Månedshoroskop Vægt – oktober

Her kan du læse hvad stjernerne siger for vægten i oktober

Vægt oktober:

For den ambitiøse byder måneden på en stor chance for at træde frem med et skjult talent. Det kan for eksempel være, at du har arbejdet på en bog, en idé til et nyt produkt eller planlagt at starte din helt egen virksomhed, som du langt om længe er klar til at vise frem for omverdenen. Mulighederne er mange, og de begynder allerede at vise sig omkring d. 6. Her vil kærlighedsplaneten Venus nemlig være i perfekt vinkel til Uranus, som er planeten for overraskelser. Denne unikke konstellation baner med andre ord vejen for succes, så snyd ikke dig selv for denne enestående mulighed for at lade dit lys skinne mere end nogensinde før - tiden er inde til at vise, hvad du er værd!

Med Venus i din sektor for indkomst og Uranus i dit huslige 4. hus er der samtidig gode chancer for at tjene penge på fast ejendom. Undersøg dine muligheder og slå til, hvis du får et godt tilbud. Med solformørkelsen d. 15. vil dit indkomstflow blive styrket, og det betyder, at du for en stund vil mærke, hvordan penge kommer til dig uden de store anstrengelser. Måske du får en generøs lønforhøjelse eller opdager, at du kan tjene på noget, du alligevel ikke bruger derhjemme? Udnyt alle dine muligheder for at tjene lidt ekstra men pas på, for pengene kan hurtigt forsvinde igen, hvis du ikke passer på.

Måneden byder også på gunstige samarbejder, som vil forbedre dit forhold til nogle af de mere kedelige arbejdsopgaver, som du pludselig vil finde glæde i ved at løse dem på nye måder. Hold især øje med d. 10., hvor en særlig person vil gøre tilværelsen lidt sjovere på jobbet. Er du single, kan dette samarbejde udvikle sig til mere end blot en professionel forbindelse. Er du derimod i et fast forhold, vil der være mulighed for et romantisk getaway omkring d. 21., hvor du får muligheden for at trække stikket i et par dage.

Daglige horoskoper for vægt:

Andre horsokoper for vægt:

Hvem passer vægten sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vægt - oktober

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vægt - oktober

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vægt - oktober

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vægt - oktober

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vægt - oktober

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vægt - oktober

Læs alt om vægtens stjernetegn:

Månedshoroskop Vægt

Modtag dit horoskop på mail hver morgen - gratis

Du får også: 

⭐ Månedlig lodtrækning om personligt horoskop (værdi 235 kr.)

⭐ Ugens & månedens horoskop 

⭐ Mere indsigt i dit stjernetegn

 

100% gratis & ingen spam