Clairvoyance

Clairvoyance - Sanika

Jeg hedder Sanika og arbejder med clairvoyance. Jeg er født på Sri lanka, det hellige velsignede land. Jeg blev adopteret, da jeg var 2 år gammel og er i dag 40 år. 

Min Dharma (livsformål) er at hjælpe andre mennesker ved brug af mine spirituelle evner og mine andre færdigheder. Jeg har altid søgt svar på mine spørgsmål udenfor mig selv, men har med tiden fundet ud af at alle svarene findes indeni mig selv.

Relateret: Spåkone

Få lagt et personligt fødsels- eller årshoroskop

personligt horoskop foedselshoroskop aarshoroskop - Clairvoyance
 • Tilfredshedsgaranti
 • Levering 1-2 dage
 • 15 siders unikt horoskop
 • Udarbejdet af vores astrolog med 20 års erfaring

Clairvoyance med Sanika

At finde svar på vores spørgsmål opnår vi alle bedst, hvis vi mestrer at lytte til vores egen indre stemme. Nogle gange farer vi vild og oplever tingene anderledes end de i virkeligheden er. Påvirkninger udefra kan tilsløre sandheden om os selv og hvem vi er. Dermed bevæger vi os ubevidst længere og længere væk fra vores kerne, og det kan blive sværere at lytte til vores egen indre stemme. 

Vi kan være fastlåst i gamle handlemønstre og overbevisninger, som kan være svære at gøre op med, medmindre vi er klar til at kaste lys på de områder af vores liv og er klar til at anerkende at de er til stede.

Det er her jeg kan hjælpe jer som er parat til at række ud efter hjælp. Det er nemlig min opgave som clairvoyant vejleder, at agerer talerør fra den åndelige verden – for guider og afdøde, således at du kan få muligheden for at blive opmærksom på eventuelle problemstillinger, som den åndelige verden finder relevante at få kigget på.

Husk at læse: Dagens horoskop

Jeg guider dig og giver dig de nødvendige redskaber til, at du kan komme videre med dit liv. Ydermere vil du gennem en session med mig få mulighed for at stille spørgsmål indenfor bl.a. kærlighed, sociale relationer, familie, arbejde, fritid m.m.

Mulige sessions indenfor clairvoyance

En til en session, Afdøde kontakt, Telefon eller Skype sessions, Chakra afbalancering, Veninde/gruppe arrangement med clairvoyance

Følgende priser er eksklusivt udarbejdet gennem samarbejde med Horoskopnettet.dk

 • En til en session, Afdøde kontakt, Telefon eller Skype session, Chakra afbalancering – varighed 60 min. – 760 kr.
 • Telefon eller Skype session – varighed 30 min. – 360 kr.
 • Veninde/Gruppearrangement – varighed ca. 3 t. inklusiv pause 250 kr. pr. person ved minimum 6 deltagere.

Ud over mit arbejde som clairvoyant vejleder, arbejder jeg som auraformidler TM, healer, meditationslærer & foredragsholder.

Vi havde meget svært ved at vælge den rette clairvoyante partner til Horoskopnettet.dk. Vi var et mulehår fra at droppe det, men så fik vi Sanika anbefalet gennem en nær ven, der kunne stå inden for hendes behandlingsmetoder og faglige baggrund indenfor clairvoyance. Efter en kort snak var vi ikke i tvivl om, at hun var den rigtige clairvoyant for os” – Horoskopnettet.dk

Jeg har selv gennem en årrække arbejdet som alternativ behandler. Jeg mener absolut, at jeg her igennem er kvalificeret til, at kunne se,føle og mærke om en behandler har evner eller ej. Sanika er bestemt den ægte vare.

Udover at kunne give en yderst præcise clairvoyance, er hun åben og imødekommende. Desuden virker hun livsklog, men samtidig meget uhøjtidelig. Jeg kan kun give Sanika mine varmeste anbefalinger. Søger du en seriøs, præcis og forstående clairvoyant, der har etikken i orden, så er Sanika det rette valg.” – Jon Henriksen

Kontakt mig gratis og uforpligtende via kontaktfurmularen herunder og jeg vender tilbage hurtigst muligt:

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  ÅRSHOROSKOPER FOR 2024 LÆS HER
  +