Horoskop Vædder

Dagens horoskop vædder søndag d. 24 september

Kæmp imod din frygt og lad den ikke kontrollere dig. I dag er en dårlig dag at give efter for frygt. Undgå at investere eller gøre anden økonomisk planlægning. Forvent en del stress på jobbet og derhjemme og forsøg at kontrollere dit temperament. Lyv ikke overfor din partner. Det kan ødelægge alt. Folk omkring dig vil formentlig prøve at påvirke dit forhold til den du elsker. Følg ikke fremmedes råd. Der kan være folk, der vil vildlede dig - så lyt til din sjette sans.

Få gratis horoskoper direkte i din indbakke hver dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de nyeste horoskoper leveret lige til din mailboks hver morgen

personligt horoskop foedselshoroskop aarshoroskop - Horoskop Vædder

Bestil et Personligt fødsels- eller årshoroskop

  • Levering 1-2 dage
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • 10-15 siders unikt horoskop

Flere daglige horoskoper for vædder:

KÆRLIGHED
ØKONOMI
KARRIERE

Andre horoskoper for vædder:

UGENS
MÅNEDENS
ÅRETS
PERSONLIGT

Hvem passer vædderen sammen med?

MATCH STJERNETEGN HER

Daglige horoskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Horoskop Vædder

Tyr stjernetegn 1 - Horoskop Vædder

Tvilling stjernetegn 1 - Horoskop Vædder

Krebs stjernetegn 1 - Horoskop Vædder

Loeve stjernetegn 1 - Horoskop Vædder

Jomfru stjernetegn 1 - Horoskop Vædder

Læs alt om vædderens stjernetegn:

Vædder Stjernetegn

Seneste artikler om det spirituelle:

Vædder ugehoroskop og månedshoroskop

Udover at kunne læse dagens horoskop gratis herover har du også mulighed for at kunne læse ugens horoskop og månedens horoskop for vædderen gratis her:

Vædderen har stor gennemslagskraft og er fuld af liv og energi, hvilket betyder at Vædderen kun sjældent siger nej til en udfordring. En person der er nysgerrig af natur og født med en meget stærk fornemmelse for- og stræben efter retfærdighed.

Personen udmærker sig typisk ved konkurrencer – både når der er tale om fysiske og psykiske kategorier. Udfordringen er det eneste, der tæller.  Hvis Vædder har en chance for at vinde en præmie eller vise andre, at den er den bedste, bliver Vædderen hård at hamle op med.

Horoskop Vædderen

dagens horoskop vædder

Element: Ild. Planet: Mars. Karaktertræk: Modig, energisk, viljestærk, kommanderende. Ønsker ofte at anføre, selvom det ville være bedst at følge.

Vædderen føler sig mest i live, når den er i kontrol og leder andre. Hvis den har at gøre med andre, som besidder en lederposition, men virker svagere end Vædderen selv, kan den hurtigt blive utålmodig og bidsk i sit udtryk.

Vædderen bryder sig sjældent om, når andre fortæller den hvad, den skal gøre. Specielt hvis den anden person synes mindre talentfuld end Vædderen selv.

Vædderen har elementet Ild, der betyder, at de typisk er i besiddelse af ildens karakteristika: Varme, Liv og Lys. Vædderen er til tider meget impulsiv og den kan have et hidsigt temperament.

Inderst inde ønsker Vædderen at beskytte, så hvis den har gjort nogen ondt, vil den være den første til at rette fejlen og undskylde. Vædderen er altid optimistisk og ses næsten aldrig hænge med næbbet, eller rettere hornene. Og netop derfor bryder Vædderen sig mindre om dem, der går rundt og har ondt af dem selv.

Vædderen godt og mindre godt

Horoskop vædder
  • Horoskop vædder - Gode sider: Fyldt med energi, ser intet problem i at arbejde flere timer med den samme opgave, yderst initiativrig og innovativ, elsker at gå på opdagelse, grundig og omhyggelig med en udsøgt evne til at se klart i slørede øjeblikke. Vædderen lever stærkt, elsker med hele hjertet og nyder livet i fulde drag.
  • Horoskop vædder - Mindre gode sider: Intolerant til tider, kan virke selvglad og egoistisk, utålmodig omkring andre. Vædderen kan virke stædig og arrogant, hvis den ikke får sin vilje – og desideret uhøflig, hvis den ikke modtager anerkendelse for sit arbejde.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP

Vædderens horoskop

Elementet for Vædder er ilden og den styrende planet er Mars. Her er karakteregenskaberne: De er energiske, viljestærke, risikovillige og modige. Blandt deres yndlingsbeskæftigelser findes pioneropgaver. De finder alt nyt magisk, og de kaster sig begejstret over ethvert nyt eventyr. De er som ingen andre i stand til at mobilisere deres energi helt fra bunden.

Derigennem bliver set som en energisk og dynamisk pioner. De mennesker som er født i Vædderen, vil gerne lege anførere, også selvom den rolle ikke rigtig ligger til dem. Ifølge kalenderåret, så begynder Vædderens den 20. eller 21. marts, og ender den 20. eller 21. april. Princippet passer ligeså godt til dem, som foråret.

Mere om Vædderens horoskop?

Vædder horoskop

Ja selvfølgelig er du nysgerrig. Og derfor vil du også gerne vide, hvad der står skrevet i stjernerne. Men får vi går videre med, hvad der står skrevet i stjernerne for Vædderen, så lige et par indskudte bemærkninger.

Er du netop stødt på lidt modvilje i livet, og tingene ikke kører på skinner i forholdet, så er det rette tid til at kaste et blik på Vædderens horoskop. I sidste ende er det jo netop derfor vi har skrevet horoskopet, for at bringe lidt mere liv til Vædderen, og bringe løsning på blokader.

Og nu kan du så igen, hvilket også svarer til din tidskvalitet, fuld af nysgerrighed, med opdagelses- og handletrang, og med en stor livslyst, kaste dig over dine kommende opgaver. I tilfælde du stadig har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil altid være klar til at besvare spørgsmål, og vender tilbage så hurtigt som muligt. Du er også meget velkommen til at bruge vores kontaktformular til kritik og/eller ros.

Vædderen: Motiver og grundlæggende bekymringer

Folk som er født i Vædderens tegn, udviser en fremragende pionergejst. Deres grundholdning er ”jeg vil” og er altid klar til at betræde nyt land. At starte ting og derefter sætte dem i søen, modigt og trygt styrker deres motivation. Dertil giver deres styrende planet, Mars, dem den nødvendige energi og handlekraft. De føler sig først rigtig tilpas, når dagligdagens ting i livet presser på.

Det går dem heller ikke på, hvis de derved støder deres medmennesker. At være sig selv, det er vigtigst. At udgive sig for at være noget andet, det går slet ikke. Trods mange ord, så lader de hellere handlingen tale. Præcist sådan kan de bedst karakteriseres. I Vædderens horoskop kan du nu se, hvad der er i vente de næste dage eller måneder.

Vædderens opførsel

I alt hvad Vædderen foretager sig, viser de sig energiske og stormfulde. Nederlag er ikke noget de kender til, eller dem gemmer de hellere væk. De er typiske morgen mennesker, som ikke så nemt skubbes af banen. Det er meget vigtigt for dem, at de kan udleve den store energi meningsfuldt, for i sidste ende er der en grænse for hvor produktive de kan være, og hvor meget de kan bevæge sig.

Hvis et sådant aktivitetsområde ikke er givet til ham eller er taget fra ham, så bliver hans energi negativ. Dette resulterer i utålmodighed, vredesudbrud og aggression mod sin medmennesker. Men han er også en ærlig og trofast ven, som man gerne vil have ved sin side, og hvor man kan hente råd og vejledning. De er ligefremme, direkte og åbne. Således er de meget værdifulde, og nogen man kan stole på.

Læs mere om Vædderen Stjernetegn her

Vædderens horoskop og kardinaltegnene

Vædderen hører sammen med Vægten, Krebsen og Stenbukken til kardinaltegnet. Og dette er en af de 3 kvaliteter, som stjernetegnene er opdelt i. Man betegner aksen mellem tegnene Vædderen/Vægten og Krebsen/Stenbukken som kardinalkryds. Et kryds med Vædder?

Nej sådan er det ikke, det handler bare om, at Vædderen bevæger sig efter kardinalprincippet. Enten responderer han på stimuli, der kommer udefra, eller han bliver selv aktiv. Handlingen hos Vægten, Krebsen og Stenbukken er dog ganske forskellig. Således er aktiviteten hos Krebsen mere intern, og det er relateret til deres følelser, og Vædderen handler ude i verden.

Det er dog grundlæggende således, at alle mennesker med stærke kardinale betoninger, ville bringe noget i bevægelse. De er alle temperamentsfulde, handlekraftige og spontane. Og de tøver ikke længe, men går på med krum hals.

Generelt er den kardinale betoning hos Vædderen også hjælpsom, for det er måden de kommer foran på i livet og på arbejdet, og lykkedes. Bagsiden af medaljen er dog, at de alt for ofte reagerer for hurtigt, og dermed risikerer at støde sine medmennesker. I deres iver sker der sommetider fejl.

Vædderen: Hvad kan de lide?

De kan godt lide, når deres medmennesker er til at stole på, som også de selv er af natur. Åben tale, ærlighed, pålidelighed og selvfølgelig kan de også lide en vis generøsitet og tolerance. Hvad han dog ikke kan klare, det er snæversynethed, som er karakteriseret ved en smålighed og grådighed, fordi det er dem der kan hindre de professionelle optimister, Vædderen, i deres hurtige fremskridt.

Vægten er lagt på ”kan”, for når de lever op til deres bedste i deres natur, så kommer de også fint ud af det med sådanne mennesker. Og det gælder også for dem, der er vilde med Vædderen, fordi de bare skal sætte pris på skabertrangen, hastigheden og deres ubehændige vigør, og samtidig være generøse nok til at overse deres uforsigtige fejl og deres overdrevne direkte natur.

Folk der er født i Vædder, de kan lide frække farver, hurtige biler og en moderne indretningsstil. De har det sjov med tekniske ting, med rejser og de elsker udholdenhedssport, og beskæftiger sig gerne med sveddryppende ting – de kan drive sig helt ud på smertegrænsen. Det, og meget andet, kan du læse mere om i horoskopet.

Vædderens og deres karismatiske temaer

Det som Vædderen bør lære i sit liv er at lære, at håndtere kontrasten mellem handling og feedback. Når de forstår loven om karma, og hvis han ikke løber så hurtigt, som han kan lide, så vil de forsøge at tæmme deres energi i stedet for at bryde ud i vrede og aggression.

De vil så ikke altid træde i spinaten og overvælde sine medmennesker med sin natur. De vil helt sikkert forsøge at behandle negativ feedback på en positiv måde. De skal lære, at ikke alt hvad der kommer til dem som negativ feedback, er personlig kritik. Dette er nok den vanskeligste opgave i deres liv, men de kan mestre det gennem Vædderens horoskop, som vi giver dem med.

Således må de også erkende, at overvejelse og tålmodighed såvel som empati og tolerance, er opførsel som de kræver, men næsten aldrig selv er parate til at give deres medmennesker. Disse færdigheder er en reel udfordring for dem at tage til sig.

Og hvis han er i stand til at lære, så vil han også erhverve disse færdigheder over tid. Det er blot vigtigt, at de bruger deres energi på positive tanker, og ikke aldrig straks spiller forurettede, når der kommer negative tilbagemeldinger. En stor opgave, og vi på redaktionen gør vores bedste for, at de som er født i Vædder kan lykkedes.

Hvis du synes om Vædderens horoskop, så kast også et blik på dagshoroskopet, ugehoroskopet og månedshoroskopet for vædderen. Eller måske endda årshoroskopet.

Skriv en kommentar