Horoskop Stenbuk

Dagens horoskop: Stenbuk søndag d. 24 september

Dagen byder på afslapning og ro. Hvis du får tid, vil en massage gøre underværker for dig. Du kan slappe af alene eller sammen med andre, men hvis det bliver sidstnævnte, kommer du til at bruge flere penge, end du bør. Der vil være en del ting at se til i hjemmet. Alle i dette stjernetegn, som er forlovet eller nygifte, vil have noget nær den bedste tid nogensinde med deres partner. Brug hovedet på jobbet - du vil få brug for det. God dag at kigge nærmere på forsikringer.

Få dit horoskop på mail hver morgen

Gå aldrig glip af vores gratis horoskoper - Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få dit nyeste horoskop leveret lige til din mailboks hver morgen

personligt horoskop foedselshoroskop aarshoroskop - Horoskop Stenbuk

Bestil et Personligt fødsels- eller årshoroskop

  • Levering 1-2 dage
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • 10-15 siders unikt horoskop

Flere daglige horoskoper for stenbuk:

KÆRLIGHED
ØKONOMI
KARRIERE

Andre horsokoper for stenbuk:

UGENS
MÅNEDENS
ÅRETS
PERSONLIGT

Hvem passer stenbukken sammen med?

MATCH STJERNETEGN HER

Daglige horoskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Horoskop Stenbuk

Tyr stjernetegn 1 - Horoskop Stenbuk

Tvilling stjernetegn 1 - Horoskop Stenbuk

Krebs stjernetegn 1 - Horoskop Stenbuk

Loeve stjernetegn 1 - Horoskop Stenbuk

Jomfru stjernetegn 1 - Horoskop Stenbuk

Læs alt om stenbukkens stjernetegn:

Stenbuk stjernetegn

Ugens horoskop og månedens horoskop for Stenbuk

Læs også ugens og månedens horoskoper for stebukken her på siden. Så når du har læst dagens horoskop herover kan du læse videre her:

STENBUK UGEHOROSKOP - KLIK HER »

STENBUK MÅNEDSHOROSKOP - KLIK HER »

Personer, der er født som Stenbuk, har ligesom selve dyret en tendens til at klatre højere og højere op mod toppen - uden at miste fodfæstet.

Stenbukken er yderst målrettet og den eneste, der kan få tingene til at lykkes på trods af selv den sværeste modgang.

Horoskop Stenbuk - det skal du vide

Element: Jord. Planet: Saturn. Karaktertræk: Ambitiøs, tidsløs, beregnende og fremdrivende.

Den vil ganske enkelt knokle bagdelen ud af bukserne for at nå sit mål. Med denne mængde succes og selvdisciplin er det kun naturligt, at en stor mængde historiske videnskabsmænd og verdensledere har været født i Stenbukken.

Læs mere om stjernetegnet Stenbuk her

Dagens horoskop for Stenbuk

Dagens horoskop stenbuk

Succes gennem præstation og opfyldelse af mål betyder alt for Stenbukken og derfor har den en tendens til at se meget alvorligt på liv og karriere, hvilket gør den intolerant overfor dem, som ikke gør. Stenbukke sidder typisk i tænketanke, hvor de trives glimrende ved et højt akademisk niveau.

Stenbukken er den fødte leder, diplomat, matematiker og politiker. Den vogter over sit hjerte, så godt den kan – men får man kæmpet sig tæt nok på, vil man indse, at det var det hele værd.

  • Horoskop Stenbuk - Gode sider: Når det kommer til logiske, realistiske beslutninger, kan man betragte Stenbukken som en slags superhelt. Den kan håndtere bureaukrati eminent flot og altid holde hovedet koldt. I politiske grupper har den normalt en central rolle og den er værdsat af gruppens andre medlemmer, som let kan anerkende dens værd. Stenbukken er familieorienteret, men hvis familien virker skadeligt eller utilstrækkelig, kan den finde på at holde sig helt væk. Den er tør, når det kommer til humor - så kun dem, der griner af alt, vil grine med, skulle den forsøge sig med en vittighed. Med sit overlegne intellekt og sine gode analytiske og matematiske evner, plejer Stenbukken at være kraften bag en velfungerende forretning eller politisk organisation.
  • Horoskop Stenbuk - Mindre gode sider: Utrolig interesseret i det store billede, men også de små detaljer, der skaber det. Stenbukken kan derfor virke kedelig på andre, som ikke forstår dens natur. Følelsesløs på overfladen, mens det hele tumler rundt indeni. Den kan ofte virke nærig og egoistisk og andre kan mistænke den for at ville gemme oplysninger for egen vindings skyld. Stenbukken hader at tage fejl og kan - hvis dette er tilfældet - helt nægte at se kendsgerningerne i øjnene.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP

Stenbukkens horoskop

Stenbukken horoskop

Grundlæggende for Stenbukken

Stenbukkens element er jorden, og deres styrende planet er Saturn. Folk som er født i Stenbukkens tegn er beregnende, ambitiøse og fuld af energi. Uden at miste balancen, klatrer stenbukken højere og højere i rækkerne.

De er yderst stræbsomme, og de er ofte de eneste, der bevarer overblikket i tilsyneladende håbløse situationer, og derved når deres tilsigtede mål. De vil også mobilisere de sidste reserver, for at realisere deres drømme og ideer. Med så meget målrettethed og selvdisciplin, så er det ikke underligt at så mange videnskabsmænd og statsmænd er født i Stenbukkens tegn.

Familie og arbejde

Det betyder alt, for dem der er født i Stenbukkens tegn, at de når deres mål. Deres livssyn på arbejde og familie er præget af en vis grad af alvorlighed. De kan virke intolerante overfor medmennesker, som ikke deler denne indstilling. I tænketanke, hvor der hersker et højt akademisk niveau, befinder de sig rigtig godt.

Som sådan finder man ofte folk, der er født i Stenbukkens tegn, i erhverv som diplomater, matematikere, politikere eller som ledere. De er som skabt til disse aktiviteter. De lader aldring nogen komme helt tæt på, men er man stædig, og kæmper for det, så bliver det også synligt, at det er kampen værd.

Egenskaberne i Stenbukkens horoskop

De gode egenskaber ved Stenbukkens horoskop

Handler de om realistiske og logiske beslutninger, så er man den helt rigtige, hvis man er født i Stenbukkens tegn. På dette område ligner ingen andre stjernetegn dem. Når det handler om at forvalte større bureaukratier, så bevarer de altid hovedet koldt og klart. De tager gerne en central rolle i politiske udvalg og grupper.

Kollegaer forstår at værdsætte deres faglige kompetencer. De er fødte familiemennesker, men kun så længe der hersker fred og ro, for bliver konflikterne for store i hjemmet, så er de i stand til at trække sig fra deres kære.

Sådan behøver det ikke være, og derfor stiller vi vores horoskop til rådighed for Stenbukken, så de kan kaste et blik på den deres aktuelle konfliktsituationer, og arbejde med en løsning. Det er vores service, og vores horoskop er gratis, men helt sikkert ikke ligegyldigt. Horoskoper bør benyttes som rettesnor for livet.

De har en tør humor, og det er ikke altid omgivelserne deler denne humor. Ydermere er de en stor styrke i succesfulde virksomheder, med deres overlegne intellekt, gode analytiske evner og matematiske egenskaber, men også i politiske organisationer.

De mindre gode egenskaber

Skytten interesserer sig både for de større linjer i sagerne, såvel som de små detaljer, men det kan efterlade et indtryk af at være meget kedelig, på folk som ikke forstår denne egenskab. En vulkan buldrer i Stenbukkens indre, men det mærker man ikke udenpå. Som udgangspunkt så holder de følelserne for sig selv.

Stenbukke er ofte egoistiske og nærige, og siges at være fokuseret på overdrevne besparelser. Nogle medmennesker nærer mistillid til dem, for de har dem mistænkt for at tilbageholde informationer. Stenbukken hader fejl, som djævlen selv, og begår de en fejl, så indrømmer de det sjældent eller aldrig overfor deres medmennesker.

Om klarhed og sikkerhed i Stenbukkens horoskop

Klarhed og sikkerhed følger med dem overalt

De der er født i Stenbukkens tegn er realistiske og ærlige mennesker, for hvem alt handler om klarhed og sikkerhed. Det er fremmed for dem at handle i overflod. De bevæger sig målrettet gennem livet, og det ser de som deres livsopgave.

Med hensyn til håndtering af problemer, så tænker de slet ikke i problemer, men derimod i løsninger. Grundlaget for deres selvbevidsthed og selvtillid er overtagelsen af ansvar. De forstår altid at sætte pris på deres talenter og faglighed, på kølig og saglig vis.

Hvor andre måske ikke begiver sig ud, da de ser det som udsigtsløst, der finder man Stenbukken aktiv. Og da han er velsignet med ekstraordinære kræfter, såvel som jern selvdisciplin og vedholdende udholdenhed, vil han normalt mestre selv de vanskeligste opgaver. Desværre udvikler de en trang til perfektion, som kan gøre det svært for dem at se sig selv i øjnene.

Anstrengelser og ambitioner i Stenbukkens horoskop

Ofte træder ren anstrengelse og ambition i stedet for livsglæde og livslyst. Således kan de ofte føle sig overbelastet i det de foretager sig. Alt bliver for meget! Sådan behøver det ikke være, for når dem der er født i Skyttens tegn retter blikket mod stjernerne, og læser horoskopet for Stenbukken, så har de i det mindste en rettesnor for, hvor livet kunne bevæge sig hen.

De bor heller aldrig glemme, at livet ikke kun handler om pligter, men også om at få det bedste ud af livet.

Hans adfærd overfor andre mennesker er imidlertid præget af en vis tilbageholdenhed. Derfor er folk, som er født i Stenbukkens tegn, ofte enlige ulve eller enspændere. En ting kan man dog vide sig sikker på, de folk som får en Stenbuk som partner eller ven, de får noget fuldstændigt sikkert og ubrydeligt. Betingelsesløs pålidelighed er vigtigere for dem end glødende lidenskab.

Kærlighed og forhold i Stenbukkens horoskop

Stenbukkens kærlighedsliv

Trods deres karisma og charme, så kan mange stenbukke virke afvisende på deres medmennesker. Stenbukke er sjældent dem, som tør nærme sig. Først efter en vis grad af fortrolighed og ved nærmere bekendtskab, træder den seksuelle intensitet frem i lyset.

De er tilbageholdne, smukke og med en vist udstråling af autoritet. Disciplineret og omsorgsfuldt, og med en vis alvorlighed nærmer han sig sit ønske. Ligesom alle jordtegn, har Stenbukken også en vedvarende og stærk seksuel drift.

I modsætning til andre jordbundne tegn, så forstår Stenbukke fruen dog at tømre denne lyst næsten ubegrænset.

Der kan Stenbukke manden være lettere til at overgive sig til en affære. Begge venter dog lige tålmodigt på den rigtige partner. Kærlighed og lyst bliver ligestillet hos Stenbukken, og derfor bliver lysten også kun virkeligt udlevet i et fast forhold. Der kan de først for alvor give sig hen.

Med stigende modenhed bliver det interessant

De har en stor udholdenhed i kærlighed, og det er på grund af hans jordbundne sprogbrug. Med stigende modenhed og fortrolighed med partneren, lader de deres lyster få frit løb. Kærlighed kan altid falde i baggrunden. Det er her, hvor de der er fødte i Stenbukkens tegn, virkelig skinner.

Når først de har fået løst op for blokaden og smidt hæmningerne, så kan de give sig fuldt ud til sex. I et forhold kan partneren til Stenbukken vide sig helt sikker, for de er bundsolide, loyale og evig tro.

De har sjældent affærer, de ønsker blot at bruge alt fritid med deres store kærlighed. Ord fulde af kærlighed, og også fysiske kærlighedsudtryk er dog ikke hans stil, men han finder alligevel altid en måde at udtrykke sin kærlighed på.

Om vores Stenbuk horoskop for dagen

Syntes du om vores informationer i Stenbuk horoskopet? Hvis ja, så bestil straks et dagligt horoskop. Vi leverer altid punktligt, og det ville glæde os, hvis de forbliver i kontakt med os på den måde. Du skal blot benytte dig af kontaktformularen.

Hvis du også synes godt om vores webside, så er du mere end velkommen til at dele den med dine venner og familie på de sociale medier, som Twitter og Facebook.

Skriv en kommentar