Månedshoroskop Jomfru – november

Her kan du læse hvad stjernerne siger for jomfruen i november

Jomfru november:

Du åbner måneden med en kæmpe fordel i dit arbejde. Vi snakker ros, ikke kun fra dine kolleger, men også fra din chef. Måske det handler om et projekt, du har arbejdet hårdt på, eller måske det handler om dine ekstraordinære evner på jobbet. Hvad end det handler om, vil du have succes på din arbejdsplads i denne måned. Det skyldes, at fuldmånen d. 1. lander i dit 10. hus, der repræsenterer professionalisme. Du kan have haft det, som om du har gået i modvind de sidste måneder, men dette tager nu en kærkommen drejning. Ros dig selv, du har været enestående!

Den energiske og eventyrlystne har også en passioneret måned i vente med masser af nye udfordringer. Efter d. 6. flytter både Venus og Merkur ind i din sektor for romance. Dette kan betyde, at dine evner i det romantiske bliver forstærket, og du vil måske finde dig selv i færd med at arrangere dates og flirte uden at holde dig tilbage. Omfavn det og hold især øje med d. 11.. Her vil der komme en uventet gave din vej: Mars sender Uranus direkte ind i din romantiske sektor, og det vil give nogle interessante og ikke mindst sexede vibrationer i dit liv.

Vær dog opmærksom og smid ikke alle hæmningerne. Merkur laver nemlig en retrograd bevægelse i denne del af dit tegn d. 22. og helt indtil d. 15. næste måned. Dette kan betyde, at du hører et ord eller to fra en ekspartner, du ikke har hørt fra længe. Idet du befinder dig i en sexet stemning, kan dette fremkalde gode minder fra fortiden. Lad dig dog ikke forhaste med at kaste dig ud i at genopvarme en gammel flamme. Vent til slutningen af næste måned, hvor du igen kan tænke klart.

D. 17. lander en nymåne i din familiesektor. Dette kan bringe nyt fra et familiemedlem eller en kær ven af familien. Idet Mars lander i din sektor for indkomst, kan dette have betydning for din pengepung - husk at bruge pengene fornuftigt.

Daglige horoskoper for jomfru:

Andre horsokoper for jomfru:

Hvem passer jomfruen sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - november

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - november

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - november

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - novemberPin

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - november

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Jomfru - november

Læs alt om jomfruens stjernetegn:

Månedshoroskop JomfruPin