Månedshoroskop Vægt – maj

Her kan du læse hvad stjernerne siger for vægten i maj

Vægt maj:

Du åbner måneden med en kæmpe fordel i dit arbejde. Vi snakker ros, ikke kun fra dine kolleger, men også fra din chef. Måske det handler om et projekt, du har arbejdet hårdt på, eller måske det handler om dine ekstraordinære evner på jobbet. Hvad end det handler om, vil du have succes på din arbejdsplads i denne måned. Det skyldes, at fuldmånen d. 1. lander i dit 10. hus, der repræsenterer professionalisme. Du kan have haft det, som om du har gået i modvind de sidste måneder, men dette tager nu en kærkommen drejning. Ros dig selv, du har været enestående!

Den energiske og eventyrlystne har også en passioneret måned i vente med masser af nye udfordringer. Efter d. 6. flytter både Venus og Merkur ind i din sektor for romance. Dette kan betyde, at dine evner i det romantiske bliver forstærket, og du vil måske finde dig selv i færd med at arrangere dates og flirte uden at holde dig tilbage. Omfavn det og hold især øje med d. 11.. Her vil der komme en uventet gave din vej: Mars sender Uranus direkte ind i din romantiske sektor, og det vil give nogle interessante og ikke mindst sexede vibrationer i dit liv.

Vær dog opmærksom og smid ikke alle hæmningerne. Merkur laver nemlig en retrograd bevægelse i denne del af dit tegn d. 22. og helt indtil d. 15. næste måned. Dette kan betyde, at du hører et ord eller to fra en ekspartner, du ikke har hørt fra længe. Idet du befinder dig i en sexet stemning, kan dette fremkalde gode minder fra fortiden. Lad dig dog ikke forhaste med at kaste dig ud i at genopvarme en gammel flamme. Vent til slutningen af næste måned, hvor du igen kan tænke klart.

D. 17. lander en nymåne i din familiesektor. Dette kan bringe nyt fra et familiemedlem eller en kær ven af familien. Idet Mars lander i din sektor for indkomst, kan dette have betydning for din pengepung - husk at bruge pengene fornuftigt.

Daglige horoskoper for vægt:

Andre horsokoper for vægt:

Hvem passer vægten sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vægt - maj

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vægt - maj

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vægt - maj

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vægt - maj

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vægt - maj

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vægt - maj

Læs alt om vægtens stjernetegn:

Månedshoroskop Vægt

Modtag dit horoskop på mail hver morgen - gratis

Du får også: 

⭐ Månedlig lodtrækning om personligt horoskop (værdi 235 kr.)

⭐ Ugens & månedens horoskop 

⭐ Mere indsigt i dit stjernetegn

 

100% gratis & ingen spam