Månedshoroskop Tyr – oktober

Her kan du læse hvad stjernerne siger for tyren i oktober

Tyr oktober:

Du er stadig lidt rystet efter forrige måned. Måneformørkelsen har rystet dig i din grundvold, og du skal lige komme dig ovenpå efterskælvene. Du har fået ny indsigt, og du har tænkt dig at bruge denne. Det kan enten være i relation til dit forhold, dine vaner eller din sundhed. Hvad end det er, så skal du nok få helt styr på tingene. På et tidspunkt i denne måned vil disse nye indsigter blive udfoldet. Hvad end det omhandler dig selv, dine forhold eller andet i dit liv, der har brug for at komme ud af skyggerne, vil du efter den lange tænketid have kræfter til at tage kontrollen.

Din økonomi vil også opleve et skift, heldigvis et positivt et! Det vil ske fra d. 10. til omkring d. 6. næste måned, hvor Venus besøger dit 8. hus, der repræsenterer økonomi og investeringer. Det kan være alt fra en bonus til penge, du uventet får tilbage fra din varmeregning. Det stopper dog ikke der. Din partner har også mulighed for at få en økonomisk bonus i denne periode, og den vil du også drage fordel af. Du skal dog være varsom med din nye rigdom! Især omkring d. 17. Der vil være for store risici vedrørende din økonomi på dette tidspunkt, så hvis du har overvejet at investere eller købe noget dyrt, du har drømt om, så vent lidt med det – det kan ende grimt.

Du bliver dog velsignet igen omkring d. 15., hvor solformørkelsen bombarderer din partnersektor med uventet sensualitet og intimitet. Hvis du er i et forhold vil dette betyde, at du og din partner har mulighed for at betræde ny jord i jeres forhold. Er forholdet nyt, kan dette betyde, at i tager et helt nyt skridt. Måske i tager springet og flytter sammen? Solformørkelsen vil ikke kun være godt for jer som par, men også som individer, så tag chancen!

Daglige horoskoper for tyr:

Andre horsokoper for tyr:

Hvem passer tyren sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tyr - oktober

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tyr - oktober

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tyr - oktober

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tyr - oktober

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tyr - oktober

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tyr - oktober

Læs alt om tyrens stjernetegn:

Månedshoroskop Tyr

Modtag dit horoskop på mail hver morgen - gratis

Du får også: 

⭐ Månedlig lodtrækning om personligt horoskop (værdi 235 kr.)

⭐ Ugens & månedens horoskop 

⭐ Mere indsigt i dit stjernetegn

 

100% gratis & ingen spam