Månedshoroskop Skytte – september

Her kan du læse hvad stjernerne siger for skytten i september

Skytte september:

I denne måned kommer du endnu mere i kontakt med en ny side af dig selv, som måske har ligget lidt stille på det seneste og først lige har åbenbaret sig i sidste måned. Med Jupiter i dit 12. hus for spiritualitet i sidste måned, er du nemlig ekstra modtagelig overfor din mavefornemmelser nu, og det kan komme til udtryk som en forfinet sårbarhed overfor selv ting omkring dig. For andre kan du virke overfølsom, men du er i virkeligheden ved at genfinde kontakten til en vigtig del af dig selv. Det kan blandt andet komme til udtryk i dit engagement i en humanitær organisation eller i naturen, som du opsøger mere i denne måned.

Heldigvis for dig er universet med dig på denne rejse ind i dit spirituelle indre. Dette kommer især til udtryk omkring nymånen d. 7., hvor du mærker en større samhørighed med folk omkring dig og hører din indre stemme tale tydeligere. Det kan føles uvant i starten, men det er helt naturligt. Med denne fornyede sansning udspringer en ny stemning omkring dine sociale relationer. Det betyder, at du i denne måned vil føle dig mere til stede omkring dine venner og deraf hvile mere i dine relationer til andre. Du vil derfor opleve, at folk i højere grad betror sig til dig denne måned - og med god grund; du har nemlig svarene!

På kærlighedsfronten er der også gode nyheder. Din tilstedeværelse og selvsikkerhed skinner nemlig igennem, og det tiltrækker helt automatisk folk omkring dig. Er du ikke i et forhold, kan du derfor nyde godt af denne position. Er du derimod i et forhold, kan du i denne måned se frem til lange, dybe samtaler med din udkårne, som vil bringe jer tættere på hinanden. Med fuldmånen d. 22. vil der opstå en særlig situation i dit forhold, hvor følelserne får frit løb. Dette afløses af Mars, der d. 29. rykker ind i din sektor for hjem og familie, hvor han manifesterer disse forandringer. Måske du flytter sammen med din udkårne eller I beslutter jer for at renovere og gøre klar til et nyt kapitel sammen.

Daglige horoskoper for skytte:

Andre horsokoper for skytte:

Hvem passer skytten sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skytte - september

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skytte - september

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skytte - september

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skytte - september

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skytte - september

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skytte - september

Læs alt om skyttens stjernetegn:

Månedshoroskop Skytte