomstmuligheder eller forbedre din økonomiske situation. Du kan dog blive utålmodig, hvis dine nye økonomiske planer ikke virker så hurtigt, som du gerne vil have det, og dette kan spolere muligheden for at tjene lidt ekstra. Heldigvis for dig laver Merkur en retrograd vending d. 22. - dette vil gøre det muligt for dig at se indad og problemløse hurtigt og effektivt.

Daglige horoskoper for stenbuk:

Andre horsokoper for stenbuk:

Hvem passer stenbukken sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Stenbuk - maj

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Stenbuk - maj

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Stenbuk - maj

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Stenbuk - maj

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Stenbuk - maj

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Stenbuk - maj

Læs alt om stenbukkens stjernetegn:

Månedshoroskop Stenbuk

Modtag dit horoskop på mail hver morgen - gratis

Du får også: 

⭐ Månedlig lodtrækning om personligt horoskop (værdi 235 kr.)

⭐ Ugens & månedens horoskop 

⭐ Mere indsigt i dit stjernetegn

 

100% gratis & ingen spam