Dagens horoskop

Her på Horoskopnettet.dk kan du hver dag læse dagens horoskop for dit stjernetegn – helt gratis.

🔮 Dagens horoskoper for 26. februar 2024

♈ Vædder

20. mar. – 19. apr.

Læs resten

♉ Tyr

20. apr. – 20. maj.

Læs resten

♊ Tvilling

21. maj. – 20. jun.

Læs resten

♋ Krebs

21. jun. – 21. jul.

Læs resten

♌ Løve

22. jul. – 22. aug.

Læs resten

♍ Jomfru

23. aug. – 22. sep.

Læs resten

♎ Vægt

23. sep. – 22. okt.

Læs resten

♏ Skorpion

23. okt. – 21. nov.

Læs resten

♐ Skytte

22. nov. – 20. dec.

Læs resten

♑ Stenbuk

21. dec. – 19. jan.

Læs resten

♒ Vandmand

22. jan. – 18. feb.

Læs resten

♓ Fisk

19. feb. – 19. mar.

Læs resten

Få dit horoskop på mail hver morgen

Gå aldrig glip af dagens horoskop – Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få dit nyeste horoskop leveret lige til din mailboks hver morgen

Dagshoroskoperne er skrevet på baggrund af stjernetegnenes individuelle og aktuelle astrologiske indflydelser.

Du skal bare vælge dit stjernetegn herover.

Når du klikker ind på det kan du læse dagens horoskop for i dag, i morgen og i går.

dagens horoskop - personligthorsokop

Planeternes indbyrdes konstellationer og forbindelser har betydning for hverdagen for os alle sammen; vores dagligdag påvirkes af energier fra vores forunderlige univers. Dagshoroskopet fortæller, hvordan påvirkning for dit stjernetegn er netop i dag.

Alle dagshoroskoper på Horoskopnettet.dk er gratis, og siden er drevet af passionerede, frivillige astrologer, der har et ønske om at formidle horoskoper og andet astrologisk arbejde til danskerne.

Sådan bruger du dit dagshoroskop

Dagshoroskopet kan bruges til inspiration og planlægning af dagen. Det giver en god indikation på, om det er i dag, du bør bruge tid i familiens skød eller satse på karrieren. Med dagens horoskop får du et overblik over de muligheder, dagen potentielt byder på – set med astrologiske briller.

Selvom det kan være fristende at opfatte dagshoroskopet som noget endegyldigt, bør du langt hellere se det som en astrologisk vejrudsigt. Ligesom meteorologi er astrologi langt fra 100% forudsigeligt, og der kan sagtens komme regn på en solskinsdag.

Det anbefales at læse dagens horoskop fra morgenstunden, så du har det som udgangspunkt for dagen. Er der ekstra gode energier på kærlighedsfronten, er det måske i dag, du skal skrive til ham, du går og tænker på. Er der til gengæld gode energier på karrierefronten, er der god grund til at give den en ekstra skalle på arbejdet. Er der udsigt til en dag med ekstra energi og overskud, er det måske til gengæld dagen for at søsætte det projekt, du har haft i tankerne længe.

Dagshoroskopet kan være det lille skub, du har brug for, til at tage skridtet til noget, du har udskudt længe, eller noget, der kræver lidt ekstra mod. Det kan være en god sikkerhed at vide, at planternes placering på netop denne dag giver dig de bedste odds for at lykkes.

Dagens horoskop 100% gratis

Gratis dagshoroskop hver dag. Er det noget for dig? Selvfølgelig er det det, og hvis det passer dig, så skriver du blot dine fødselsdato i formularen, og så sender vi dig hver dag gratis, dagens horoskop.

Så vælger du ganske enkelt et stjernetegn her nedenfor på siden. Sådan fungerer det: Først finder du en forkortet udgave af dagshoroskopet i oversigten, for det relevante stjernetegn. Så har du et hurtigt overblik over, hvad der er relevant hver dag, for det relevante stjernetegn.

Men underhold dig ikke kun med dit eget stjernetegn, men kast også et blik på dagens horoskop for en du holder af. Er der nogle bekendte, familie eller venner, som har fødselsdag, eller står et barn du holder af, overfor første skoledag?

Så skal du da ikke holde dig tilbage fra at læse deres dagshoroskop også. Om du gør det af nysgerrighed, eller fordi du nemmere kan tyde dine medmennesker gennem informationerne i horoskopet, det er naturligvis helt op til dig.

Vær ikke bange for dagens horoskop

Gør os en tjeneste: Frygt under ingen omstændigheder eller vær ikke nervøs, når du læser dagens horoskop. Det du læser i et dagshoroskop, det er kun en tendens, som dagen kunne udarte sig. Det gælder for dig, men også for alle andre, som er født i det samme stjernetegn.

Da det er umuligt at inkludere alle konstellationer på himlen, så kan du naturligvis tilgå dagen afslappet. Det er blot vigtigt, at du i løbet af dagen husker, hvad du har læst i dagens horoskop.

Hvis der denne dag er noget der forstyrrer dig, eller giver overraskende glæde, så har du vel bare fået medvind af tilfældet. Vi forestiller os dog kun, at stjernerne er en rettesnor, og at det i sidste ende afhænger af dig. I sidste ende er det jo sådan, at det er tanken der tæller.

Det passende dagshoroskop – vælg dit stjernetegn!

Nu vælger du så et stjernetegn, for at læse det passende dagens horoskop. Tryk blot på stjernetegnet, og en ny verden viser sig måske for dig:

Hvordan dagen i sidste ende falder ud, og om dagshoroskopet viser sig korrekt, det kan vi ikke give garantier for. Se blot sådan på det, at gennem læsning af horoskopet, bliver det lettere at håndtere modgang, som måtte komme dig i møde. Få ganske enkelt mere ud af livet.

Det er vores anmodning til dig. Og når dit dagshoroskop giver dig den ene eller anden positive eller negative erfaring, så benyt dig af vores kontaktformular, og fortæl os om dine erfaringer. Vi sæter stor pris på kontakt med vores læsere. Du kan være helt sikker på, at vi tager enhver kritik, spørgsmål og ros til os, og at vi hurtigst muligt vender tilbage.

”Previews”, hvad er det?

Den forkortede udgave af dagshoroskopet kalder man også ”preview”. Disse bliver publiceret hver dag på vores side. Og før du morgenfrisk stiger ud af sengen, så kan du regne med at der ligger et dugfrisk dagshoroskop og venter på dig. Om så der er lys eller skygge i vente den dag, det finder du ud af, straks du åbner for horoskopet.

Hvis det passer dig, så kan du gennem dagshoroskopet finde ny energi og inspiration, til fortsat at bevæge dig fremad i livet. Det kan også hjælpe med at reflektere over dit og andres liv. Det er kun godt og sundt, når den menneskelige medfølelse og empati bliver dyrket. Den ene hjælper den anden. Er det ikke vidunderligt?

Dagshoroskopet som kilde til nye tanker

Således udgør det daglige horoskop en kilde til ny tanker i livet. Senere kan dagshoroskopet bringe mere motivation, med hensyn til at udleve drømme og at udvikle sig.

Dagens horoskop kan være en ekstra gnist, som får tingene i gang. Måske er det tiden til at starte nye projekter, eller at finde en ny kærlighed? Det kan også være det er tiden til at skifte arbejdsplads, eller at lade bekvemmeligheden bags sig.

Og endnu engang: Det du bør ændre, det finder først sted i hovedet. Dagshoroskopet kan give dig et skub, men resten skal du selv stå for.

Så kunne drømme gå i opfyldelse

Når du har forstået det, så har du forstået det vigtigste princip. Princippet at alt begynder hos en selv. Når dagshoroskopet har hjulpet dig på benene med kreative og innovative informationer, så kan drømme blive til virkelighed. På denne måde påvirker vores horoskoper også andre.

Og omvendt bliver vi også påvirket af andre. Vi ønsker at vores medmennesker nyder stor tilfredshed, for så har vi ydet en god service til vores medmennesker.

Horoskopnettet Dagens horoskop – størst i DK

Vores horoskop webside Horoskopnettet.dk er en af de største sider på nettet. Det er vi stolte af. Men vi er også stolte af at kunne levere gratis horoskoper til alle vores besøgende. Vi tror, at du efter at have læst denne side, er bevidst om, hvad vores webside håber at opnå.

Og skulle der være noget på vores webside, som du vil kommentere, eller noget du ønsker uddybet yderligere, så tag kontakt til os via vores kontaktformular. Skulle du have fået svar på alle dine spørgsmål, så kan du nu anmode om vores daglige horoskop.

Vi bliver dog nødt til at henvise til et vigtigt punkt i dagens horoskop!

Ved siden af dagshoroskopet bør de bestemt også kaste et blik på månen. Månen er ligesom solen er af planeterne, som har direkte indflydelse på jorden og menneskene. Det har andre planeter ikke, og det er sikker på grund af den store afstand fra moder jord.

Som vi alle ved, så påvirkes vandstanden ved flod og ebbe, af månen, og på samme måde gælder det for talrige mennesker, som ved fuldmåne klager over utilpashed, eller til dels bliver aggressive, der skaber frygt og angst hos deres medmennesker.

Ydermere fortæller statistikker, at der ved fuldmåne er flere ulykker og sygdomstilfælde. Sidst men ikke mindst, er der afholdt skræmmende ritualer i fuldmånefaserne.

Humørsvingninger

Det kan vi også føle i hverdagen. Imidlertid bliver en dybdegående ændring ikke vist af månen. Det er ikke månens natur. Men månen viser os, om vi skal lade noget ligge en dag, en uge eller en måned, eller om vi skal tackle en ny opgave med krum hals.

Så et kig på månen kan også have en vis fordel ud for dagens horoskop. Der lægges vægt på “kan”, fordi det kan være helt anderledes.

I øvrigt kommer det danse ord “lune” fra det latinske “Luna”, som oversættes som måne. Vi ønsker ikke at ødelægge det gode humør, men giver dig dog nogle grundlæggende oplysninger om horoskoper.

Grundlæggende om dagens horoskop

Er astrologi en videnskab?

Dette tema skrev den skolistiske Albertus Magnus om, allerede i året 1260 sit speciale i astronomi. Han skelnede mellem videnskabelig undersøgelse og magisk anvendelse.

Således introducerede han sondringen mellem astrologi og astronomi som to grene af en videnskab. Han betragtede astronomi som en matematisk disciplin, hvis beregninger kunne fortolkes af astrologi, og bruges til udsagn om senere begivenheder.

Han argumenterede yderligere for, at astrologien leder tilbage til alt jordisk fra den guddommelige kilde, og dermed også mennesket til Gud.
Klappede forbindelsen, så blev stjernerne tydet og bragt videre til mand eller dame via horoskoper. I lang tid var alting perfekt. Og således var astrologien en del af den fine kultur og af allerstørste vigtighed.

Anderledes er det med den indiske, kinesiske, indianske, keltiske og arabiske astrologi. Der blev læst og fortolket på forskellig vis på stjernetegn, horoskoper, dyrekredsen, huse og felter. I denne sammenhæng vil jeg gerne nævne, at astrologi ikke er baseret på en religiøs tro, men snarere at en logik ligger bag.

Dagens horoskop – astrologi: Logisk?

I det mindste frem til begyndelsen af nutiden (15/16. århundrede) var astrologien en fast bestanddel af videnskaben, og alt hvad der blev fortalt om det, logisk. Og da alting var så logisk, så konsulterede militære ledere og også konger overalt på jorden fagfolk, som kunne tyde stjerner.

Før det højere borgerskab traf beslutninger, kom astrologien også i spil. Hvis stjernerne havde vækket verdens herredømme, blev der også indledt en krig. Og således udviklede næsten alle civiliserede folk, herunder aztekerne og mayaerne deres egne unikke former for astrologi.

Banebrydende opfindelser var gift for astrologien

dagens horoskop - horoskopnettet

Men så spredte en overbevisning sig, at ved hjælp af banebrydende opfindelser og opdagelser, kan naturens hemmeligheder blive afdækket. Faktisk er der blevet opdaget et par ting i løbet af denne tid, der stadig karakteriserer vores civilisation i dag.

Ikke kun bogtryk, men også midlerne til at fremmedgøre udenlandske kontinenter ved hjælp af teknologi, var på folkets dagsorden. Disse videnskabelige “fremskridt” svækkede gradvis den almægtige kirke.

Hvor jorden ikke længere blev betragtet som skabelsen af Gud, var astrologi den store taber, ud over kirken. Selvom kirken og astrologien modstod denne udvikling i lang tid, var de til sidst også de største tabere.

Selv om anerkendelse af astrologien hos staten, virksomhedsmæssigt og videnskabeligt gradvist faldt til jorden, og den sidste undervisning blev afskaffet ved århundredeskiftet, er astrologiens popularitet og dermed horoskoper stadig ubrudt.

Det var blandt andet takket være Madame Blavatskys teosofiske samfund viden om astrologien aldrig helt tabt. Selvom astrologien kritiseres til denne dag, og også gør videnskabelige fejl, er astrologien ikke desto mindre moderen til astronomi. I sidste ende eksisterede det først.

De første optegnelser af stjerner fra Kina

Ja, sådan er det faktisk, de første skriftlige optegnelser over stjernerne, og deres astrologiske betydning, finder man i Kina, Indien såvel som hos Kelterne og indianerne.

Men denne viden var gået i glemmebogen. Ja, det var gået i glemmebogen, at den kinesiske astrologi i året 2637 f.Kr under Kejser Huang Ti, indførte den stadig gyldige månekalender, som deler tidsalteret op i 60-årige cyklus.

Vedas astrologiske praksis

Således viser også gamle dokumenter, at den astrologiske praksis i Indien går tilbage til Vedaerne. Og vedaerne er den vigtigste kilde til hinduistisk religiøs viden, og blev optaget skriftligt så tidligt som 1500 f.Kr. Indianernes stjernetydning –

Også hos indianerne i Nordamerika, fandt man et ganske specielt system for stjernetydning. Således fandt man der en stærk forbindelse til naturen, i deres filosofi. Også hos dette folk fandt man 12 indianske stjernetegn, som man også kaldte dyrekredstegn eller totems.

Den keltiske astrologi

Slutteligt lidt om den keltiske astrologi, som også er kendt som den keltiske trækreds. Den keltiske astrologi centrerede sig også om månens cyklus. Når det er tidspunkt for fødslen af en ny jordborger, blev et træ tildelt baseret på månekalenderen og sæsonen. I denne astrologi defineres 13 trækarakterer.

Vi kunne fortsætte om grækerne, romerne og araberne her, men vi synes, vi er godt dækket ind om det brede område af astrologi og horoskoper.

Og nu? På trods af disse fakta, var det først i det 17. århundrede, at tankerne igen faldt astrologi og horoskoper.

Fra det 17. århundrede brød videnskaben ud til nye områder

Det var nu tiden, hvor verden, kosmos, og alt der befandt sig derimellem, skulle få mere at viden om videnskabens fænomener. Vi kan takke Isaac Newton for, at tyngdeloven blev grundstenen for den klassiske mekanik.

Han erkendte også, at tyngdekraft er årsagen til alle planetariske bevægelser, og arbejdede derefter på et stjernekatalog. Og Gottfried Wilhelm Leibniz var manden til at lægge grunden for moderne fysik og matematik.

Forandring af indstilling

I mellemtiden fandt der imidlertid igen en forandring af indstilling sted. Nu blev også det mekaniske verdensbillede gjort tvivlsom. Og så takket være den fremvoksende psykologi, har astrologien genvundet sin indflydelse.

Nu er det tid til at bygge en bro mellem mekanik og astrologi. Og hvis det lykkes at tage erfaringerne, som folk der læser horoskoperne får med sig, alvorligt, så kan alt igen blive harmoni.

Så hvad taler imod at læse dagshoroskoperne? Intet, for selvom du forstår astrologien som en erfarings disciplin, så bør man ikke miste kontakten med naturvidenskaben. Og du bør ikke længere miste kontakten med dagshoroskopet, så udfyld formularen, og du vil modtage et aktuelt dagshoroskop dag efter dag.

Og hvordan bliver dagens horoskop så lavet i dag?

dagens horoskop - sådan bliver de lagt

Ved bestemmelse af et horoskop, tages der hensyn til den geografiske breddegrad og længdegrad, og grundlaget for horoskoper er astronomiske beregningsmetoder for himmellegemekanik.

Og under himmelmekanik er en del af astronomien, som beskriver bevægelsen af astronomiske objekter, på baggrund af matematisk modellering, eller på grund af fysiske teorier. En masse teori, og du spekulerer på, hvordan horoskoper skabes? Vi vil gøre det kort.

Hvis du spekulerer på, hvordan horoskoper opstår, blev der i gamle dage brugt efemeride til beregninger af horoskoper, og i dag bruges astrologisoftware, som ved at anvende de relevante data udfører nøjagtige beregninger.

Det var det om dagshoroskoper, og nu til det grundlæggende, hvad der er at fortælle om horoskoper.

Nu kan du springe videre, og læse noget om:

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT UGEHOROSKOP

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT MÅNEDSHOROSKOP

ÅRSHOROSKOPER FOR 2024 LÆS HER
+