Månedshoroskop Skytte – oktober

Her kan du læse hvad stjernerne siger for skytten i oktober

Skytte oktober:

Du havde mulighed for at indse nogle ting om dig selv sidst i forrige måned i forbindelse med måneformørkelsen, der oplyste dit 6. hus d. 29. Det har i den grad givet dig en kærkommen klarhed. Med denne måned kommer styrken, du har ventet på, og det er også i denne måned, du får taget stilling til de vigtige ting i dit liv. Lad ikke dit ego få overtaget, du kan ikke styre alting selv. Folk omkring dig vil gerne hjælpe. Et godt råd: Lad dem hjælpe dig.

Hvis du oplever sygdom i denne periode, får du klarsyn i forhold til dette i denne måned. Meget af dette kan skyldes dit emotionelle liv og kan løses ved at få hjælp til dine følelsesmæssige problemer og tanker. Meget af det fysiske kan ofte have ophav i det mentale.

D. 15. vil en solformørkelse besøge dit 12. hus, og dette vil hjælpe med at oplyse dig om, hvilke forhold der ikke er gavnlige for dig. Med denne oplysning kan du tage stilling til, hvad der gavner dig. Du skal ikke tage hensyn til andre, det har du gjort længe nok. Du har brug for at tage stilling til, hvad der er sundt for dig og hvilke bekendtskaber du ikke længere har brug for. Dit emotionelle liv er vigtigt, og ved at tage hånd om roden til dine emotionelle problemer fikser du ikke kun fysiske skavanker, men også den luft du indånder. Tag stilling, og du vil mærke en kæmpe lettelse i dig selv.

Fra d. 10. til d. 6. næste måned vil din sjælelige styrke få et løft, idet Venus besøger dit tegn. Dette vil blandt andet betyde, at du vil føle dig smuk og lækker. Forkæl dig selv i denne tid, køb noget lækkert til dig selv og lad kortet gløde! Der vil også ske noget på den romantiske front omkring d. 21., hvor Venus og Neptun sværmer om hinanden. Så hold øjnene åbne for positiv forandring!

Daglige horoskoper for skytte:

Andre horsokoper for skytte:

Hvem passer skytten sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skytte - oktober

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skytte - oktober

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skytte - oktober

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skytte - oktober

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skytte - oktober

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skytte - oktober

Læs alt om skyttens stjernetegn:

Månedshoroskop Skytte

Modtag dit horoskop på mail hver morgen - gratis

Du får også: 

⭐ Månedlig lodtrækning om personligt horoskop (værdi 235 kr.)

⭐ Ugens & månedens horoskop 

⭐ Mere indsigt i dit stjernetegn

 

100% gratis & ingen spam