Månedshoroskop Skorpion – oktober

Her kan du læse hvad stjernerne siger for skorpionen i oktober

Skorpion oktober:

For den generøse er der glædelige nyheder på pengefronten i denne måned. Det skyldes, at kærlighedsplaneten Venus allerede d. 10. flytter ind i din sektor for indkomst, hvor hun vil påvirke dit indkomstflow helt ind i næste måned. Denne økonomiske transformation vil pleje dit forhold til penge og åbne op for nye og kreative måder at tjene penge på, især hvis du er selvstændig eller har en selvstændig hobbyvirksomhed. Læn dig tilbage og glæd dig over den overflod og harmoni Venus bringer med sig denne måned. Du har fortjent det!

På den personlige front sker der også ændringer i denne måned. Med en nylig måneformørkelse i din parforholdssektor er der nye energistrømninger i dine nære relationer, som løber med din opmærksomhed. Måske du har taget springet og skal giftes og nu nyder suset og forelskelsen på ny eller på anden vis bundet dig åndeligt eller økonomisk til en ganske særlig person i dit liv. Uanset hvad, så bobler denne måned af positivitet og lykke for dig. Omfavn denne følelse af at flyde ovenpå og dyrk kærligheden, som gennemstrømmer dig netop nu. Den vil stabilisere dig og give dig indre ro, og det vil blive opfattet positivt af dig selv såvel som andre omkring dig, som automatisk vil føle sig tiltrukket af dit lys og din overskudsagtige energi.

En gunstig solformørkelse d. 15. vil desuden give dig muligheden for at vende blikket indad og lade op oven på nogle hektiske måneder med mange gøremål og sure pligter på jobbet. Udnyt denne mulighed for at slappe af, og vær ikke bleg for at gøre noget godt for dig selv i denne måned. Tag en alenedag med ro omkring dig og køb noget lækkert til dig selv. Du har i den grad fortjent det, og husk, at det er OK at sige nej engang imellem. Du vil du med garanti takke dig selv.

Daglige horoskoper for skorpion:

Andre horsokoper for skorpion:

Hvem passer skorpionen sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skorpion - oktober

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skorpion - oktober

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skorpion - oktober

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skorpion - oktober

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skorpion - oktober

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skorpion - oktober

Læs alt om skorpionens stjernetegn:

Månedshoroskop Skorpion

Modtag dit horoskop på mail hver morgen - gratis

Du får også: 

⭐ Månedlig lodtrækning om personligt horoskop (værdi 235 kr.)

⭐ Ugens & månedens horoskop 

⭐ Mere indsigt i dit stjernetegn

 

100% gratis & ingen spam