Månedshoroskop Fisk – november

Her kan du læse hvad stjernerne siger for fisken i november

Fisk november:

Denne måned fortsætter ned ad kærlighedens vej med den kraftfulde planet Jupiter i din sektor for parforhold, og sikken tur! For den sanselige, der elsker opmærksomhed, er der rig mulighed for at støde ind i en spændende og kærlig person, hvis du altså ikke har gjort det allerede! Et stævnemøde i denne måned kan nemt udvikle sig til din fordel, så vær ikke bleg for at gå ud og mød nye mennesker. Er du allerede i et fast forhold, vil perioden byde på en seriøs opblomstring af jeres følelser for hinanden, som kan manifestere sig i en romantisk rejse, anskaffelsen af et fælles kæledyr eller sågar et frieri.

De kraftige romantiske strømninger skyldes først og fremmest en sjælden konstellation på stjernehimlen d. 1. og 2., hvor Jupiter både vil lægge sig på linje med kærlighedsplaneten Venus og kommunikatøren Venus, som netop nu befinder sig i dit 11. hus for håb, ønsker og drømme. Ikke nok med det falder en smuk fuldmåne i din sektor for romance på månedens første dag. Der er derfor ikke noget at sige til, hvis du føler dig lidt overvældet af al den kærlighed, der gennemstrømmer dig netop nu. Lad bare kærligheden finde sin vej til dig.

Har du planer om at bryde ud af hamsterhjulet og tage springet ud i en tilværelse som selvstændig - eller måske rejse væk for en længere periode - vil denne måned også være oplagt til at gøre drømmen til virkelighed. Vær især beredt på nye muligheder, hvis du arbejder med kommunikation eller et andet fag, hvor du udkommer på den ene eller anden måde. Det kunne for eksempel være en ny workshop, bog eller podcast, som du har arbejdet på, og som tiden nu er inde til at løfte sløret for. Hvad end det er, vil du have heldet med dig i denne kærlighedsfyldte måned!

Daglige horoskoper for fisk:

Andre horsokoper for fisk:

Hvem passer fisken sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Fisk - november

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Fisk - november

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Fisk - november

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Fisk - novemberPin

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Fisk - november

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Fisk - november

Læs alt om fiskens stjernetegn:

Månedshoroskop FiskPin