Horoskop Skytte

Dagens horoskop: Skytte søndag d. 24 september

Hold øje med din vægt i dag.  Din dag vil lysne op, idet en sundere økonomi begynder at tage form igen. Du kommer desuden til at skabe nye vigtige kontakter gennem dine venner. Din kærlighed bliver prioriteret ned, når du står ansigt til ansigt med realiteterne i livet. Der kan opstå et kæmpe skænderi mellem dig og din partner på grund af mistanke om utroskab. Hvis du satser på at hjælpe andre, vil du samtidig hjælpe dig selv i dag. Sørg for at tænke før du handler.

Få dit horoskop på mail hver morgen

Gå aldrig glip af vores gratis horoskoper - Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få dit nyeste horoskop leveret lige til din mailboks hver morgen

personligt horoskop foedselshoroskop aarshoroskop - Horoskop Skytte

Bestil et Personligt fødsels- eller årshoroskop

  • Levering 1-2 dage
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • 10-15 siders unikt horoskop

Flere daglige horoskoper for skytte:

KÆRLIGHED
ØKONOMI
KARRIERE

Andre horsokoper for skytte:

UGENS
MÅNEDENS
ÅRETS
PERSONLIGT

Hvem passer skytten sammen med?

MATCH STJERNETEGN HER

Daglige horoskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Horoskop Skytte

Tyr stjernetegn 1 - Horoskop Skytte

Tvilling stjernetegn 1 - Horoskop Skytte

Krebs stjernetegn 1 - Horoskop Skytte

Loeve stjernetegn 1 - Horoskop Skytte

Jomfru stjernetegn 1 - Horoskop Skytte

Læs alt om skyttens stjernetegn:

Skytte stjernetegn

Ugehoroskop og månedshoroskop for Skytten

Når du har læst dagens horoskop for skytten herover har du også mulighed for at dykke ned i og se hvad ugen og måneden har at byde på for dig her:

SKYTTE UGEHOROSKOP - KLIK HER »

SKYTTE MÅNEDSHOROSKOP - KLIK HER »

Skytten er i virkeligheden en kentaur. Den er kendt i mytologien for at være halv mand og halv hest. Den er i besiddelse af bue og pil, og det siges, at den bevæger sig ved at skyde en pil afsted og derefter ride hen, hvor pilen lander.

Her samler den pilen op og fortsætter på samme måde, indtil den har nået sit mål.

Flere detaljer om Horoskop Skytte

Personer, der er født som Skytte, elsker typisk at rejse rundt i verden, gå på opdagelse, lære nye ting i livet og møde en masse nye, spændende mennesker.

Skytten har brug for at være fri - og dette er både fysisk og metaforisk ment. Skytten er har det værst, når den er tvunget til at udføre den samme rutine i dagligdagen – dag efter dag. Hvis den ikke har nok variation i livet, kan den blive urolig og man kan risikere, at Skytten ”spænder sin bue og rider videre”, hvis man ikke tager højde for dette.

Dagens horoskop for Skytte

Dagens horoskop skytte

Skytten rejser meget og er nysgerrig efter at opleve nye ting – og netop derfor er det normalt sjovt for andre at være omkring den – og den har sædvanligvis et stort antal venner. Skytten stiller spørgsmålstegn til alt i livet og mener, at alle andre bør gøre nøjagtig det samme.

  • Horoskop Skytte - Gode sider: Meget intelligent, elsker at være blandt intelligente personer, nyder at lære nye ting i livet, elsker at rejse ud og opleve nye steder og nye eventyr. Skytten er kreativ som ingen anden, så derfor kan den let og livagtigt genskabe de oplevelser, den har haft undervejs. Samme kreative og gengivende metode behersker den, når det gælder menneskelige relationer, familielivet og arbejde. Skytten bliver let åndeligt inspireret og den er den type person, man ville kunne forvente tage afsted til Thailand for at meditere med buddhistiske munke i et tempel eller til Indien for at studere yoga.
  • Horoskop Skytte - Mindre gode sider: Såfremt man begrænser en Skytte ift. plads og tid, vil Skytten formentlig blive mindre villig til at samarbejde med én. Skytten har det med at finde på fantastiske og episke planer, men sværere har den ved at føre de samme planer ud i livet. Den er vel at mærke i stand til det, men den lader sig let distrahere af en anden plan eller noget helt tredje, der fanger dens opmærksomhed og pirrer dem nok til at vige bort fra deres indledende plan. Des mere eventyr og spænding, der er i en plan – des større er chancen for at Skytten vil hoppe med på vognen. Skytten betragter normalt kun det store billede, og finder de små detaljer kedelige.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP

Horoskopet for Skytten

Skytten horoskop

Grundlæggende om Skytten

Skyttens element er ilden og deres styrende planet er Jupiter. Karaktertrækkene ved Skytten er: Glad, ubekymret, kreativ. De elsker eventyr. De er, hvis man kigger godt efter, halvt menneske, halvt hest. I mytologien bliver den slags også kaldet centaur.

Skytten bliver afbilledet med bue og pil. Det siges, at han affyrer pilen, og rejser derhen hvor den lander. Han rejser på samme måde. Han jager altid pilen, til han til sidst når målet. Folk der er født i Skyttens tegn betragtes som globetrottere.

De elsker opdagelsesrejser, og vil hele tiden prøve nye ting. Kan de i farten lære nye, søde, interessante mennesker at kende, så er de lykkelige.

Læs mere om stjernetegnet Skytte her

Uden mål i sigte går det ikke for Skytten

Skytten har hele tiden brug for at have et mål i sigte. Sådan er det nu engang med Skytten, som rejser med bue og pil. Uden mål føler de at livet er tomt, og i værste fald havner de i depression. Skytten har hele tiden brug for nye udfordringer og fascinationer.

Folk der er født i Skyttens tegn er entusiastisk og visionære anlagt, men også euforiske og optimistiske. De er ægte energibundter, og ønsker at nyde livet til sidste åndedrag, som var det et eventyr. Og når livet lakker mod enden, vil de stadig kunne konkludere at livet havde været værd at leve.

Livsmottoet for Skyttens horoskop

Skytten er nomade, de bliver ikke på samme sted længe. Stilstand er lig med tilbagegang. Deres motto er ”Hellere leve usædvanligt end at falde hen”, ligger dem først på sinde, og ”Der må da være mere til livet” kommer næst efter. De bliver ikke hængende og dvæler ved det vidunderlige de har opnået, men søger konstant videre for at finde andre vidunderlige ting.

Men denne følelse, dag for dag at søge nye ting, går de gennem livet. De tænker, hvad er der af særlige ting jeg kan opleve, og hvad kan jeg lære i dag.

En tvivlsom personlighed?

Stjernetegnet Skytten har brug for plads. Og dette i det rent fysiske såvel som i den overførte betydning. En hverdag med de samme arbejdsprocesser og rutiner er bestemt heller ikke Skyttens kop the. Livet skal være varieret.

De føler sig urolige, hvis der er noget de ikke bryder sig om, og man skal regne med, at spænder man buen for hårdt med Skytten i kedelige daglige rutiner, så skydes pilen igen afsted, og de er videre. De vil hele tiden opleve noget nyt, og er derfor ofte at finde på farten.

Skytten har ofte mange venner, vennerne nyder Skyttens selskab. Skytten stiller spørgsmål til alt der sker i livet, og den indstilling forventer de også fra sine medmennesker.

Egenskaberne for Skytten

De gode egenskaber i Skyttens horoskop

De imponerer med deres intelligens, og omgås gerne andre kloge mennesker. De er altid på jagt efter nye ting, og er derfor ofte på rejse mellem steder. Deres kreative evne gør det nemt at fortælle levende om hans eventyr og oplevelser.

De har også brug for denne form for kreativitet og kreativ tænkning i deres forhold til venner, familie og arbejdsliv. De er meget tiltrukket af religioner, så det er ikke underligt at man finder Skytter i buddhistiske thailandske templer. Det passer også godt til dem at studere yoga i Indien.

De mindre gode egenskaber ved Skytten

Folk der er født i Skyttens tegn har brug for bevægelsesfrihed med hensyn til tid og sted. Det kunne derfor være nyttigt, hvis de regelmæssigt læste vores horoskoper, uanset om det er dag-, uge-, måned-, eller endda årshoroskoperne, for så ville de med sikkerhed bedre kunne mestre deres livsopgaver. Præcist af denne grund tilbyder vi Skyttens horoskop gratis.

De føler sig tiltrukket af episke og fantastiske planer, som dog ikke altid bliver omsat til virkelighed. Så får de bare lov at ligge. Med så mange planer i hovedet, så lader de sig nemt påvirke af andre planer også.

Jo mere eventyr og spænding der pakkes ind i planerne, jo større sandsynlighed er der for, at planerne bliver bragt ud i livet. Men går gløden ud, så giver de op. Hverdagens trivialiteter er ikke noget for Skytten, det skal være de virkeligt store ting, for at de bliver begejstret.

Forhold og kærlighed i Skyttens horoskop

Hvem passer bedst til Skytten?

Vandmanden og Skytten passer godt sammen. Og det af følgende grund: De er begge benådet med gejsten at fylde livet med særlige ting. De er altid klar til at komme videre, og lader sig ikke holde fast af ting.

Men også folk der er født i Fisken, kunne være en god partner for Skytten. De har begge en forkærlighed for at være missionærer, så de ville kunne få det godt sammen. Han forbinder sin eventyrlyst, og lyst til at rejse, med Tvillingerne.

Det kunne være vanskeligt med Jomfruen, fordi de er vant til at holde klare aftaler. Det er noget, han slet ikke kan lide. Det svarer ikke til hans frihedstrang.

Gælder det for kvinder og mænd ?

Selvfølgelig! Begge er bange for at give køb på deres frihedstrang, og begge har en stærk affinitet for relationer. Kvinden i Skyttens tegn er ikke nogen skødehund og bestemt ikke en ørn ved komfuret. Selv om der er sikkert er gode husmødre blandt dem, hvis du giver dem den nødvendige frihed.

Hvordan elsker Skytten?

Afhængighed af et andet menneske er noget de gruer. Dette får dem til at opbygge virkelige netværk af relationer for ikke at være afhængig alene af en person. Således har de som regel et forhold som bygger på følelser, mens de har et andet der handler om erotik, og sidst men ikke mindst, en sjæleven – det er de rette mennesker, som passer til Skyttens tegn.

Nej, skytten er helt igennem en partner, som er sin partner tro, men så skal pågældende også give Skytten ubetinget råderum.

Til sidst, for at være sikker på, hvem der bedst passer til Skytten, så anbefaler vi at du læser horoskopet for Skytten dagligt, ugentligt, månedligt eller årligt. Og som du ved nu, så leverer vi vores Skyttens horoskop gratis og til tiden.

Syntes du godt om Skyttens horoskop?

Hvordan syntes du om vores information om Skyttens horoskop? Var det fint, eller har du yderligere spørgsmål? Så skal du være velkommen til at kontakte os via kontaktformularen. Vi svarer snarest.

Der har du også mulighed for at give kritik, kun på den måde kan vi forbedre os. Men er du tilfreds med horoskopmekka, så må du meget gerne dele den med dine venner på de sociale netværk, som Twitter og Facebook.

Skriv en kommentar