Månedshoroskop Vandmand – juni

Her kan du læse hvad stjernerne siger for vandmanden i juni

Vandmand juni:

Denne måned har noget godt i vente for dig, kære ven. Det gælder ikke mindst dit professionelle liv, hvor noget nyt og spændende tager sin begyndelse. Efter et par hektiske måneder med masser af fart over feltet og muligheder i både dit arbejdsliv og privatliv, er det atter tid til at se nærmere på, hvordan du rent faktisk kan generere succes. Heldigvis får du hjælp til dette allerede fra d. 2., hvor kærlighedsplaneten Venus træder ind i toppen af dit tegn. Med sig bringer hun harmoni og balance, som du drager nytte af i alle livets forhold, men især dine professionelle relationer. Har du drømt om at få mere ansvar eller skifte kurs? Så er tiden inde til at tage det første skridt! Hold især øje med d. 6., hvor en særlig mulighed byder sig.

På trods af det øgede fokus på karrieren i denne måned, er der også tid til de private anliggender, herunder forholdet til dine venner og bekendte, som spiller en stor rolle i dit liv denne måned. En smuk nymåne vil bane vejen for en storartet komsammen eller en anden meningsfuld relation d. 7., hvor du får mulighed for at komme tættere på nogen du holder af. Dette vil uden tvivl styrke de familiære bånd, men også give mulighed for at give noget igen til dem du holder af. En spontan rejse med familien kan også komme på tale i denne periode, hvis du ellers kan slippe projekterne på jobbet.

Mod slutningen af måneden skifter du fokus på det kollektive til det individuelle og vender dermed blikket indad for en stund. Fuldmånen d. 22. vil især åbne op for et øget fokus på din sundhed, hvilket kan vise sig i form af en ny, aktiv hobby ieller eksperimenter ud i eksempelvis vegansk madlavning eller andre sunde alternativer til din nuværende livsstil. Hvad end det er, vil dit fokus på sundhed og helbred vare langt ind i den nye tid.

Daglige horoskoper for vandmand:

Andre horsokoper for vandmand:

Hvem passer vandmanden sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - juni

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - juni

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - juni

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - juni

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - juni

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Vandmand - juni

Læs alt om vandmandens stjernetegn:

Månedshoroskop Vandmand