Månedshoroskop Tvilling – oktober

Her kan du læse hvad stjernerne siger for tvillingen i oktober

Tvilling oktober:

Der er magi i luften! Og det vil allerede begynde at gøre sig bemærket omkring d. 10. Her vil Venus blæse din partnersektor baglæns helt indtil d. 6. næste måned. Så hold på hat og briller, der er intime eventyr i vente for dig. I denne periode har du mulighed for at nære dit forhold lidt ekstra og arbejde på at gøre båndet til din partner endnu stærkere. D. 21. sværmer Venus og Neptun tæt om hinanden, og dette kan give dig en endnu mere utrolig forbindelse med din partner, end den du i forvejen oplever. I vil svæve på lyserøde skyer!

Selvom måneden lover kærlighed og kildevand kan dette blive truet d. 17 og d. 25. Dine hjemmeforhold kan stille sig i vejen, men den bedste måde at undgå at falde ned af din lyserøde sky er ved at tage lidt væk med din partner eller lave noget i måske ikke plejer. Tag ud på et romantisk eventyr eller hop på en flyver i en weekend til et sted, I ikke har været før. Hvis du ikke er i et forhold, er der mulighed for at komme det i denne måned. Din date kan måske transformere sig til en kæreste, eller der kan dukke en mystisk flirt op ud af det blå. Din denne måned vil vise sig at være fuld af sensuelle overraskelser. D. 15. vil give dig klarhed, hvis du før manglede den. Venus og Saturn vil på dette tidspunkt i samhørighed give dig mulighed for at vide det, du har brug for om din partner.

Solformørkelsen efter d. 15. vil dumpe ned i dit 6. hus, og dette kan have betydning for din arbejdssituation. Du har nu mulighed for at få positive og anerkendende oplevelser på arbejdet. Hvis du er jobsøgende, er dette tidspunktet til at søge dine drømmejobs. Heldet er med dig!

Daglige horoskoper for tvilling:

Andre horsokoper for tvilling:

Hvem passer tvillingen sammen med?

Månedshoroskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tvilling - oktober

Tyr stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tvilling - oktober

Tvilling stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tvilling - oktober

Krebs stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tvilling - oktober

Loeve stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tvilling - oktober

Jomfru stjernetegn 1 - Månedshoroskop Tvilling - oktober

Læs alt om tvillingens stjernetegn:

Månedshoroskop Tvilling

Modtag dit horoskop på mail hver morgen - gratis

Du får også: 

⭐ Månedlig lodtrækning om personligt horoskop (værdi 235 kr.)

⭐ Ugens & månedens horoskop 

⭐ Mere indsigt i dit stjernetegn

 

100% gratis & ingen spam