Månedshoroskop Vandmand – oktober

Her kan du læse hvad stjernerne siger for vandmanden i oktober

Vandmand oktober:

Venus flytter ind i dit 11. hus, der repræsenterer venskab, efter d. 10. Dette betyder nye eventyr og oplevelser med dine venner. Det kan også betyde, at nye mystiske venskaber kan dukke op. Folk du ikke troede du havde noget tilfælles med, kan pludselig få en helt ny betydning for dig. Dette vil fortsætte helt indtil d. 6. næste måned, så hvis du har en klub, klasse, eller anden fritidsaktivitet i tankerne, så lad dig endelig ikke stoppe! Deltag, og nye venner og bekendtskaber vil gøre sig gældende i dit liv. En anden mulighed er, at en af dine tætte venner vil hjælpe dig med at opnå en drøm, du har haft længe. Du har ubetinget kærlighed tilgængeligt hos dine venner. Brug den, den vil gøre dig godt, og du vil trives som aldrig før.

Hvis du er single, åbner dette en mulighed for, at du møder din nye sjæleven gennem en af dine venner. Eller måske vil en ven præsentere sig som en romantisk mulighed. Lad dig ikke overraske, hvis romancen tager fart! Dette er en måned, hvor du føler dig tættere med dem du elsker, og det er derfor muligt at du får meget lettere adgang til dine følelser i samvær med folk du holder af. Hvis du er i et forhold, er der chance for at introducere din partner til dine venner for første gang. Dette vil afføde helt nye romantiske følelser – ja, endda ny forelskelse!

D. 21. vil blive den mest mindeværdige dag, idet Neptun og Venus vil mødes i en kærlig omfavnelse. Lad ikke denne mulighed undslippe. Nyd energien og brug den til at give dine elskede et kærlighedsboost. En uundgåelig solformørkelse vil desuden give dig mulighed for at udmærke dig på din arbejdsplads. Pas på verden, her kommer du!

Daglige horoskoper for vandmand:

Andre horsokoper for vandmand:

Hvem passer vandmanden sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - oktober

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - oktober

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - oktober

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - oktober

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - oktober

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - oktober

Læs alt om vandmandens stjernetegn:

Månedshoroskop Vandmand

Modtag dit horoskop på mail hver morgen - gratis

Du får også: 

⭐ Månedlig lodtrækning om personligt horoskop (værdi 235 kr.)

⭐ Ugens & månedens horoskop 

⭐ Mere indsigt i dit stjernetegn

 

100% gratis & ingen spam