Månedshoroskop Jomfru – juni

Her kan du læse hvad stjernerne siger for jomfruen i juni

Jomfru juni:

Dit familieliv peaker i denne måned, og du kan glæde dig til at føle dyb ro for første gang i lang tid. Du vil også opleve fornyet balance og harmoni i forhold til familien på et helt nyt plan. Måneden står på kvalitetstid, så udnyt momentum og tag på markeder, lav ting med de små eller gå sammen om andre hyggelige projekter med fokus på familien. En nymåne d. 7. falder i hak med dit 4. hus, der repræsenterer hjem og familie. Hvis du har gået i flyttetanker, åbner dette også for muligheden for at finde det perfekte hjem i denne måned. Der kan også være en lille ny familieudvidelse på vej. En i din familie eller blandt dine nærmeste kan være gravid, hvilket også er en glædelig nyhed.

Dit kærlighedsliv kan dog godt trænge til lidt opmærksomhed i denne måned. Du har måske ignoreret nogle problemer, ikke taget diskussionen, når du burde, eller bare givet op på nogle punkter, hvor du nok skulle have sagt fra. Det kan godt blive et problem senere hen. Mars og Neptun kolliderer i din partnerskabssektor d. 7., hvilket lader dig forblive i benægtelsen af de problemer, der presser på. Spørgsmålet er, hvorfor forsøger du at undgå konfrontationen? Overvej hvorfor det gør ondt, og prøv i stedet at vende noget dårligt til noget godt. Hvordan kan du få det bedste ud af denne her situation?

D. 22. løber muligvis med din opmærksomhed, da en i din nærhed kan få brug for din ekspertise eller emotionelle assistance. Træder du til og hjælper vedkommende igennem denne pludseligt opståede krise, vil I begge komme ud stærkere på den anden side. En anden nyhed er, at du muligvis har arbejdet på et sideløbende projekt over længere tid, som nu får opmærksomhed og anerkendelse. Dette kan meget vel kaste økonomiske gevinster af sig.

Daglige horoskoper for jomfru:

Andre horsokoper for jomfru:

Hvem passer jomfruen sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - juni

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - juni

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - juni

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - juni

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - juni

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - juni

Læs alt om jomfruens stjernetegn:

Månedshoroskop Jomfru