HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Tarotkort

Tarotkort

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Det vides ikke hvor, tarotkort stammer fra.  Dog ved man, at spillet er meget gammelt. De første tarotkort er dateret tilbage til 1500 årstallet – men mange historikere og forskere mener, at spillet oprindeligt kommer fra oldtidens Ægypten eller Kaballah. Disse teorier findes der ingen officiel dokumentation for. Tarotkort består af 78 kort, som er delt op i 4 serier ligesom de normale populære spillekort er. Tarotkort anses af mange som et rigtig godt redskab til selvrefleksion og terapeutisk behandling, idet spillet indeholder en lang række etiske kodeks, som vi alle tilstræber at efterleve. Mange professionelle behandlere bruger netop derfor tarotkort i deres praksis, hvilket de seneste år har set en voldsom stigning i popularitet. Man siger således, at spillet guider os til at blive gode og hele mennesker. Ved at trække et kort begynder man automatisk at associere kortets indhold med ens eget liv – og det er her den terapeutiske eller helende proces påbegyndes. Det er vigtigt at bemærke og analysere de følelser, man får ved at kigge på kortet. Inderst inde kan man mærke, om kortet får en til at føle ubehag eller glæde. Dermed har man allerede underbevidst tolket kortets indhold og så er bare om at se sin egen sandhed i øjnene, hvilket nogle gange kan være svært. Det, der gør spillet det hele værd, er at man også kan glædes ved at trække et kort. Kortets indhold kan således virke bekræftende i en masse valg, du har truffet i dit liv. Enhver, der har læst beskederne på et tarotkort, kan nikke genkendende til dette udsagn.

På Horoskopnettet.dk har vi  valgt også at fokusere på tarotkort, idet vi selv har haft rigtig god erfaring med spillet. Vi kan med sikkerhed skrive under på, at det har virket for os. Vi håber i den kommende tid at kunne udvide sektionen med flere omfattende beskrivelser af spillet og meget mere.

Spil tarotkort gratis lige her:

Tarotkort
3.8 (75.63%) 32 votes
Få gratis horoskop på mail → Klik her