Månedshoroskop Fisk – juni

Her kan du læse hvad stjernerne siger for fisken i juni

Fisk juni:

Du er i dit es for tiden, og det er der en helt særlig grund til. I sidste måned rykkede Jupiter nemlig ind i toppen af dit tegn for første gang i 12 år og bragte spændende muligheder med sig. Inden du for alvor kan begynde at nyde frugterne af denne gunstige konstellation fuldt ud, vil der dog være lidt udfordringer i dit arbejdsliv, som du først må overkomme. Dette begynder med en gunstig fuldmåne d. 7., som er tæt forbundet Jupiter. Her kan der meget vel komme et jobtilbud eller en forfremmelse på tale, men denne nye mulighed vil ikke være uden drama. En vigtig samtale med din partner kan være nødvendig, før brikkerne falder på plads.

Merkur træder ind i din sektor for karriere d. 12. og bliver her indtil d. 4. næste måned. Dette vil hjælpe dig med at forhandle, ikke kun på arbejdet men også privat. Glem dog ikke, at vi har to ører af en grund; din evne til at lytte kan få stor betydning for beslutninger i denne periode. Især mod slutningen af måneden kan det være en god idé at huske på dette råd, når lejligheden til at samle nogle løse ender med en særlig person i dit liv byder sig.

Hold øje med d. 22., hvor en vibrerende fuldmåne i Krebsens tegn kan få stor indflydelse på dit kærlighedsliv og føre dybe samtaler og sentimental ømhed med sig. Måske er det tid til at gå en ny vej på kærlighedsstien?

Har du børn eller skal du til at have det, vil denne tid give anledning til at evaluere gamle vaner og prøve noget nyt, som kan komme både dig og dine børn tilgode. Det kan både være på et spirituelt eller ideologisk plan, hvor du måske begiver dig ud i nye tanke- og handlemønstre eller helt lavpraktisk i form af flere kødfri dage eller en ny familieaktivitet. På månedens sidste dag rykker Mars ind i din sektor for indkomst, og det vil både du og din pengepung nyde godt af.

Daglige horoskoper for fisk:

Andre horsokoper for fisk:

Hvem passer fisken sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Fisk - juni

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Fisk - juni

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Fisk - juni

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Fisk - juni

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Fisk - juni

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Fisk - juni

Læs alt om fiskens stjernetegn:

Månedshoroskop Fisk