Månedshoroskop Vandmand – maj

Her kan du læse hvad stjernerne siger for vandmanden i maj

Vandmand maj:

D. 4. vil en månedformørkelse i din Forholds-sektor have let ved at påvirke netop dit forhold. Du bør forberede dig på, at du og din partner måske kommer til at tørne sammen omkring dette tidspunkt. Har du lige mødt en ny, eller er I bare sammen så småt, kan du finde på at afslutte det hele på en meget konsekvent måde. Din handling afspejler de ting, der ligger til grunds for den – så du er sikker på, at det var det rette at gøre. Alternativt kan der være et barn i din umiddelbare nærhed, som der gør lige surt for dig.

Du skal bruge den helt rette blanding af kærlighed og bestemthed for at forebygge denne situation løbende. Venus træder derefter ind i dit tegn omkring d. 11. og hun bliver der indtil d. 7. næste måned. Du vil være en bedre udgave af dig selv end normalt og perioden vil være perfekt til at arbejde på din fysik og dit overordnede udseende.

Det bliver ekstrem svært for folk omkring dig ikke at se din selvtillid stråle. Hvis du har følt dig lidt dvask på det seneste, kan du allerede nu begynde at planlægge diverse tiltag, du vil nyde godt af i førnævnte periode. Din Venskabs-sektor får besøg af en Nymåne d. 18., hvilket vil puste liv i det sociale for dig. Du kan finde på at deltage ved fester eller genoptage en hobby, du har savnet lidt for længe. Omkring d. 18. er alting muligt, for nymånen opstår det sted i dit kort, som repræsenterer ambitioner og håb. Kun du kan få det til at ske!

Daglige horoskoper for vandmand:

Andre horsokoper for vandmand:

Hvem passer vandmanden sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - maj

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - maj

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - maj

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - maj

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - maj

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - maj

Læs alt om vandmandens stjernetegn:

Månedshoroskop Vandmand

Modtag dit horoskop på mail hver morgen - gratis

Du får også: 

⭐ Månedlig lodtrækning om personligt horoskop (værdi 235 kr.)

⭐ Ugens & månedens horoskop 

⭐ Mere indsigt i dit stjernetegn

 

100% gratis & ingen spam