Horoskop Fisk

Dagens horoskop: Fisk onsdag d. 29 november

Hvis du eller I venter barn, skal I være ekstra forsigtige i dag. Det er sikkert, at det bliver en god dag økonomisk set. Vær medgørlig hvis du skal være sammen med din familie. Det kommer til at blive en produktiv dag på jobbet, hvor du kommer til at gå forrest med faklen. Du vil blive udsat for en prøve på jobbet. I dag vil det, du lægger i en opgave ligeledes komme ud på den anden side. Indsats er lige med resultat. Der kan opstå ændringer uden varsel over hele dagen.

Få dit horoskop på mail hver morgen

Gå aldrig glip af vores gratis horoskoper - Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få dit nyeste horoskop leveret lige til din mailboks hver morgen

personligt horoskop foedselshoroskop aarshoroskop - Horoskop FiskPin

Bestil et Personligt fødsels- eller årshoroskop

  • Levering 1-2 dage
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • 10-15 siders unikt horoskop

Flere daglige horoskoper for fisk:

KÆRLIGHED
ØKONOMI
KARRIERE

Andre horsokoper for fisk:

UGENS
MÅNEDENS
ÅRETS
PERSONLIGT

Hvem passer fisken sammen med?

MATCH STJERNETEGN HER

Daglige horoskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Horoskop Fisk

Tyr stjernetegn 1 - Horoskop Fisk

Tvilling stjernetegn 1 - Horoskop Fisk

Krebs stjernetegn 1 - Horoskop FiskPin

Loeve stjernetegn 1 - Horoskop Fisk

Jomfru stjernetegn 1 - Horoskop Fisk

Læs alt om fiskens stjernetegn:

Fisk stjernetegn

Ugens horoskop og månedens horoskop for fisken

Husk på, at når du har læst dagens horoskop for fisken herover så er der også mulighed for at, du her på siden, kan læse ugens horosokop og månedens horoskop:

FISK UGEHOROSKOP - KLIK HER »

FISK MÅNEDSHOROSKOP - KLIK HER »

Fisken lever typisk på et dybt, mystisk og hemmelighedsfuldt sted. Den er en vaskeægte dag-drømmer og kan kun sjældent realisere sine drømme i virkeligheden – til trods for at idéerne og planerne ofte betragtes som geniale.

Fisken er glad og rig på indre energier, som kun de færreste får mulighed for at blive introduceret for. Den er et af de mest omsorgsfulde stjernetegn og bryder sig bestemt ikke om at se andre ulykkelige.

Dagens horoskop for Fisk

Dagens horoskop fiskPin

Den er en trofast medarbejder og de fleste Fisk bliver på deres arbejdsplads i årtier, hvor de fleste andre personer skifter job, når det passer dem.

Den samme stabilitet gør sig gældende for Fiskens relationer til folk.

Horoskop Fisk - det skal du vide

Element: Vand. Planet: Neptun. Karaktertræk: Lidenskabelig, følsom, energisk og sympatisk.

Nogle finder det svært at lære Fisken at kende, idet der plejer at gå lidt tid før, den åbner op og deler sin lidenskab og sine idéer med andre. Fisken kan være ekstrem religiøs og kan have en tendens til at lade sin tro stå i vejen for andre vigtige elementer i tilværelsen som f.eks. venner, job og familie, hvilket kan påvirke Fiskens relationer uhensigtsmæssigt på sigt.

Fisken horoskopPin
  • Horoskop fisk - Gode sider: Fisken er empatisk og føler næsten altid med andre, hvis deres liv ikke går, som det skal. Den ønsker at hjælpe dem, der er mindre heldige og ser sig ofte involveret i dramatiske situationer uden at have haft intentioner derom. Det kan ikke ses på overfladen, men Fisken er venlig og omsorgsfuld og kan føle andres smerte dybt. Fisken er desuden fantasifuld og kreativ, men dette bliver typisk udløst af andre.
  • Horoskop fisk - Mindre gode sider: Fisken kan virke kronisk bekymret, fordi den netop føler andres smerte dybt. Den kan endda bekymre sig over ikke at være bekymret. Denne tendens til at bekymre sig kan føre til ubeslutsomhed, idet Fisken bekymrer sig for, om beslutningen den står over for at træffe, er den rette. Fisken ønsker aldrig at såre nogen, så derfor kan den endelige beslutning være utrolig svær at træffe. Fisken er en af de bedste supportere, men bør sjældent lede. Fisken kan have svært ved at fuldføre opgaver på job eller i dens personlige tilværelse og har derfor brug for et supplerende til at hjælpe den med at eksekvere sin beslutning.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP

Horoskopet for Fisken

Egenskaberne ved Fisken

Elementet er vandet og den dominerende planet er Neptun. Folk som er født i Fisken betragtes som følelsesladede, energiske, sympatiske og lidenskabelige (følelsesladede, lidenskabelige, energiske og sympatiske) mennesker.

De lever for det meste et hemmelighedsfuldt og mystisk liv. Selvom deres planer ofte har et strejf af genialitet over sig, så bliver de dog sjældent eller aldrig til noget, da det blot er vaskeægte dagdrømme.

Selvom fisken er ladet med masser af energi, så lader de ikke andre mennesker komme for tæt på, og sælger aldrig ud af indre værdier. Som helhjertet livsnyder, så er det svært for fisken at udholde andre medmenneskers sorg og elendighed. Da fisken kun tøvende taler om sine ideer og lidenskaber, (lidenskaber og ideer) så kan de virke utilnærmelige på andre mennesker. (sjæle)

Alt hvad Fisken beskæftiger sig med sker helhjertet, og de er derfor yderst pålidelige medarbejdere, der sjældent eller aldrig skifter arbejdsplads. Pålidelighed og stabilitet er også meget tydelig i forholdet til andre mennesker. De har interesse for religion, men det falder ikke altid ubetinget positivt ud, i relation til arbejde, venner og familie. (familie, venner og arbejde)

Læs mere om stjernetegnet Fisk her

Horoskopet for Fisken: Egenskaber

De positive egenskaber

Folk som er født i fiskenes tegn, har nemt ved at sætte sig i andres sted, for hvem skæbnen måske ikke har været så nådig. Med deres store empati, så er de gode til at hjælpe andre. Men denne evne til at sætte sig i andre sted, og at bekymre sig om de svage, kan bringe dem i uforskyldte prekære situationer.

Selvom man ikke nødvendigvis bemærker det ved første øjekast, så er fisken meget omsorgsfuld og venlig. Medmenneskers smerter tager de nært, og de føler andres smerte helt ind i hjertet. De er kreative og fantasifulde. Men de har ofte brug for slippe kreativiteten løs.

De negative egenskaber ved Fiskens horoskop

Fiskens positive egenskab til at sætte sig i andre menneskers sted, fører ofte til, at de bliver bekymret for sine medmennesker. Tendensen, til at gøre noget forkert, fører langsomt til tøvende og ubeslutsom handling. Grundlæggende ligger der altid angst til grund for sådanne tendenser. Og her handler det naturligvis om at løse angsten.

Og vi tænker, at dit personlige horoskop kan løse op for den ene eller anden blokade. Det er i sidste ende præcist sådan horoskopet for Fisken er skrevet, så det kan være en rettesnor i livet for læseren.

Så gør brug af vores gratis service, og anmod om et personligt horoskop via kontaktformularen. Og kære Fisk, vær ikke så tøvende, men tryk blot på knappen for Fiske horoskopet, og vi vil regelmæssigt sende dig vigtige informationer, som måske vil vende op og ned på dit verdensbillede.

Nej det vi tilbyder, hører ikke til under kategorien ”ubehagelige beslutninger”. Vi tilbyder en god hjælp til livet. En ting er klart, Fisken skubber som regel ubehagelige beslutninger foran sig, men dermed er vi langt væk med tilbuddet om et horoskop for Fisken.

Vi ønsker ikke at udvide det ”negative”, det som vi definerer som livserfaring, i det endeløse, men derimod blot sige, at dem som er født i Fisken ofte finder det svært at afslutte arbejdsopgaver, men at han dog stadig er et værdsat menneske.

Det gælder for fisken om at trække det ud af horoskopet, som bedst tjener dem. Og vi beder den tøvende Fisk, når netop denne beslutning er svær at træffe, at kontakte en af vores medarbejdere. Her kommer du til kontaktformularen.

Videre egenskaber for Fiskens horoskop

Folk, som er født i Fisken, er generelt meget følsomme filantropiske og fantasifulde sjæle, som desværre også hurtigt lader sig påvirke af de negative ”tilfældigheder” af planeterne, og dermed reagerer med fortvivlelse og smerte.

I stedet for at gøre noget godt for sig selv, så tager de helhjertet andre menneskers nød på sig, for at hjælpe dem. At forkæle sig selv, det kender de som regel ikke til. Dog kan denne regel have undtagelser. Derfor tilbyder vi horoskopet til Fisken.

På den måde kan folk, som er født i Fiskens , trygt se fremtiden i møde. Vi ved at de er introverte rolige væsner, som har brug for en vis stabilitet i livet, for ikke at forsvinde i mængden. Det er slet ikke så slemt, for når Fisken kigger op mod stjernerne, så falder alting på plads. Da behøver du heller ikke hele tiden at undskylde for alle forseelser. Du må i allerførste række lære at tilgive dig selv, og ikke mere forfalde til et hvilket som helst religiøst mønster.

Fiskens horoskop personlighed

Blandt de fremragende egenskaber hos Fisken er selskabelighed. På trods af deres lejlighedsvise behov for at være tilbagetrukne, fremhæves denne karakteregenskab. Fisken etablerer gerne venskaber med andre typer. De nyder at have gode samtalepartnere og har ry for at være gode til at lytte, de har forståelse for alle og enhver. De er ofte både moralsk og sjælelig støtte for deres medmennesker. Kun en ting er de ikke! De er med sikkerhed ikke med lederpersonlighed.

Fisken er så dyb som vandet

Fiskens element er vandet. Og som man siger om vandet, det er dybt. De er meget emotionelle. Det er disse egenskaber der umiskendeligt præger Fiskens tanker og handlinger. Dem der hører under den styrende planet Neptun, er meget intuitive og har et meget specielt og karakteristisk kunstnerisk talent.

I mange kulturer, som eksempelvis kristendommen, findes Fisken som religiøst symbol, som også derudover står for den evige livscyklus, udviklingen samt menneskets og hvirveldyrenes evolution. Således har de, som er født i Fiskens , en dyb forståelse for livscyklussen, og derigennem en stor følelsesmæssig forbindelse til alle andre sjæle.

De svage sider af Fiskens horoskop

Fødder og immunsystemet er deres kropslige svagheder, og derfor skal de ikke kun holde øje med immunsystemet, men også fødderne. Nej, de skal også altid holde øje med hvad stjerne har til dem. Læs Fiskens horoskop, og fortolk det som det passer dig bedst.

Vi ved jo allerede at Fisk er godtroende mennesker, men du kan være sikker på, at vi ikke vil udnytte dig med vores Fiske horoskop, for i sidste ende giver vi det gratis. Vi mener at Fisken på sin vej i livet skal ubetinget skal læge, hvor de sunde grænser er for dem selv og andre. Hvis du vil vide mere, så beder vi dig læse dit personlige horoskop.

Hvad der ellers kan siges om Fiskens horoskop

Hvis du synes godt om denne side, og i særdeleshed dette horoskop, så fortæl dine venner om det på de sociale netværk som Twitter og Facebook. Del dette indlæg, eller giv og ganske enkelt et ”like”.

Vi er dog også åbne for kritik, og har du noget på hjerte, så benyt venligst vores kontaktformular. Vi håber du forsat vil være i kontakt og læse andre horoskoper. Med dette Fiske horoskop ønsker vi dig alt det bedste.

Læs også dit dagshoroskop, ugehoroskop, månedshoroskop eller årshoroskop for dit stjernetegn.

Skriv en kommentar