Kærligheds horoskop

Her på siden kan du læse dit kærligheds horoskop, der bliver opdateret hver morgen.

Det er ikke et kærligheds horoskop, som du kender det fra andre hjemmesider og du finder nye horoskoper dagligt for hvert stjernetegn.

Vælg et stjernetegn herunder for at finde dit kærligheds horoskop:

Vaedder stjernetegn 1 - Kærligheds horoskop

Tyr stjernetegn 1 - Kærligheds horoskop

Tvilling stjernetegn 1 - Kærligheds horoskop

Krebs stjernetegn 1 - Kærligheds horoskop

Loeve stjernetegn 1 - Kærligheds horoskop

Jomfru stjernetegn 1 - Kærligheds horoskop

senior kaerlighed - Kærligheds horoskop

Kærlighedshoroskoper

”Elsker – elsker ikke – elsker – elsker ikke – elsker…”, hvisker hun forsigtigt, mens hun plukker bladene af blomsten ét efter ét. Hun ved ikke, om blomsten er tildelt et forudbestemt antal blade, så udfaldet kan principielt blive hvad som helst.

Hvis du er interesseret i at vide mere omkring jeres parhorfold, vil det måske være en ide med et personligt parhoroskop.

De romantiske prognoser er indarbejdet i dine andre horoskoper, hvilket du tydeligt vil kunne se. Vi tror ikke på at plukke blade af blomsten.

Husk at læse: Dagens horoskop

Nej, vi lader hellere bladene sidde, finder en vase frem og byder dem til vores kæreste, når han eller hun kommer hjem, for at vise vores kærlighed til vores bedre halvdel. Men er det mon en kærlighed, der vil fortsætte? Og i så fald hvor længe? Eller er der måske en anden? Møder jeg selv en anden?

Spørgsmålene er mange og de fleste vil mene, at man aldrig ved hvad morgendagen bringer, når det kommer til kærlighed. Men hvis du klikker på dit stjernetegn herunder og læser dagens, ugens eller månedens horoskop, er vi sikre på, at du får en bedre fornemmelse for hvad, du kan forvente, når det kommer til kærlighed.

Dit kærligheds horoskop er arbejdet ind i dine andre horoskoper for at vinde størst muligt udbytte. Mest spændende bliver det dog, hvis du får udarbejdet et personligt horoskop, som du kan sidestille med de andre og således betragte symmetrien i prognoserne. Vi på redaktionen ønsker dig et rigtig kærligt år!

Dit kærlighedshoroskop for dagen

Kærligheds horoskop for dagen

”Han elsker mig, han elsker mig ikke, han elsker mig – han elsker mig ikke”, siger hun sagte til sig selv. Mens hun en for en plukker bladene af en blomst, drømmer hun om kærlighed og håber at det sidste blad hun plukker, vil sige, “Han elsker mig!”

Prøv også: Dagens englekort

Trods det usikre udfald, så spilles spillet stadig den dag i dag. Vi spiller ikke, vi fremstiller derimod et kærlighedshoroskop, som kan vise hvordan stjernerne står med hensyn til din kærlighed. Er den elskede den rigtige til dig, eller skal du bare plukke blade af blomster, indtil det passer? Nej, det skal du ikke. Gør det dog anderledes, og læs straks dit kærlighedshoroskop på denne side.

Mange spørger til kærligheden

Når kærlighedshoroskopet passer til dig, så kan din elskede også lade blomsterne tale, og overraske dig med en buket. Men du kan selv gøre det, som et udtryk for kærlighed, og gøre din kæreste eller ven glad med en buket blomster. Det er et fint udtryk for kærligheden i øjeblikket, men du spørger sikkert også dig selv, hvor længe vil kærligheden holde?

Og du spekulerer også på, om der måske er en anden kæreste involveret, eller måske er du den der ikke er ligeglad med kærlighed og bliver utro? Spørgsmål efter spørgsmål, og vi ved alle, at hvor det handler om kærlighed, så er der ofte flere spørgsmål end svar. Vi kan heller ikke give dig alle svarene, men vi kan give dig et kærlighedshoroskop, hvoraf du selv kan trække informationer, med hensyn til kærligheden.

Dan dig et overblik med dit kærlighedshoroskop og de andre horoskoper

Læs dit kærlighedshoroskop. Det kan du gøre ved at trykke på dit stjernetegn. På den måde er du under alle omstændigheder godt forberedt, og kan med det samme se hvad stjernerne har i vente til dig, med hensyn til kærligheden.

Og kaster du et blik på de andre horoskoper, dags-, uges-, måneds-, og årshoroskoperne, så danner der sig hurtigt et billede. Og skal du vælge at gå hele vejen, så kan du bestille et personligt horoskop, og sammenligne det hele, for at danne dig et overblik og danne dine egne konklusioner. Ja, fortolkningen er i sidste ende i dine hænder. Vores redaktioner leverer dit kærlighedshoroskop, og ønsker dig ønsker dig naturligvis alt det bedste i kærligheden.

Kærlighedshoroskopet som ledetråd i dit liv

Kærligheden er en dybtliggende ting. Det må du gøre dig klart. Du må også gøre dig klart, hvad du selv tænker om kærligheden, og hvordan den føles. Når du så er blevet dig dette bevidst, så betragt vores kærlighedshoroskop som ledetråd i dit liv.

Træk det bedste ud fra horoskoperne, som bedst passer til dig, så er vi sikre på at kærligheden vil passe godt til dig. Med regelmæssig læsning, og den derigennem erhvervede erfaring som du samler, så vil kærlighedshoroskopet med tiden blive uundværligt, og en vigtig del af dig liv. Se blot hvad kærlighedshoroskopet har i vente for de næste dage, uger eller måneder, og sammenlign det med hvad virkeligheden bringer. Hos os i redaktionen, går vi ud fra, at alt det bedste du forestiller dig vil ske.

Læs kærlighedshoroskopet flere gange

Da vi naturligvis har medtaget kærligheden i alle horoskoperne, så kan du naturligvis læse dit kærlighedshoroskop flere gange. Det trækker, for det er så vigtigt på tværs af alle horoskoper. Vi bør også i den forbindelse nævne, at det er skrevet på sådan en måde, at mange andre nyttige informationer kommer i spil. Dem der beskæftiger sig med kærlighed, de ved også at kærlighed intet er, hvis det ikke medtager alle andre forhold og vigtige elementer. Og når det handler om kærlighed, så er den største prioritet, tillid.

Et kærlighedshoroskop uden tillid er ikke godt

Ja et kærlighedshoroskop uden det vigtigste element, tilliden, er grundlæggende værdiløst. For uden tilliden dør kærligheden, og i sidste ende er der ikke andet end en rodebutik tilbage. Det er derfor den er så vigtig, eller derfor vi har vi også har besluttet os for ikke kun at give dig indblik i kærligheden, men i ligeså høj grad at fortælle dig om dine venskaber, familie og økonomi.

Sidstnævnte, altså økonomien, er specielt vigtigt, da man hverken kan drikke eller spise kærlighed. Så dit kærlighedshoroskop er også repræsenteret i alle andre horoskoper, for alene med kærlighed kommer man ikke langt. Beatles sangen lød ”All you need is love”, men det er i virkeligheden kun en lille del af det store billede. For virkelig at være lykkelig, skal man bruge en komplet pakke, og du kan få det nødvendige udstyr med vores horoskoper.

Kærlighedsforhold mellem mennesker født i det samme stjernetegn

Også når mange mennesker ikke tror på stjernernes kraft, kan et kærlighedshoroskop stadig give svar på pars kærlighedsforhold. Og når kærligheden opstår mellem mennesker af samme stjernetegn, så bør dette par også vide hvad denne konstellation betyder for forholdet i fremtiden, eller hvad der kan være af særlige problemer. Her er det vigtigt at bide mærke i ordet ”kan”, for det kunne jo være, at I ikke bliver bragt ud af balance af problemer, men derimod tænker i problemløsninger.

Når man tilgår kærlighedshoroskopet med indstillingen, at man problemløser, så bliver kærligheden god, ganske som du selv forestiller dig det. Og vi er sikre på, at du med den indstilling vil finde alt det bedste i kærligheden. Søger du kærlighed, eller læser du vores kærlighedshoroskop, og du er straks en erfaring rigere. Tryk på dit stjernetegn, og find ud af hvad dit kærlighedshoroskop har i vente for dig.

PERSONLIGT HOROSKOPBESTIL HER
+