Ugens horoskop

Er du spændt på, hvad ugen vil bringe? Så kan du trygt læse videre her. Vi opdaterer nemlig denne side hver uge, så ugens horoskop for dit stjernetegn ligger klar til gennemgang det øjeblik ugen starter.

Uge 17 horoskoper:

Vi gemmer også de forgangne ugehoroskoper – skulle du have brug for at læse dem igennem. Mange læser specielt sidste uges horoskop igennem for at se, om der blev nævnt noget, der kan forklare ugens gang.

Under dette afsnit finder du små bidder fra ugehoroskoper tilhørende alle 12 stjernetegn. Du kan klikke direkte ind på dit eget og læse om dit eget stjernetegn eller følge med i andres horoskoper.

Måske ved du, at én, der står dig nær, har en speciel uge foran sig – og ved at læse vedkommendes ugehoroskop, kan du rådgive eller blot forholde dig til vedkommende med dennes ugehoroskop taget i betragtning.

Vi kommer ikke med generelle ugehoroskoper, som skulle forestille at henvende sig til alle stjernetegn, idet vi ikke rigtig mener, de er brugbare. Istedet tyder vi ugens horoskop for de specifikke stjernetegn, så du kan få allermest ud af hjemmesiden.

Vælg et stjernetegn herover for at læse ugens horoskop:

Ugens horoskop – Efter vi har leveret et dagens horoskop med udførlige informationer, så tager vi skridtet videre med ugehoroskopet. Også her gælder det, at vi tilbyder ugehoroskopet gratis, og regelmæssigt i din mailboks. Men du kan også straks læse videre her, hvis du gerne vil vide hvad der findes af spændende ting i den nærmeste fremtid, og hvilke forlystelser der måtte være at byde på.

Husk altid på: Vi uploader altid nyt ved ugens begyndelse, så du altid har dugfriske informationer om dit stjernetegn. Du er naturligvis også velkommen til at tilfredsstille din nysgerrighed, og kigge i de andre horoskoper. Der findes måske en lejlighed, som bør holdes for øje? En ven, en bekendt, partner eller børn som har fødselsdag, og du ønsker at se hvordan stjernerne står for dine kære.

Ugens horoskop bliver gemt

Ganske vigtigt! Hvert eneste ugehoroskop bliver gemt af os. Det bliver altså ikke væk. Det giver dig mulighed for at bladre tilbage, hvis du søger et bestemt horoskop. På den måde kan du også gå tilbage og se, om det der blev skrevet også hold vand i forhold til virkeligheden.

Og skulle det ikke være tilfældet, så er det jo i virkeligheden heller ikke så slemt, for i sidste ende hænger det jo sammen med fortolkningen. Vi er sikre på vi allerede har bemærket det, men en gentagelse her skader ikke: ”Det er tanken der tæller”, og det du tænker, det bliver som regel også til virkelighed. Med dette i baghovedet, bør du gå videre og læse dit horoskop.

Uddrag af ugehoroskopet for alle tolv stjernetegn

Hvis du kort kaster et blik nedenfor, så kan du se korte uddrag af ugehoroskoperne for alle tolv stjernetegn. Et tryk, og du kan også se alle andre stjernetegn for dine elskede, venner eller vrede naboer sågar. Måske finder du information om, hvad der er i vente i ugen der kommer, for nogen du holder af, eller måske endda for nogen du ikke holder så meget af. Og skulle det passe dig, så kan du give venner og bekendte tips og ideer på sidelinjen, med baggrund i det du måtte have erfaret.

Intet ugehoroskop, som refererer til alle tolv stjernetegn

Hos os finder du ikke noget ugehoroskop, som på samme tid henviser til alle 12 stjernetegn. Det giver efter vores overbevisning ikke mening, da denne form for horoskop efter vores mening ikke har nogen særlig værdi. Vi lægger værdi i at gå i dybden med alle stjernetegn, det anser vi som mest meningsfyldt.

Hvad tilbyder vi dig denne uge?

Vi tilbyder dig ugehoroskopet på vores webside, da det interesserer os ligeså meget som dig, hvad der er i vente for den kommende uge. Ingen ved dog præcist hvad der er i vente, men på denne måde giver vi et ugehoroskop, som er tæt på sandheden, som det normalt sælges til dig af de almindelige religioner.

Vi forsøger under alle omstændigheder derigennem på bedst mulige måde at fortolke vores horoskoper, og forberede dem så det er en fornøjelse for dig at læse. Men husk dog på, at selvom vi gør vores bedste efter bedste viden, så vil det ikke være alt der hænder som det står skrevet. Det er lidt af hvert – lidt som du selv vælger at fortolke det. For nogen giver alt mening, for andre ikke så meget.

Det er vigtigt at understrege, at du naturligvis altid kan komme i kontakt med os. Kritik, ros og forslag til forbedringer er altid hjerteligt velkomment, og skulle du finde siden særlig nyttig, så er du også velkommen til at dele den med familie og venner på de sociale netværk. Det være sig Twitter eller Facebook med mere. Vi håber under alle omstændigheder, at du regelmæssigt kommer forbi vores side, og at dit ugehoroskop passer perfekt til dig, som du forestiller dig det.

At skabe sig et overblik med ugens horoskop

Vidste du, at vores ugehoroskop regelmæssigt bliver besøgt af mere end 40.000 mennesker om ugen, uge efter uge, og at antallet at læsere stadig stiger? Og det er alt fra unge mænd og kvinder, til pensionister. Altså fra 15 til 80-årige læsere kigger regelmæssigt forbi.

Disse mennesker kigger regelmæssigt forbi, fordi de her kan finde informationer som kan bringe dem glæde de kommende uger. Der er lagt vægt på ordet ”kan”, for i sidste ende bliver intet værre end man selv gør det til. Hold også for øje, at positive livserfaringer, så bliver der helt sikkert ikke noget dårligt i vente. Det har også at gøre med hvordan du reflekterer over problemer, og hvordan du forholder dig til dem. Viljen til at løse problemer.

Tænk i løsninger, ikke problemer

Præcis sådan bør du forholde dig til ugehoroskopet, hvis det ikke falder helt så sjovt ud som du havde forestillet dig. Det er mere en retning for ugen der kommer. Se vores horoskop som en budbringer af mange informationer, hvorigennem du kan samle viden. Forstå så, at der findes mange ting, som kun findes inde i dig.

Når du først har forstået det, så giver horoskopet virkelig mening. Og når du forsøger at huske hvor et ugehoroskop havde givet mening, så var det med sikkerhed ikke i de gode ord i vores ugehoroskop. Nej, det har sandsynligvis været inde i dig selv. Og disse små detaljer er for det meste et sted mellem linjerne. Lyt bare indad, og du ved hvad vi taler om her.

At læse ugens horoskop

Tryk blot på det rette stjernetegn, for at læse dit ugehoroskop. Vælg derefter en uge.

  • Sidste uge
  • Den aktuelle uge
  • Næste uge

Og her er stjernetegnene:

Vædder: 21.03. til 20.04.

Tyren: 21.04. til 20.05.

Tvillingen: 21.05. til 21.06.

Krebsen: 22.06. til 22.07.

Løven: 23.07. til 23.08.

Jomfru: 24.08. til 23.09.

Vægten: 24.09. til 23.10.

Skorpionen: 24.10. til 22.11.

Skytten: 23.11. til 21.12.

Stenbukken: 22.12. til 20.01.

Vandmanden: 21.01. til 19.02.

Fisken: 20.02. til 20.03.

Afsluttende ord om ugens horoskop

Så, hvordan bliver den næste uger for dig? Bliver de næste dage romantiske, spændende eller rolige og ensomme? Falder der et nyt job forbi? Måske gives der en mulighed for at stige i graderne på jobbet? Det kan også være at der er nyt job i sigte. 7 spændende eller interessante dage – som du kan læse mere om, i det horoskop som vi stiller til rådighed.

Vi ønsker dig under alle omstændigheder masser af energi og glæde, men også den rigtige tilgang til horoskopet, så du kan tolke ugehoroskopet rigtigt. Ingen grund til at være bange, alt kommer til at gå godt. Blot tænk i løsninger, ikke i problemer. Der er i sidste ende op til dig, hvad der kommer til at ske.

Der er intet at kæmpe imod, kun en masse interessant, som straks kan ændre din indstilling. Hvor du tidligere var ”imod”, fortsætter du med tanken ”jeg er til forbedringer”. Jeg ønsker at få det bedste ud af livet, og det er hvad det er, så længe du tænker i løsninger og ikke problemer.

Hvis du tilgår dit ugehoroskop med dette tankesæt, så har vi også givet dig de rigtige informationer. Og vi er sikre på, at du ved, at vores læseres tilfredshed ligger os meget på sinde. Vi ønsker dig alt godt, og som du bedst kan forestille dig. Med disse ord, og håbet om at du har forstået det, så vil vi også gerne fortælle dig lidt om vores månedshoroskop.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT MÅNEDSHOROSKOP

ugens horoskop

Skriv en kommentar

PERSONLIGT HOROSKOPBESTIL HER
+