Månedshoroskop Skorpion – maj

Her kan du læse hvad stjernerne siger for skorpionen i maj

Skorpion maj:

Din familie vil være dit fokuspunkt i denne måned. Så sent som d. 6., vil du have en dyb oplevelse af, at dine tanker er med din familie, og det er der du helst vil bruge din tid. Dette går i spænd med, at både Venus og Merkur flytter ind i dit 4. hus, der repræsenterer familie og hjem.

Hvis du går med hustanker i denne periode, eller er i gang med at flytte, vil du nok ønske at få det gjort så tidligt på måneden som overhovedet muligt, for at få samling på ikke kun din familie, men også dit hjem. Din familie vil være meget involveret i dine beslutninger, og det er vigtigt for dig at høre deres meninger og danne et overblik over situationen. Du er i dette tilfælde heldig, for din familie eller samlever vil være enig med dig i dine beslutninger, så længe du tager dig af de mest presserende situationer inden d. 22.. Merkur laver nemlig en retrograd bevægelse, som sætter dig i en ubeslutsom situation. Du vil straks tvivle på dine ellers sikre beslutninger, og usikkerheden er svær at omgås. Dette er ikke universet, der prøver at teste dig, det er i stedet for et forsøg på at få dig til at gå dine relationer efter i sømmene og fikse eventuelle misforståelser før alt andet, så du kan føle dig mere i harmoni med dine omgivelser.

Hvis du har en samlever, er det meget muligt, at du selv eller din samlever har glemt noget i forbifarten, der bør italesættes. Efter d. 17. og helt til d. 16. næste måned flytter Mars ind. Dette giver dig en kraft indsprøjtning, som du helt klart kan gøre brug af i alle aspekter af dit liv - grib dagen

Daglige horoskoper for skorpion:

Andre horsokoper for skorpion:

Hvem passer skorpionen sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skorpion - maj

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skorpion - maj

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skorpion - maj

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skorpion - maj

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skorpion - maj

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skorpion - maj

Læs alt om skorpionens stjernetegn:

Månedshoroskop Skorpion

Modtag dit horoskop på mail hver morgen - gratis

Du får også: 

⭐ Månedlig lodtrækning om personligt horoskop (værdi 235 kr.)

⭐ Ugens & månedens horoskop 

⭐ Mere indsigt i dit stjernetegn

 

100% gratis & ingen spam