Månedshoroskop Fisk – oktober

Her kan du læse hvad stjernerne siger for fisken i oktober

Fisk oktober:

Venus flytter ind i toppen af dit tegn d. 10. og bliver i det blide tegn Fisken indtil d. 6. næste måned. Det betyder, at det er nu, din kreativitet peaker. Tegnet repræsenterer nemlig evner som kreativitet, spiritualitet, og ikke mindst fantasi. Som et resultat af Venus’ indflytning har du nu mulighed for at vise verden, hvad du virkelig kan. Men ikke kun du kan se dine kreative evner spire, din chef eller kolleger vil også fange glimt af din genialitet.

Det kan meget vel udmønte sig i en pris af en eller anden slags. Det vil ikke komme bag på nogen, hvis du får mulighed for at optræde offentligt i enten tv, radio eller i aviser. Dette er også måneden, hvor du helt klart skal gribe chancen for nye billeder til din hjemmeside, eller opdatere eventuelle online medier. Udnyt dine kreative evner!

Du vil heller ikke føle konkurrencepres på din arbejdsplads i denne måned. Hvis du har dit eget firma kan du med fordel lave aktiviteter for dine medarbejdere, der får dem til at trives og forbedre deres samarbejde. Solformørkelsen vil for dig betyde, at du udvider din horisont, idet solformørkelsen sker i dit 9. hus, der repræsenterer mental udfoldelse. Du vil føle dig inspireret til at udforske nye horisonter. Det kan betyde, at du beslutter dig for at læse eller studere noget nyt. Måske ovenikøbet noget, folk vil se som værende lidt mærkeligt i forhold til det, du plejer. Men netop af denne grund vil du føle dig endnu mere motiveret til at gå op i din nye interesse.

Du har verden i din hule hånd, vis den hvad du kan! Du vil ikke fejle.

Daglige horoskoper for fisk:

Andre horsokoper for fisk:

Hvem passer fisken sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Fisk - oktober

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Fisk - oktober

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Fisk - oktober

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Fisk - oktober

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Fisk - oktober

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Fisk - oktober

Læs alt om fiskens stjernetegn:

Månedshoroskop Fisk

Modtag dit horoskop på mail hver morgen - gratis

Du får også: 

⭐ Månedlig lodtrækning om personligt horoskop (værdi 235 kr.)

⭐ Ugens & månedens horoskop 

⭐ Mere indsigt i dit stjernetegn

 

100% gratis & ingen spam