Månedshoroskop Løve – februar

Her kan du læse hvad stjernerne siger for løven i februar

Løve februar:

For den tryghedssøgende kan denne måned vise sig at blive lidt af en udfordring. Med en generøs fuldmåne d. 1., lægger denne måned ud med en stor beslutning, som kræver din opmærksomhed - og din afgørelse. Det kan være i dit parforhold, hvor en gammel strid skal afgøres én gang for alle, eller på jobbet, hvor du vil risikere at skulle trække en grænse over for en chef eller kollega med kold luft imellem jer til følge. Men husk blot på, at du ikke kan ændre noget, hvis ikke du gør noget ved situationen. Det vil måske kunne give dig is i maven, når du stiller dig på bagbenene og skal kæmpe din sag.

Hvad end du har planer om at sætte ind over for uligestilling i dit forhold, dårlig løn på jobbet eller noget helt tredje, så vær især opmærksom på d. 17., hvor en smuk nymåne i dit 9. hus for højere læring vil give dig mod og overblik over situationen i sådan grad, at du vil føle dig bedre tilpas midt i stormvejret. Samtidig er tiden omkring d. 17. moden til at tage et kursus eller en anden form for certificering, du længe har overvejet, og som kan udvidde din horisont i forhold til en ny levevej. Det er aldrig for sent at skifte spor og prøve noget nyt.

Senere på måneden vil der igen være mulighed for spændinger, når Mars flytter gennem din sektor for partnerskab, hvor han vil dominere indtil d. 16. i næste måned. I denne periode må du altså tage dig i agt for unødvendige småskænderier og uoverensstemmelser på hjemmefronten, hvor det indimellem kan blive nødvendigt at gå en lang tur eller sove på sofaen, indtil I begge er et sted, hvor I kan tale ud, uden at ryge i totterne på hinanden. Vær dog ikke alt for fordømmende, det kan tænkes, at din partner går igennem noget svært, som han eller hun ikke kan kommunikere ordentligt til dig. Prøv at vær der for hinanden, men tag kun de tæsk, du rent faktisk fortjener.

Daglige horoskoper for løve:

Andre horsokoper for løve:

Hvem passer løven sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Løve - februar

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Løve - februar

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Løve - februar

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Løve - februar

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Løve - februar

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Løve - februar

Læs alt om løvens stjernetegn:

Månedshoroskop Løve