Månedshoroskop Vægt – november

Her kan du læse hvad stjernerne siger for vægten i november

Vægt november:

Din familie vil være dit fokuspunkt i denne måned. Så sent som d. 6., vil du have en dyb oplevelse af, at dine tanker er med din familie, og det er der du helst vil bruge din tid. Dette går i spænd med, at både Venus og Merkur flytter ind i dit 4. hus, der repræsenterer familie og hjem.

Hvis du går med hustanker i denne periode, eller er i gang med at flytte, vil du nok ønske at få det gjort så tidligt på måneden som overhovedet muligt, for at få samling på ikke kun din familie, men også dit hjem. Din familie vil være meget involveret i dine beslutninger, og det er vigtigt for dig at høre deres meninger og danne et overblik over situationen. Du er i dette tilfælde heldig, for din familie eller samlever vil være enig med dig i dine beslutninger, så længe du tager dig af de mest presserende situationer inden d. 22.. Merkur laver nemlig en retrograd bevægelse, som sætter dig i en ubeslutsom situation. Du vil straks tvivle på dine ellers sikre beslutninger, og usikkerheden er svær at omgås. Dette er ikke universet, der prøver at teste dig, det er i stedet for et forsøg på at få dig til at gå dine relationer efter i sømmene og fikse eventuelle misforståelser før alt andet, så du kan føle dig mere i harmoni med dine omgivelser.

Hvis du har en samlever, er det meget muligt, at du selv eller din samlever har glemt noget i forbifarten, der bør italesættes. Efter d. 17. og helt til d. 16. næste måned flytter Mars ind. Dette giver dig en kraft indsprøjtning, som du helt klart kan gøre brug af i alle aspekter af dit liv - grib dagen

Daglige horoskoper for vægt:

Andre horsokoper for vægt:

Hvem passer vægten sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vægt - november

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vægt - november

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vægt - november

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vægt - novemberPin

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vægt - november

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vægt - november

Læs alt om vægtens stjernetegn:

Månedshoroskop VægtPin