Månedshoroskop Krebs – oktober

Her kan du læse hvad stjernerne siger for krebsen i oktober

Krebs oktober:

Denne måned begynder forrygende for dig, der har nok at rive i på jobbet. Du nyder at have travlt og føler dig værdsat for din store indsats, og det kaster generelt et positivt lys over dit arbejdsliv i første halvdel af måneden, hvor ingen opgave synes for svær eller krævende for dig. Nyd dit overskud og grib mulighederne, der byder sig på jobbet. Det giver god energi og vil gøre dig bemærket blandt kollegerne og ikke mindst din chef. Er du selvstændig bærer første halvdel af måneden også præg af fremgang. Det kan være, at du for alvor begynder at få taget på det nye år med en ny, stor kunde eller en ny samarbejdspartner, som kan udvide din arbejdsmæssige horisont. Vær opmærksom på tiden mellem d.10. og 6. næste måned, hvor universet byder på store, glædelige omvæltninger for dig, hvad angår arbejde.

Denne måned har også meget godt i vente for dit kærlighedsliv. Faktisk står der “kærlighed” skrevet ud over hele dit tegn i denne måned, og det betyder masser af tryllebindende oplevelser med nærvær og ømhed. Solformørkelsen d. 15. lander lige i dit 5. hus for nydelse og romance, så er du single, kan du glæde dig til en fortryllende tid med fart på amorinerne og eventyrlige opdagelser udi det sensuelle.

Gå på opdagelse i dine sanser og udnyt muligheden for at knytte et ganske særligt bånd med én, du holder af. Det kan både være en særlig person, du har haft i kikkerten længe, eller en mystisk fremmed, der pludselig træder ind i dit liv i tiden omkring d. 15. Af samme grund gør du klogt i at bevæge dig ud blandt nye mennesker i denne måned, hvor chancerne for at finde kærligheden er størst i midten af måneden og frem. Den eneste ene venter på dig! Er du allerede i et forhold kan du se frem til en varm tid, hvor nye idéer spirer og båndet mellem jer styrkes, måske i form af beslutningen om en familieforøgelse eller boligkøb.

Daglige horoskoper for krebs:

Andre horsokoper for krebs:

Hvem passer krebsen sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Krebs - oktober

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Krebs - oktober

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Krebs - oktober

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Krebs - oktober

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Krebs - oktober

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Krebs - oktober

Læs alt om krebsens stjernetegn:

Månedshoroskop Krebs

Modtag dit horoskop på mail hver morgen - gratis

Du får også: 

⭐ Månedlig lodtrækning om personligt horoskop (værdi 235 kr.)

⭐ Ugens & månedens horoskop 

⭐ Mere indsigt i dit stjernetegn

 

100% gratis & ingen spam