Månedens horoskop

Hvad kan denne måned bringe med sig af gode oplevelser og hvad skal du holde ekstra øje med? Hver måned bringer vi månedens horoskop for alle 12 stjernetegn.

Hvad siger månedens horoskoper

Skal det være personligt og unikt for netop dig?

Vi har, ligesom med dagens– og ugens horoskop, sat det sådan sammen, at vi bringer et lille afsnit fra alle stjernetegn nederst på siden, så du kan læse en lille smule om andres månedshoroskoper – skulle du ønske dette.

Hvis du blot vil vide mere om dit eget månedshoroskop, skal du bare klikke ind på dit stjernetegn. Et månedshoroskop beregnes udfra planeternes tendenser og dit stjernetegn.

Læs måneds horoskop 100% gratis

Vi sørger altid for, at du kan læse månedens horoskop hver d. 1 i måneden.

Det er sjældent, at et månedshoroskop rammer plet – men hvis du ser tilbage på måneden, der er gået, vil du med sikkerhed kunne nikke genkendende til mange af de ting, der er nævnt og hvordan, de var relevante for dig. Vi gemmer naturligvis alle månedshoroskoper på siden, så du let kan se tilbage. For en sikkerheds skyld skal det nævnes, at alle månedens horoskoper naturligvis ligger klar, til når måneden begynder.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT UGEHOROSKOP

måndens horoskop

Dit månedshoroskop

Når vi udførligt har udarbejdet dags- og ugehoroskopet, så vil vi tilbyde dig månedshoroskopet som det næste. Og som det også var tilfældet med dags- og ugehoroskopet, så tilbyder stiller vi det gratis til rådighed. Vi sørger naturligvis for, at dit månedshoroskop kommer frem rettidigt til din e-mail. Vi vil som altid sikre dig den absolut bedste service.
Så, lad os kigge på, hvilke informationer vi kan tilbyde i månedshoroskopet. Vær opmærksom på, at det vi bringer til dig, ikke er den endelige visdom, men det er også op til din fortolkning, om det i sidste ende passer til dig. Risikoen og bivirkningerne ved brugen af vores tjeneste, bliver du desværre nødt til helt og fuldt at tage ansvar for. Men vær ikke nervøs, for hyggefaktoren og de spændende aspekter hører også til månedshoroskopet. Så bare slap af, du vil helt sikkert nyde dit månedlige horoskop.

Selvbevidst omgang med månedshoroskopet

Vi sætter stor pris på, at du omgår månedshoroskopet selvbevidst, at du selv er ansvarlig for alt. Vi er jo trods alt ikke den kære Gud, og vi har ikke noget at gøre med de almindelige religioner. Vi står således ikke med skyldsspørgsmålet, hvis noget ikke skulle gå som du havde forestillet dig. Vi går derimod ud fra, at vores webside besøges af voksne mennesker, som selv kan omgås deres horoskop selvsikkert. Vi håber også at du forstår, at vi altid yder vores bedste, for at give dig et månedshoroskop, der kan bruges som rettesnor i livet. Det vi stiller til rådighed, er gratis, men bestemt ikke billigt, for det vi stiller til rådighed, kan være retningsvisende for læseren, for den kommende måned. Under alle omstændigheder, så falder horoskopet sådan ud, som du gør det til.

Vær opmærksom på, hvad der står i månedshoroskopet

Vær opmærksom på, hvad dit månedshoroskop har i vente for dig i næste måned. Vær i næste måned særlig opmærksom på forstyrrelser og glædelige begivenheder, som gode chancer der kan udnyttes.
Kort og godt: Tag alt det der står skrevet i månedshoroskopet, som det står skrevet i stjernerne, og brug det du kan i dit liv, så alt det bedste kommer til dig. Det afhænger jo ikke kun af stjernerne, men også af dine valg, hvordan du læser månedshoroskopet til dit bedste. Vi ønsker ikke hele tiden at gentage os selv, men astrologi er jo ikke en præcis videnskab, derimod spiller personlig viden en stor rolle.


Personlig indsigt om, hvad der er sandt, krydret med den fælles viden, som ikke altid er videnskab. Så lad dig ikke afskrække, hvis det du læser i måned horoskopet ikke helt er i tråd med dine forventninger. Vi udarbejder trods alt hver måned et stjernehoroskop for alle 12 tegn, som er præcist så gode eller dårlige, som din forestilling dikterer.
Det samme gælder for dag-, og ugehoroskoperne. Vi udarbejder her, efter bedste overbevisning og tro, et månedligt horoskop for samtlige 12 stjernetegn. Måned for måned kan du benytte dig af denne service. Her kan du læse en et lille afsnit af månedshoroskopet, for at se hvad der er i vente, med andre ord, hvordan stjernerne står for dig i den kommende måned.

Læs måneds horoskop

Har vi vækket din interesse? Er vores ord faldet i god jord? Hvis ja, så gå ned i bunden af siden her, og tryk på dit eget månedshoroskop. Her kan du naturligvis også vælge at se horoskopet for dine venner, familie eller bekendte og forhold. Du kan endda vælge at kigge på horoskopet for din ”sure” nabo, hvem ved hvad det kan bringe af gode ting!


Ikke at du skal være skadefro på bekostning af dine medmennesker, når noget truer i den kommende måneds horoskop. Nej, det holder man sig hellere fra. Det bør kun tjene til en bedre forståelse af livet. Og når du forstår det, så falder tingene også på plads med den ”sure” nabo. Måske kommer du endda til bedre at kunne forstå din nabo?


I sidste ende udarbejder vi ikke nogen horoskoper af vrede årsager! For os er det en hjertesag, og det gentager vi gerne. Med vores horoskoper vil vi bidrage til at skabe bedre forhold mellem vores medmennesker.

For den, som sikkert beskæftiger sig med det månedlige horoskop, vil altid huske på, at vi alle er Guds børn. Og så skal vi håndtere det, vi fortolker fra stjernerne på en sådan måde, at alt i sidste ende går op i harmoni og fred. Hvis vi gør det med vores månedlige horoskop, det vil sige, hvis vores information opfattes på samme måde, så har vi også ydet vores service til menneskeheden. Hvad mere kan man ønske sig?

Ja, vi havde ikke noget imod, og det giver du også sikkert ret i, at der tilfaldt vores service en fortjeneste. Er vi gået for vidt nu? Er det ikke ok, at når vi sidste ende udkommer med månedshoroskoperne, også gerne vil tjene lidt? Hvad er så slemt ved at lægge kortene på bordet her? Intet, undtagen den misundelse, der fortærer mange mennesker, som kunne misforstå vores tjeneste og fortjeneste. Det er sandsynligvis folk, som endnu ikke har forstået hvad der står skrevet i stjernerne. Sagen med månedshoroskoperne handler om ville alle det bedste, og det gælder både naboen – og sågar os.

Måneds horoskop, en kombination af stjernetegnene og konstellationen af planeterne

Månedshoroskopet bliver udarbejdet som en kombination af stjernetegnene og konstellationen af de forskellige planeter. Det skal bemærkes at det ikke nødvendigvis er ubetinget100% rigtigt. Vi fastholder dog, at det du finder rigtig, er det også. Og hvis du ser tilbage på den sidste måned, og tænker på dit månedlige horoskop, vil du helt sikkert være enig med os i, at der var en tendens, hvor forudsigelserne også fandt anvendelse på dig. Ikke sandt?

Bevar overblikket med måneds horoskopet

For at du nemmere kan bevare overblikket, så udarbejder vi også månedshoroskoperne som dag- og ugehoroskoperne. På den måde kan du altid gå tilbage og tjekke horoskoperne fra tidligere, for at se om de stemte med virkeligheden. For at du kan være opdateret til tiden, så kommer dit månedshoroskop altid i begyndelsen af måneden til din e-mailadresse. Det står også på vores webside, at vi altid leveret punktligt.

Se måneds horoskopet som en ledetråd i dit liv

Månedshoroskopet som vi udarbejder for dig, bør ses som en ledetråd for dit liv. Her kan du læse hvad livet byder på, hvordan det er med arbejde og forhold, eller om der måske er mere dystre udsigter i vente. Du kan finde tendenser i horoskoperne, og indrette livet derefter. Vi sørger altid for, at det udgives til tiden. Brug månedshoroskopet som du finder det bedst. Der er læsere, som kategorisk gennemsøger det, og nøje ser på de mange terminer, og andre går over det overfladisk. Hvordan du gør, det er helt op til dig. Et er imidlertid sikkert, at vores side ses af flere og flere mennesker.

Kontakt

Ja, sådan er det! Mere end 100.000 mennesker læser deres måneds horoskop på vores side. Og det ville glæde os, hvis du også vil benytte dig af platformen at læse dit horoskop måned for måned. Og vi ser også gerne, at du deler dine erfaringer med os. Kritik, ros eller forslag til forbedringer er hjerteligt velkomne. Benyt blot vores kontaktformular. Vi vil under alle omstændigheder svare hurtigst muligt. Nu er der kun tilbage at trykke på dit stjernetegn nedenfor.

Skriv en kommentar

PERSONLIGT HOROSKOPBESTIL HER
+