Månedshoroskop Skorpion – juni

Her kan du læse hvad stjernerne siger for skorpionen i juni

Skorpion juni:

Var der nogen, der sagde optur? Denne måned kommer dig tilgode med masser af osende vibrationer og lykke, og det kan du først og fremmest takke den smukke kærlighedsplanet Venus for. D. 2. rykker hun nemlig ind i dit tegn, og ovenpå en tid med stilstand på kærlighedsfronten er Venus igen klar til at udøve sin magi. Faktisk kan du nyde godt af Venus’ tryllebindende energier helt frem til d. 7. i næste måned, så læn dig tilbage og nyd turen og lad din verden fortrylle af en dybere jordbundethed, selvsikkerhed og kærlighed.

Er du single, er der ingen tvivl om, at du vil efterlade et stort indtryk på én eller flere håbefulde bachelorer i denne måned - du behøver blot træde uden for døren. Er du derimod i et forhold, kan der være større forandringer i sigte, muligvis et frieri eller snak om børn. Hold især øje med perioden mellem d. 16. og d. 24., hvor Venus skaber forbindelser til Saturn og dernæst Neptun i din sektor for ægte kærlighed. Det er sandsynligt, at det eneste, du vil ønske dig på dette tidspunkt, er din eneste ene. Dejligere bliver det ikke!

På den professionelle front vil du i denne måned desuden opleve fremgang hvad angår din økonomi. Dette kan du blandt andet takke en gunstig nymåne i din sektor for indkomst for omkring d. 7.. Sammen med Jupiters lykkebringende energier vil det påvirke dig i en positiv retning hvad angår dine finanser. Du vil derfor opleve, hvordan penge strømmer lettere til dig i denne måned på trods af diverse dyre middage og andre udgifter. På samme tid vil Merkur igen falde tilbage i sin normale bane efter at have ligget i retrograd i en periode. Dette vil hjælpe dig med at skabe mental klarhed over dit liv og dine drømme.

Har du været involveret i en strid om rettigheder eller penge, vil der endelig komme ro på igen omkring d. 22., hvor fuldmånen træder ind i dit 9. hus for retslige anliggender. Alt i alt vil du gå ind i det nye år med fornyede kræfter og masser af muligheder.

Daglige horoskoper for skorpion:

Andre horsokoper for skorpion:

Hvem passer skorpionen sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skorpion - juni

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skorpion - juni

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skorpion - juni

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skorpion - juni

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skorpion - juni

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Skorpion - juni

Læs alt om skorpionens stjernetegn:

Månedshoroskop Skorpion