Horoskop Krebs

Dagens horoskop: Krebs onsdag d. 29 november

Idag skal du tage den med ro. Det har været en stresset periode for dig - så hold fokus på afslapning eller en hobby, der ikke kræver for megen energi. Pas på med at bruge for mange penge. Nogle personer vil love dig mere end hvad, de kan holde. Du bør ikke spilde din tid på at lytte til dem. Chancen for at miste et venskab er høj idag. Der kan let opstå problemer mellem dig og dine kolleger. Du bør ikke lytte til sladder og rygter.

Få dit horoskop på mail hver morgen

Gå aldrig glip af vores gratis horoskoper - Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få dit nyeste horoskop leveret lige til din mailboks hver morgen

personligt horoskop foedselshoroskop aarshoroskop - Horoskop KrebsPin

Bestil et Personligt fødsels- eller årshoroskop

  • Levering 1-2 dage
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • 10-15 siders unikt horoskop

Flere daglige horoskoper for krebs:

KÆRLIGHED
ØKONOMI
KARRIERE

Andre horsokoper for krebs:

UGENS
MÅNEDENS
ÅRETS
PERSONLIGT

Hvem passer krebsen sammen med?

MATCH STJERNETEGN HER

Daglige horoskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Horoskop Krebs

Tyr stjernetegn 1 - Horoskop Krebs

Tvilling stjernetegn 1 - Horoskop Krebs

Krebs stjernetegn 1 - Horoskop KrebsPin

Loeve stjernetegn 1 - Horoskop Krebs

Jomfru stjernetegn 1 - Horoskop Krebs

Læs alt om krebsens stjernetegn:

Krebs stjernetegn

Ugens horoskop og månedens horoskop for krebs

Det er udover dagens horoskop selvfølgelig også muligt at læse ugehoroskop og månedshoroskop for krebs helt gratis her:

KREBS UGEHOROSKOP: KLIK HER »

KREBS MÅNEDSHOROSKOP: KLIK HER »

Krebsen symboliserer dette stjernetegn særdeles godt – for ligesom at krabben bærer sit skjold rundt på ryggen, således gør den typiske person, født som Krebs det også. For den typiske Krebs handler det hele nemlig om familie og hjemmet.

Horoskop krebs - det skal du vide

Element: Vand. Planet: Månen.Karaktertræk: Følelsesladet, gruppe- og familieorienteret, tryghedssøgende.

Den er derfor yderst loyal og dedikeret til sin vennekreds og familie. Og ligesom krabben for det meste bevæger sig sidelæns - i stedet for at bevæge sig lige frem - gør den typiske Krebs det også. Krebsen bevæger sig typisk i forskellige retninger for at nå sit mål eller for at undgå konfrontationer.

Hvis man skal fortsætte med at bruge symbolik, kan man sige, at Krebsen har en tendes til at gribe fat med kløerne og holde fast i de ting, der gør den glad – og aldrig give slip. Nøgle-egenskaben ved personer, der er født som Krebs, er at de har et behov for at være nødvendige for andre.

De ønsker dermed, at andre behøver dem. Krebsen har brug for at vide, at den betyder noget for andre og at den føler sig tryg og sikker i dette tilhørsforhold eller kærlighed.

Dagens horoskop for Krebs

Dagens horoskop krebsPin

Modig og beskyttende er nok Krebsens bedste karaktertræk, mens generthed og uanmeldt humørsyge ikke tjener Krebsen særlig godt, hvis den føler sig umættet følelsesmæssigt. Krebsen er af elementet Vand, der gør den mystisk og dyb, men også blid og omsorgsfuld.

  • Horoskop krebs - Gode sider: Krebsen har en besynderlig humoristisk sans, der kommer til udtryk, når andre ikke kan se noget sjovt i situationen, den er ekstrem god til at lytte og har stor medfølelse for andre og netop derfor, drager Krebsen andre til sig, idet de kan fornemme, at Krebsen vil lytte og forstå. Krebsen er en ægte ven og den mest loyale af de tolv. Den vil aldrig gå bag din ryg eller bruge jeres venskab til egen fordel. Den er super pålidelig og ærlig og vil derfor altid svare dig ærligt, selvom den ved, at du muligvis ønsker dig et andet svar.
  • Horoskop krebs - Mindre gode sider: Hvis Krebsen føler, at den er ved at miste en, den holder af, kan den blive ekstremt humørsyg og meget usikker. Dette gælder både for kærlighed og venskaber. Krebsen vil normalt aldrig lyve, men dens dybtliggende usikkerhed kan i nogle tilfælde forårsage, at den kommer til det – uden at ville det. Den er nemlig utrolig bange for at være alene.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP

Horoskopet for Krebsen

Grundlæggende om horoskop krebs

Krebsens element er vandet, der gør dem dybe og mystiske. Deres styrende planet er månen. De folk som er født i Krebsen, er sociale, sjælfulde og familiemennesker, som søger sikkerhed. Dette bliver symboliseret på passende vis, for præcis som krabben, så bærer de deres panser på ryggen.

For den typiske krabbe handler det om deres familie og deres hus. De er meget loyale overfor familie og venner. Og ganske som tilfældet er med krabben, så går de hellere sidelæns end ligefrem. Altså de bevæger sig i forskellige retninger for at nå målet, og ikke i direkte linje. Sådan undgår de også altid konflikter.

Læs mere om Stjernetegnet Krebsen her.

Mere om horoskop krebs?

Før vi fortsætter med Krebsens horoskop, så lige en kort bemærkning. Det horoskop som du regelmæssigt læser, det kan give dig en rettesnor i livet, og ændre dit liv positivt. Netop derfor tilbyder vi dig Krebsens horoskop gratis.

Det er en hjertesag at yde denne service. Og når du har gjort dig erfaringer med vores horoskop af Krebsen, så må du endeligt dele dem, for på den måde ved vi, om vi gør vores arbejde rigtigt. Lad os sende dig dit gratis Krebse horoskop. Men nu videre med egenskaberne for Krebsens horoskop.

Egenskaberne ved Krebsen

De vigtigste egenskaber

Det han giver sig i kast med, det kaster han sig over som et dyr. Det han sætter kløerne i, det giver han aldrig slip på igen. Og den vigtigste egenskab, som tilfalder krebsen er, at han ønsker at tjene andre på en eller anden måde.

Men det er også modet, eller egenskaben til at benytte sig af andre mennesker. Krebsens største ønske er at være til nytte for andre mennesker. At betyde noget for andre, at fole sig tryg i deres forhold til andre mennesker, det er meget vigtigt for dette tegn.

De gode egenskaber ved Krebsens horoskop

Krebsen er omsorgsfuld og sart, og har en underlig sans for humor. I situationer, hvor andre måske ikke finder tingene sjovt, der sørger Krebsen for morskaben. De har desuden stor medfølelse for andre, og er meget gode til at lytte. Med disse egenskaber er de som en magnet for sine venner og bekendte, for de føler sig tiltrukket af dem. Folk føler sig forstået. Det siges også, at de er de mest sande af alle 12 tegn.

De er de bedste venner, som aldrig falder sine medmennesker i ryggen, men heller aldrig udnytter venskaber. Det er en person som man fuldt ud kan stole på. Krebsen giver ærlige svar, også selvom deres medmennesker ikke nødvendigvis forventede det, eller ønskede det.

Mindre gode egenskaber

Når Krebsen ikke er i følelsesmæssig balance, så bliver de usikre, lunefulde og generte. Det kan blandt andet ske, hvis de tror de er ved at miste en de elsker. Det gælder i særdeleshed i forbindelse med gode venskaber, specielt hvis det er meget nære personer. Så bliver de kede af det, og trækker sig tilbage i deres panser. Så har de det ikke godt.

Grundlæggende bryder de sig ikke om løgne, men i svære tilfælde i livet, der kan de gøre brug af en løgn. Det hænger sammen med, at han absolut ikke bryder sig om at blive afvist af andre mennesker.

Andet interessant om horoskop krebs

Hvilket tegn passer bedst til krebsens horsokop?

De begår sig specielt godt sammen med Stenbukken. Forudsætningen er dog, at de ikke prøver at lave om på hinanden. Kunsten at lade folk være, som folk er, kan sommetider være svær, men det er ikke umuligt.

Der kan Krebsen bidrage til bedre forståelse af sine medmennesker. Det er vores arbejde, og vi leverer, hvis du regelmæssigt vil have et Krebse horoskop. Og om det så passer med Skorpionen, det kommer i sidste ende an på, hvor forberedt man er, på at tage folk som de er.

Men det kan også være, at han er så imponeret og udfordret af skorpionens dominans, at i denne henseende konstellationsmæssigt kan være meget lidenskabelig, i det mindste hvad angår erotik.

Om forholdet så holder, det står vel i stjernerne, eller svaret findes hos dem selv. Det kunne også være, at Krebsen føler sig tiltrukket af et helt andet stjernetegn, og selvom det ikke passer med stjernerne, alligevel klarer sig.

Indtil de lader døden komme på afstand, eller forhold ved ugunstige omstændigheder går over, vil vi også gøre opmærksom på disse farer i Krebsens horoskop. De skal se nøje efter og erkende faldgruberne, kun på den måde vil det være klart, om de også har en løsning klar til sådanne situationer.

Hvordan forholder en Krebs sig til forhold?

Krebsen kan hurtigt reagere omklamrende, fængslende og besidderisk. I Krebsens kløer findes der ikke nogen flugtmulighed. Han vil aldrig opgive sin store kærlighed, medmindre han selv mister interessen i partneren.

De giver i hvert fald deres kærlighed det bedste, og viser stor kærlighed. Som det står skrevet i biblen ”Stærk som døden er kærligheden”, således ofrer han alt for kærligheden. Det det de efterspørger, det kræver de også fra partneren. En lille flirt findes ikke hos Krebsen.

Hvordan forestiller du dig Krebsen?

På himlen er dyretegnet Krebsen et sted mellem Løven og Tvillingerne. Den består af en stjerneklynge, der med lidt fantasi ligner en krabbe. Efter hvad vi ved, så var det for egypterne en scarab (træbille).

Denne hellige bille, som står for genfødsel og udødelighed, yder endnu mere retfærdighed. Krebsen er et mystisk tegn, som vogter alle sjæle. Åndeligt set, leder og fører han sjælene på vejen fra stjernerne tilbage til jorden. Det hører under kapitlet reinkarnation.

Er der paralleller mellem dyret og Krebsen?

Det er der ja. De som er født i Krebsens tegn hører hverken til i vand eller på land. Krebsen er et menneske, som bevæger sig frem og tilbage mellem land og vand. Sommetider findes de tiltrukket havet som matros eller kaptajn, og andre gange tiltrækkes de ensomme områder på land. De føjer sig hjemme begge steder.

Akkurat som med eremitkrebsen, så er der en tendens til at trække sig tilbage i huset – for at søge sikkerhed og beskyttelse. Men så snart han er vokset ud af sin skal – ud af sit hus – søger han noget nyt. Krebs finder hurtigt nyt, som lever op til kravene. Og det er fordi krabberne bruger sjælens enorme magt i stedet for at stole på kroppens magt.

horoskop krebsPin

Krebsen som dyr og som menneske i dyretegnet Krebs, er både alsidige og statiske på samme tid. I forholdet, i bevidstheden og i adfærd til andre medmennesker udvikler han sig hele tiden. I overgangstider i en ny verden, er han specielt ømtålelig.

Da han mister sin gamle skal – bolig – føler de sig først udleveret i det nye. Men straks de er blevet vant med de nye omgivelser, så bliver de mere defensive og afgrænset.

Vi hos redaktionen på horoskopnettet ønsker, at Krebsen ikke bliver afgrænset af os, men derimod kaster et regelmæssigt blik på vores dags-, uges-, måneds-, og årshoroskoper. Og du er tilfreds med informationerne, så må du meget gerne dele det med venner i de sociale netværk, som Twitter og Facebook.

Skriv en kommentar