Månedshoroskop Tvilling – november

Her kan du læse hvad stjernerne siger for tvillingen i november

Tvilling november:

For festens midtpunkt, er der masser af godt i vente på den økonomiske front i denne måned. En skøn fuldmåne lægger ud med at sende kraftfulde vibrationer ud i din sektor for indkomst, og dét kan mærkes på pengepungen, som vil føles væsentligt tungere denne måned! Ikke nok med det, er det, som om dine talenter rigtig kommer til sin ret netop nu. Hvad end du rører, er der guldstøv over det hele, og heldigvis for dig er det noget, folk omkring dig bemærker og beundrer. Det kan du takke Saturn for, som også i tillæg til den gunstige fuldmåne runder din arbejdssektor i begyndelsen af denne måned.

Drømmer du om at investere i bolig eller aktier, er det nu, du skal smide tøjlerne og satse. Tiden omkring d. 1.-4. vil være til din fordel, så hold dig ikke tilbage. Husk blot den sunde fornuft, så kan du ikke komme helt galt afsted. Pengestrømmen er dog ikke et soloprojekt for dig, kære ven. Med Venus og Merkur i dit 8. hus for delte ressourcer i perfekt vinkel til lykkeplaneten Jupiter, vil der også være rig mulighed for at springe ud i nye økonomiske eventyr med en partner, hvad end det er privat eller i arbejdsøjemed. Hold især øje med d. 17., hvor en frugtbar nymåne vil markere starten på en ny begyndelse. Mars vil samtidig rykke ind i din sektor for arbejde og helbred på dette afgørende tidspunkt og hjælpe dig med at træde i karakter i forhandlingssituationer.

Et godt råd for denne måned for dig vil være at træde et skridt tilbage og overveje situationen nøje, inden du tager afgørende beslutninger. Dette kan du passende gøre omkring d. 22., hvor Merkur vil gå i retrograd og dermed give anledning til at tage den lidt med ro. Vær ekstra opmærksom på d. 29., hvor du med fordel kan trække stikket helt for en stund. Du har fortjent det!

Daglige horoskoper for tvilling:

Andre horsokoper for tvilling:

Hvem passer tvillingen sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tvilling - november

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tvilling - november

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tvilling - november

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tvilling - novemberPin

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tvilling - november

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tvilling - november

Læs alt om tvillingens stjernetegn:

Månedshoroskop TvillingPin