Månedshoroskop Tyr – juni

Her kan du læse hvad stjernerne siger for tyren i juni

Tyr juni:

Din måned lægger op til at blive intet mindre end magisk. Denne måned har alt, hvad du behøver; lækker mad, kærlige mennesker og penge. Venus, som er din regerende planet, flytter tilbage i din partnerskabssektor d. 2. og bliver her til og med d. 7. Næste måned. Hun var forbi for ikke så længe siden, men var sidste gang i retrograd, hvilket gav dig nogle kærlige knubs. Nu er kærlighedsplaneten tilbage i fuldt flor, parat til at give alle sine velsignelser til dit kærlighedsliv! Så du kan godt varme op til en hed måned med nye mystiske bekendtskaber eller en intensiv kærlighedsromance med din eneste ene. Merkur vender i denne sammenhæng også tilbage til sin normale bane d. 6.. Vigtige samtaler venter forude.

Venus’ gunstige påvirkning har også indflydelse på dine finanser i denne måned. Din forrige måned var ganske vist god i forhold til økonomien, men du kan nu se frem til helt nye økonomiske højder med nymånen d. 7. Samtidig giver Jupiter den benzin han har brug for, for virkelig at gasse op, og det bliver større end du forventer!

D. 22. lander fuldmånen i din kommunikationssektor. Dette er et vitalt vendepunkt, og du bør tænke over dine vendinger og veje dine ord. De kan komme til at betyde meget for dem omkring dig, og måske også for omverdenen. Mars besøger dit inderste d. 29. Han kommer nemlig til dit 12. hus, der repræsenterer dit privatliv. Dette betyder for dig, at der bliver lagt op til et stort innovativt og meget personligt projekt. Men det vil blive holdt hemmeligt for nu, for det er først fra slutningen af året at du begynder at brygge på dit nye projekt. Hvad end det er, er der lagt i ovnen til et fantastisk år.

Daglige horoskoper for tyr:

Andre horsokoper for tyr:

Hvem passer tyren sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tyr - juni

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tyr - juni

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tyr - juni

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tyr - juni

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tyr - juni

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tyr - juni

Læs alt om tyrens stjernetegn:

Månedshoroskop Tyr