Månedshoroskop Vandmand – november

Her kan du læse hvad stjernerne siger for vandmanden i november

Vandmand november:

Med en smuk fuldmåne i dit 6. hus for arbejde og daglige rutiner d. 1. er der lagt i ovnen til en spektakulær måned for dig. Efter nogle måneder med masser af fart over feltet og minus på overskudskontoen, vender tingene nu så småt til din fordel, da mere energi vil strømme til dig og give dig styrke og overblik over arbejdsopgaver og huslige pligter. Har du drømt om en forårsrengøring eller at få sat det sidste punktum på et større projekt, er det nu, du skal gøre det!

Fra d. 6. til d. 29. kigger kærlighedsplaneten Venus forbi dit tegn, og hun bringer godt nyt med sig, hvis du er på udkig efter en partner eller et nyt, spændende bekendtskab. Med Venus så tæt på, vil du synes uimodståelig, og du vil føle en større selvtillid, når det kommer til kærligheden såvel som i dit arbejde. Svære situationer, måske en konflikt på hjemmefronten eller uoverensstemmelser med din chef, kan vende til din fordel, hvis du tør at gå planken ud og tage, hvad du retmæssigt føler er dit. Et godt råd: vær frygtløs, det betaler sig.

Måneden byder dog også på udfordringer, og her må du tage dig i agt for, at tingene for en stund kan føles, som om de ikke går din vej. Det skyldes, at planeten Merkur fra d. 22. til d. 15. næste måned går i retrograd i dit tegn. Her kan du opleve en følelse af stilstand og at alle omkring dig bevæger sig langsommere end dig, når det i virkeligheden måske er dig, der vil for hurtigt frem. Hav tålmodighed og glæd dig blot over, at du nu har tid til at tage den lidt med ro uden dårlig samvittighed. Når denne måned byder endnu en fuldmåne velkommen i slutningen af måneden, denne gang i din sektor for partnerskaber, kommer der igen run på, og du skal måske ud og finde nye allierede, enten i forbindelse med arbejdet eller på hjemmefronten, hvor et skænderi kan udvikle sig uheldigt eller heldigt - afhængigt af, hvordan du vælger at se det.

Daglige horoskoper for vandmand:

Andre horsokoper for vandmand:

Hvem passer vandmanden sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - november

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - november

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - november

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - novemberPin

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - november

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - november

Læs alt om vandmandens stjernetegn:

Månedshoroskop VandmandPin