Månedshoroskop Skytte – maj

Her kan du læse hvad stjernerne siger for skytten i maj

Skytte maj:

Du har et valg denne måned: Du kan frigøre dig, eller du kan lade dig træde på. Din økonomiske situation kan være i en blanding af stilstand og flow, som går op og ned. Tag det roligt, det skal nok rette op på sig selv løbende. Husk, at dette er måneden, hvor du tager chancen. Du kan få en stor regning eller et uventet økonomisk benspænd, men lad være med at stresse for meget over det, du har penge til resten af måneden på trods af dette. Det koster at leve, og tag dette som en indikator for, at du har styr på økonomien. Hvis du tænker for meget på penge i denne måned, kan det ende med at give dig unødig stress. Hav tiltro til, at du kan klare dig selv - det kører jo fint for dig.

D. 17. flytter Mars ind i dit 12. hus, der repræsenterer udlængsel. Du kunne godt ligge på en Bountystrand, og det er tillokkende at lukke sig inde og vente på sommeren, mens kulden raser udenfor. Du kan opleve, at du i denne periode starter et nyt indbringende projekt i din hule. Men på den anden side kan du samtidig opleve, at du mister lidt af din energi. Dette kan vare helt indtil d. 16. næste måned. Hvis dette sker, bør du tage det som et tegn på, at du behøver hvile.

Din krop og dit sind har brug for at oplade i ny og næ, så giv dem det, de har brug for. Bliv indendørs, pak dig ind i tæpper og se en god serie. Lad være med at søsætte nye kærlighedseskapader eller vilde arbejdsprojekter i denne periode. Du vil blot føle dig frustreret, når tingene ikke går din vej. Giv i stedet dig selv tid til at finde fornyede kræfter.

Efter d. 16. vil der ske nye og spændende ting. Kosmos er en drilsk strateg, men stol på det. Fokusér i stedet på, hvad du har brug for, og lad være med at sige ja til en masse uoverskuelige projekter. Du er vigtig, og dit helbred er helt klart vigtigt. Ingen stress, alt skal nok løse sig.

Daglige horoskoper for skytte:

Andre horsokoper for skytte:

Hvem passer skytten sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skytte - maj

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skytte - maj

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skytte - maj

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skytte - maj

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skytte - maj

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skytte - maj

Læs alt om skyttens stjernetegn:

Månedshoroskop Skytte

Modtag dit horoskop på mail hver morgen - gratis

Du får også: 

⭐ Månedlig lodtrækning om personligt horoskop (værdi 235 kr.)

⭐ Ugens & månedens horoskop 

⭐ Mere indsigt i dit stjernetegn

 

100% gratis & ingen spam