Månedshoroskop Jomfru – maj

Her kan du læse hvad stjernerne siger for jomfruen i maj

Jomfru maj:

Gode nyheder, kære ven! Du har besøg af Jupiter i denne måned. Jupiter linkes sammen med Merkur og Venus, hvilket betyder bonus på kærlighedskontoen. Dette sker d. 1., hvor fuldmånen tårner sig op på himlen og indleder en måned fyldt med spændende eventyr. Hvis du er single, kan dette betyde at du møder en ny, mystisk flirt. Hvis du ikke møder dette nye interessante bekendtskab i starten af måneden, skal du ikke fortvivle. Det kan være din drømmepartner gemmer sig bag d. 17., hvor nymånen falder i din ægte kærligheds sektor! Fuldmånen lander i din venskabssektor d. 1.. Så du har ikke bare muligheder på kærlighedsfronten, men også i din vennekreds venter der positive bekræftelser. Du kommer måske til at opleve, at du kommer meget bedre ud af den med dine kolleger på arbejdet. Måske I ovenikøbet begynder at ses uden for arbejdet?

Din nye flirt er muligvis også linket til din arbejdsplads, måske der bliver ansat en ny kollega i din afdeling. D. 6. flytter Venus ind i din sektor for arbejde, og det åbner nye muligheder helt indtil d. 29. Helt præcist betyder dette, at du ikke længere vil have problemer med at stå op om morgenen og tage på arbejde. Opgaverne vil føles som en fest, og du vil brillere, ikke kun hos kollegerne, men også i arbejdsøjemed. Selv når Merkur laver en retrograd bevægelse i din arbejdssektor, vil det ikke påvirke dig overhovedet - du har kontrollen. Mars besøger din kommunikationssektor d. 17. og bliver i dit tegn helt frem til d. 16. næste måned. Pas på med hvad du siger i denne periode, for du kan hurtigt komme galt afsted, hvis du ikke tænker, før du taler. Det kan dog også vendes til din fordel. Hvis du vægter dine ord rigtigt, og bruger dem i de rigtige sammenhænge, kan du måske ende med alle fordelene på din side. Hvem ved, måske en forfremmelse venter lige om hjørnet?

En fuldmåne i dit private hus d. 29. kan dog lægge en dæmper på det gode humør. Du kan måske være lidt træt af at være social sidst på måneden. Husk at oplade mentalt og fysisk!

Daglige horoskoper for jomfru:

Andre horsokoper for jomfru:

Hvem passer jomfruen sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - maj

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - maj

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - maj

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - maj

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - maj

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - maj

Læs alt om jomfruens stjernetegn:

Månedshoroskop Jomfru

Modtag dit horoskop på mail hver morgen - gratis

Du får også: 

⭐ Månedlig lodtrækning om personligt horoskop (værdi 235 kr.)

⭐ Ugens & månedens horoskop 

⭐ Mere indsigt i dit stjernetegn

 

100% gratis & ingen spam