Månedshoroskop Jomfru – oktober

Her kan du læse hvad stjernerne siger for jomfruen i oktober

Jomfru oktober:

For den vilde og eventyrlystne er der i denne måned først og fremmest mulighed for at geare ned og finde den indre balance. Hjemmet og familien kalder i denne måned, og hvis du mærker efter, vil du måske indse, at du har brug for denne tid til at hvile og regenerere. Med alt det, du har haft om ørerne den seneste tid, er der ikke noget at sige til, at du har brug for at tage den med ro for en stund!

Kærlighedsplaneten Venus glider ind i dit 4. hus d. 10., hvor hun vil forblive indtil d. 6. næste måned. Venus’ tilstedeværelse vil løsne op i anspændte forhold og gøre kommunikationen med venner og familie nemmere. Har du særligt betændte forhold eller nedslidte venskaber, som trænge r til en kærlig hånd, er det nu, du har muligheden for at løse gamle konflikter og misforståelser - men tag kun den del, du kan overskue og lad resten glide ud, hvis du kan mærke, at tiden er inde til at give slip.

Med Venus i Fiskens tegn vil du få lettere ved at mærke, hvad der virkelig betyder noget, og hvad du bør give slip på. Det betyder også, at du lettere vil flyde med strømmen og slippe kontrollen med ting og personer i din hverdag, som du tidligere har følt behov for at styre. D. 17. vil Mars støde på Neptun i dit 4. hus og på kraftfuldeste vis illustrere, hvordan nogle ting ganske enkelt ikke lader sig styre. Hav tiltro til, at du flyder det rette sted hen! Når du accepterer tingenes tilstand, vil du også have lettere ved at engagere dig i dit arbejde, hvor motivationen i et stykke tid har ligget på et lille sted.

En fantastisk solformørkelse i din beskedsektor d. 15. vil vende op og ned på dette, især hvis du arbejder med kommunikation, undervisning eller salg. Glæd dig en frisk, ny start!

Daglige horoskoper for jomfru:

Andre horsokoper for jomfru:

Hvem passer jomfruen sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - oktober

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - oktober

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - oktober

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - oktober

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - oktober

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - oktober

Læs alt om jomfruens stjernetegn:

Månedshoroskop Jomfru

Modtag dit horoskop på mail hver morgen - gratis

Du får også: 

⭐ Månedlig lodtrækning om personligt horoskop (værdi 235 kr.)

⭐ Ugens & månedens horoskop 

⭐ Mere indsigt i dit stjernetegn

 

100% gratis & ingen spam