Månedshoroskop Løve – juni

Her kan du læse hvad stjernerne siger for løven i juni

Løve juni:

Denne månecd har ikke kun bjældeklang i vente for dig, kære ven! Der er også lykke, kærlighed og omsorg for dig selv og dine. I sidste måned var Jupiter med dig, og hans lykke bliver båret med ind i en strålende måned. Nymånen går godt i spænd med denne udsigt, og d. 7. og fremadrettet kan du regne med magi i luften. Hvis du er single, vil du med sikkerhed møde et nyt og mystisk bekendtskab, der vil tage dine sanser til nye højder. Især nu, hvor Jupiter og nymånen mødes i dit 5. hus. Et godt tip: hvil i dig selv og hav tillid til, at universet er med dig.

Hvis du denne måned føler dig mere kreativ end normalt, er det ikke helt tilfældigt. Du vil føle dig ekstra inspireret i denne måned og ud af denne inspiration vil du kunne skabe spændende og fantastiske ting. Dette kan både være ved at skrive, tage billeder, male, eller noget helt andet. Hvad end det er, vil det være en succes. Venner og familie vil også opfordre dig til dine kreative projekter, og der kan endda blive efterspørgsel på dit kreative talent. Hold især øje med tiden efter d. 6., hvor Merkur vender tilbage til sin normale bane efter at have været i retrograd. Det vil sætte tempo på dine projekter og give dig en helt ny følelse af flow.

En fuldmåne i Krebsens tegn i dit 12. hus, der repræsenterer sårbarhed, sker d. 22. Dette kan være med til at give dig en frihed til at give slip på en masse følelser, der måske har hobet sig op over en længere periode, enten i forhold til familie eller dit job. Mars flytter til gengæld ind d. 29. og lover nye horisonter. Dette kan måske få dig til at stille spørgsmål som: hvor skal jeg hen? Hvad er mine drømme? Stol på, at den signalstærke planet vil fylde dig med kosmisk energi og give dig mod på at finde disse svar dybt i dig selv.

Daglige horoskoper for løve:

Andre horsokoper for løve:

Hvem passer løven sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Løve - juni

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Løve - juni

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Løve - juni

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Løve - juni

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Løve - juni

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Løve - juni

Læs alt om løvens stjernetegn:

Månedshoroskop Løve