Tarotkort


Træk dagens tarotkort her

Herunder har du mulighed for trække dagens tarotkort. Tryk på kortet, hvorefter du vil kunne læse beskrivelsen under kortet.

Træk et tarotkort online her

Tarotkort
Tarotkort

Beslutninger. Vanskeligheder. Sejr.

Du står over for en svær beslutning, men der er ingen vej uden om. Du bliver trukket i fra forskellige poler. Vognen repræsenterer de maskuline krafter, det handlekraftige, stærke og selvsikre. Du skal finde ind til de krafter i dig selv, så du kan tage den rigtige beslutning så vognen igen kan køre. Måske skal du arbejde med at sætte fornuft over følelse, for derigennem at kunne tage den rette besluning.

Bland kort
Vend alle kort

Køb og tarotkort online her

Det vides ikke hvor, tarotkort stammer fra.  Dog ved man, at spillet er meget gammelt. De første tarotkort er dateret tilbage til 1500 årstallet – men mange historikere og forskere mener, at spillet oprindeligt kommer fra oldtidens Ægypten eller Kaballah.

Disse teorier findes der ingen officiel dokumentation for. Tarotkort består af 78 kort, som er delt op i 4 serier ligesom de normale populære spillekort er. Tarotkort anses af mange som et rigtig godt redskab til selvrefleksion og terapeutisk behandling, idet spillet indeholder en lang række etiske kodeks, som vi alle tilstræber at efterleve.

Professionelle behandlere og tarotkort

tarotkort - træk dagens tarotkort

Mange professionelle behandlere bruger netop derfor tarotkort i deres praksis, hvilket de seneste år har set en voldsom stigning i popularitet. Man siger således, at spillet guider os til at blive gode og hele mennesker. Ved at trække et kort begynder man automatisk at associere kortets indhold med ens eget liv – og det er her den terapeutiske eller helende proces påbegyndes.

Det er vigtigt at bemærke og analysere de følelser, man får ved at kigge på kortet. Inderst inde kan man mærke, om kortet får en til at føle ubehag eller glæde. Dermed har man allerede underbevidst tolket kortets indhold og så er bare om at se sin egen sandhed i øjnene, hvilket nogle gange kan være svært. Det, der gør spillet det hele værd, er at man også kan glædes ved at trække et kort. Kortets indhold kan således virke bekræftende i en masse valg, du har truffet i dit liv. Enhver, der har læst beskederne på et tarotkort, kan nikke genkendende til dette udsagn.

På Horoskopnettet.dk har vi  valgt også at fokusere på tarotkort, idet vi selv har haft rigtig god erfaring med spillet. Vi kan med sikkerhed skrive under på, at det har virket for os. Vi håber i den kommende tid at kunne udvide sektionen med flere omfattende beskrivelser af spillet og meget mere.

Hvad siger dit stjernetegn om dig i dag? Læs vores dagens horoskop her.

Få dit daglige horoskop i din indbakke - gratis