Månedshoroskop Krebs – juni

Her kan du læse hvad stjernerne siger for krebsen i juni

Krebs juni:

Hvis du har været forvirret over kærligheden i sidste måned, kan du glæde dig til endelig at få klarhed. Venus flytter ind i din ægte kærlighedssektor d. 2., og samtidig vender Merkur tilbage til sin normale bane d. 6., hvilket gør at du får en masse klarhed og fornyet energi i dit liv. Du vil blandt andet være i stand til at tage beslutninger, du måske har været i tvivl om tidligere på året. Det gør også, at du er klar til at tage på nye eventyr i forhold til kærligheden. Konstellationen gør måske også, at du kan slippe en masse negativ energi, der har gået dig på på det seneste. Det kan have været et familiemedlem der har været syg eller nogen tæt på dig der har lidt, som endelig får en pause fra hvad end der har været deres svøbe.

Arbejdsmæssigt ser denne måned lovende ud. Hvis du er ledig, er der nye muligheder i horisonten. Ikke kun en, men mange! Hvis du er i arbejde, har du mange spændende arbejdsopgaver i vente, som kun venter på din dømmekraft og sans for detaljer. Hvis du er ude efter et karriereskifte, bør du dog vente til efter nymånen d. 7. Her vil der være flest muligheder. Jupiter vil desuden være din støtte i dit valg, så du kan være helt sikker, når du endelig tager din beslutning.

Mars bidrager også til din beslutningstagen i denne måned, nærmere bestemt d. 29. Ved at placere sig øverst i dit tegn gør han beslutningerne endnu nemmere, særligt hvis du arbejder med kommunikation eller har større ansvar i en virksomhed eller forening. En emotionel omvæltning er i sigte d. 22., hvor fuldmånen gør det klart, hvad du har brug for at give slip på. Det er en nødvendighed, og du vil hurtigt sanse, at en enorm byrde er løftet fra dine skuldre, idet du har givet slip på dødvægten i dit liv. Glæd dig til at starte resten af året med en ren tavle og kast dig ud i mulighederne!

Daglige horoskoper for krebs:

Andre horsokoper for krebs:

Hvem passer krebsen sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Krebs - juni

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Krebs - juni

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Krebs - juni

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Krebs - juni

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Krebs - juni

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Krebs - juni

Læs alt om krebsens stjernetegn:

Månedshoroskop Krebs