Horoskop Løve

Dagens horoskop: Løve søndag d. 24 september

Der kan igen i dag være bøvl med helbredet. Uventet indkomst kan give din økonomiske situation et lille boost henover dagen. En bedre og fornyet tilgang til hinanden og hverandens tanker vil give en lykkeligere tid i hjemmet mellem dig og din partner. Du har gjort en god gerning og den har med kærlighed at gøre. For hvad angår projekter, idéer og ny planlægning, bør du gå stille med dørene. Uventede udflugter kan virke stressende på nogen.

Få dit horoskop på mail hver morgen

Gå aldrig glip af vores gratis horoskoper - Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få dit nyeste horoskop leveret lige til din mailboks hver morgen

personligt horoskop foedselshoroskop aarshoroskop - Horoskop Løve

Bestil et Personligt fødsels- eller årshoroskop

  • Levering 1-2 dage
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • 10-15 siders unikt horoskop

Flere daglige horoskoper for løve:

KÆRLIGHED
ØKONOMI
KARRIERE

Andre horsokoper for løve:

UGENS
MÅNEDENS
ÅRETS
PERSONLIGT

Hvem passer løven sammen med?

MATCH STJERNETEGN HER

Daglige horoskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Horoskop Løve

Tyr stjernetegn 1 - Horoskop Løve

Tvilling stjernetegn 1 - Horoskop Løve

Krebs stjernetegn 1 - Horoskop Løve

Loeve stjernetegn 1 - Horoskop Løve

Jomfru stjernetegn 1 - Horoskop Løve

Læs alt om løvens stjernetegn:

Løve stjernetegn

Månedens og ugens horoskop for løven

Når du nu har læst hvad stjernerne siger om dagens horoskop, hvorfor så ikke også læse hvad de siger om denne uge og måndens for den sags skyld

UGEHOROSKOP LØVE - KLIK HER »

MÅNEDS HOROSKOP LØVE - KLIK HER »

Løven er kendt for at være dyrenes konge – og det passer rigtig godt til de personer, der tilhører Løven. Personen er afslappet, stolt og i kontrol. Løven bærer tit ansvaret, selv når det ikke ser sådan ud for andre.

Mere om horoskop for løve

Element: Ild. Planet: Solen.Karaktertræk: Gavmild, beskyttende, organiseret og smuk.

Løven har en tendens til at nyde at slappe af – og gerne et sted, der er varmt og behageligt. Den ser desuden helst på det store billede - fremfor de mindre dele, der skaber det. Løven har sjældent tid til at fordybe sig i komplicerede eller kedelige ting. Løven er en født leder og klarer sig sjældent godt i situationer, hvor den finder sig selv tildelt en anden rolle.

Kærlighed betyder alt for Løven. Dette stjernetegn lever for at elske og blive elsket. Den ønsker at blive bedåret og endda tilbedt – så hvis dette er fortjent, men ikke finder sted, bliver Løven såret. Alle Løver ønsker at blive værdsat og bemærket.

Dagens horoskop for Løve

Dagens horoskop løve

Løven har elementet Ild, der gør den til et varmt, lysende individ, som bruger disse energier til at tiltrække andre. Når balancen i en social kreds mellem andre og Løven er god og ligedelt, vil alle andre omkring Løven føle sig ligeværdige og lige så vellidt som Løven selv.

  • Horoskop løve - Gode sider: Løven plejer at være anstændig og ærlig. Den vælger altid at gøre det rigtige – selvom den står i en svær situation, elsker at organisere sig og finde værdierne i folk omkring den. Løven er et luksus-dyr og stræber efter rigdom og materielle goder. De, der er afholdt af Løven, bliver normalt tildelt rigeligt af løvens "rov". Den accepterer stort set alle den møder indledningsvis, men begynder derefter at danne de egentlige, langvarige relationer.
  • Horoskop løve - Mindre gode sider: Løven synes så godt om sig selv, at det for nogen kan synes at tangere arrogance. Hvis den ikke er tilfreds med hvad den har, kan Løven have en tendens til at gøre det hele lidt mere ekstravagant, end hvad godt er. Deres trang til at føre an og lede kan virke kvælende på familie og venner, der som resultat kan finde på at forlade Løven, der mere end noget andet hader at være alene. Løven elsker sin familie og sociale gruppe af venner, så skilsmisse og uvenskab kan være utrolig skadende for den.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP

Horoskopet for Løven

Grundlæggende om Løven

Løvens element er ilden, og deres styrende planet er solen. Folk, som er født i Løven, er beskyttende, generøse, organiserede og skønne. Der er kendt som dyrenes konge. Det passer også meget godt med mennesker, som er født i Løven. De er stolte, afslappede og med overblik. De bærer ofte det største ansvar, men det anerkendes ikke altid af andre. Løven bryder sig slet ikke om at arbejde med detaljer. Det er de store sammenhænge i tingene, som interesserer dem.

Læs mere om stjernetegnet Løven her

Arbejde og forhold for Løven

Den fødte chef

De, som er født i Løven, har det meget svært med at finde sig i biroller i grupper. De har det bedst med chefrollen. I arbejdslivet er de den fødte leder. På grund af sin ædelhed og kærlighed for retfærdighed, så er de meget værdsatte blandt underordnede. Ved arbejdet, men også i hverdagen, koncentrerer de sig kun om de virkeligt vigtige ting. En egenskab som betyder at de som regel opnår store ting.

De er fødte karrieremennesker, og vejen står åben for dem. Denne trang til at nå toppen af karrierestigen gør dem ikke på nogen måde upopulære, men de skal dog altid passe på, at de ikke ender med at virke arrogante på deres medmennesker.

Tænk løsninger i stedet for problemer

Det falder dem let at tage ansvar, og det er naturligt for dem at løse problemer i hverdagen. De er nemlig typen, som ikke tænker problemer, men snarere tænker løsninger. Løven foretrækker at kaste sig over opgaver, som lever op til deres egne høje standarder. Men skulle nogen få lyst til at lægge forhindringer i vejen for Løven, så skal man være forberedt på at kongen af dyreverdenen reagerer stædigt.

Det er her vores horoskop kommer til sin ret, for med Løvens horoskop, som vi dagligt, ugentligt eller månedligt leverer, har Løven en hjælpende hånd, til at få det bedste ud af livet.

Løvens personlighed og element

Da solen er den styrende planet, udstråler de på samme måde varme. På samme måde befinder de sig bedst, når alting er behageligt og varmt, og de værdsætter det, når de er omgivet af hygge. De gør sig det gerne bekvemt, men når situationen kræver det, så kaster de sig frygtløst ud i slaget.

Deres beskytterinstinkt tvinger dem til det. Hvis han er op imod uretfærdighed, vulgaritet og undertrykkelse, glemmer de sig selv, og det får deres medmennesker at føle. De tøver ikke, og holder sig ikke tilbage men fremtræder bestemmende og direkte. De er ikke typen som smigrer unødigt. De skal dog passe på, at deres beskyttertrang ikke bliver udnyttet, og det samme gælder med hensyn til deres generøsitet.

Ildens element i Løvens horoskop

Elementet Ild gør dem til en strålende og varm personlighed. Deres ild tiltrækker mennesker på magisk vis. Hvis forholdet mellem Løven og folk er i balance, så føler de sig alle som Løven, ligeværdigt anerkendt, som sig selv. Løvens farve er rød. Dette brandtegn imponerer med dets mod og impulsivitet. Passionen gløder i dem, som i intet andet tegn.

Brandtegn som Skytten, Løven og Vædderen er lette at begejstre, og er for det meste i godt humør. For Løven er friheden specielt vigtig. De kan dominere som selve ilden. Det kan være svært at tæmme Løvens ild, og de forbeholder sig plads og rum.

Disse egenskaber og viljekraften, ligger til grund for at man ofte finder Løven i førende stillinger. Ilden står i sidste ende for selvtillid, bevægelighed, energi og uafhængighed.

Kærligheden i Løvens horoskop

Det som Løven har brug for i kærligheden

Kærligheden er for dem der er født i Løven, det allerypperste. De lever netop for kærligheden, og for at være elsket af sine medmennesker. Deres største ønske er at blive tilbedt. Skulle det til gengæld ikke ske, så kan de reagere forurettet.

Så, hvis man ønsker at indlade sig med en Løve, at indgå et forhold med dem, så skal man være parat til at give dem den forventede opmærksomhed. I sidste ende er det sådan, at alle der er født i Løven, ønsker at være respekteret og blive bemærket.

Men det skal også bemærkes, at løven er fuld af lidenskab og har brug for mere sex end andre. Desuden har de ofte en tendens til først at tilfredsstille sine egne behov. Det sker, at de sommetider sætter partnerens behov som anden prioritet, eller endda helt overser dem. Kærlighedsspillet er et slags kunst for løven. Et spil, som de ikke tager alt for alvorligt.

Løvefruen og deres kærlighedsliv

Kvinden i Løve horoskopet er overbevist om, at enhver mand skal være lykkelig for at have hende ved deres side. Hun går helt bevidst ud fra, at det eneste hun skal gøre, er at knipse med fingrene, og mændene ligger for hendes fødder. Hun er vant med at få sin vilje. Hun leger gerne med mændene, men finder hun drømmemanden, så behandler hun ham også med respekt og værdsættelse.

Løvemanden og hans kærlighedsliv

Manden i horoskopet Løven er kvindebeundreren over alle andre. Når han går på jagtmarkerne, så er kan ingen vide sig sikker mod ham. Han har brug for det modsatte køn, som luften for at trække vejret.

Når han har fået sat kløerne i en, så følger et endeløst kærlighedsspil. Løven har altid en umættelig appetit på Sex. I kærlighedslegene er han altid med overblikket. Han kender ikke til tvivl, for han er af den fulde overbevisning, at alle vil have ham.

Løvemændenes erogene zoner

Selv om du måske har mistanke om noget andet, så er det ryggen der er en af de mest følsomme dele af hans krop. Han kan lide det, når hans kæreste ganske let stryger ham over ryggen med sine fingernegle. Han elsker det også, når partneren masserer ham med den bløde børste, eller strejfer ham med hårets krøller. Så vil selv den vildeste løve være så blid som en killing.

Hvilken partner er den/de rigtige

Folk som er født i Løven eller Vædderen, kunne passe meget godt sammen, for de er begge meget kropslige, som forstår sig på kærlighedsspillet. De kaster sig begge fuldt ud i kærligheden med parterneren, og har derigennem forståelse for forelskelsen hos deres kæreste. Hvis Vædderen har brug for plads, så vil Løven give det. Og hvis Løven igen ønsker at blive beundret, så gør Vædderen dem også gerne den tjeneste.

Men pas på! Lidenskaben bør ikke udleves udenfor forholdet. Og hvis der ikke står noget i vejen, så kan dette forhold også blive varigt. Trykket er lagt på ”kan”, for det kunne gå præcist så godt med et hvilket som helst andet stjernetegn. For at skaffe vished, så råder vi dig til at rådføre dig med vores gratis Løve horoskop, for så har du i det mindste en anelse om, hvad der venter i fremtiden.

Syntes du om Løve horoskopet?

løve-horoskop

Var informationerne om Løven noget du kunne bruge? Hvis ja, så må du meget gerne anbefale vores side, eller Løve horoskopet til venner og familie på de sociale netværk. Det kan være Twitter eller Facebook eksempelvis. Skulle du have spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Skriv en kommentar