Horoskop Tyr

Dagens horoskop: Tyr søndag d. 24 september

Nyd dagen med venner og familie. Dette vil gøre dig afslappet og fylde dig med energi igen. I dag er en god dag at spekulere i nye økonomiske muligheder eller indsamle gæld. Hvis der er bøvl mellem dig og familien, bør du prioritere det højest. Der er et par ting, I skal have af vejen, før du igen kan være i balance med dig selv og dem i hjemmet. Undgå at indgyde skyldfølelse i dine venner. Din partner kan komme med en overraskelse, der vil få jer tættere sammen. Hemmelige fjender vil dig ondt og taler i dag med kløvet tunge.

Få dit horoskop på mail hver morgen

Gå aldrig glip af vores gratis horoskoper - Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få dit nyeste horoskop leveret lige til din mailboks hver morgen

personligt horoskop foedselshoroskop aarshoroskop - Horoskop Tyr

Bestil et Personligt fødsels- eller årshoroskop

  • Levering 1-2 dage
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • 10-15 siders unikt horoskop

Flere daglige horoskoper for tyr:

KÆRLIGHED
ØKONOMI
KARRIERE

Andre horsokoper for tyr:

UGENS
MÅNEDENS
ÅRETS
PERSONLIGT

Hvem passer tyren sammen med?

MATCH STJERNETEGN HER

Daglige horoskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Horoskop Tyr

Tyr stjernetegn 1 - Horoskop Tyr

Tvilling stjernetegn 1 - Horoskop Tyr

Krebs stjernetegn 1 - Horoskop Tyr

Loeve stjernetegn 1 - Horoskop Tyr

Jomfru stjernetegn 1 - Horoskop Tyr

Læs alt om tyrens stjernetegn:

Tyr stjernetegn

Ugens horoskop og månedens horoskop for tyren

Ligesom du kan læse dagens horoskop for tyr gratis herover er det også muligt at læse ugens og månedens horoskop her:

KLIK HER FOR AT LÆSE TYRENS UGE HOROSKOP »

KLIK HER FOR AT LÆSE TYRENS MÅNEDS HOROSKOP »

Tyren er fredelig og metodisk i sin måde at være på. Den handler oftest meget selvsikkert i alle aspekter, den er afslappet og den er rigtig god til at indtage de mange nydelser omkring den.

Tyren

Element: Jord. Planet: Venus.Karaktertræk: Nydelses-søgende, elsker at være i kontrol, pålidelig, jordnær, svagt provokerende, trives godt i naturen.

Den typiske Tyr har høj fokus på mad og drikke samt sex og luksuriøsitet. Specielt luksuriøsitet er Tyren mere end villig til at arbejde hårdt for at opnå.

Der går længe, før Tyren bliver vred, men den kan komme ud af balance følelsesmæssigt, hvis den bliver forstyrret midt i noget vigtigt. Tyren sigter efter høj stabilitet i dens eget liv samt i de personer, den omgiver sig med.

Tyren tager sig altid god tid og har aldrig travlt med at finde ud af hvad, den skal i livet eller hvor, den ønsker at rejse hen. Den foretrækker at bo på landet, hvor den kan nyde naturen i fred og ro. Den er bundet op med elementet Jord, der betyder at Tyren føler sig bedst tilpas i rolige, naturlige omgivelser.

For Tyren tager det altid lang tid at finde sig til rette og hengive sig i et forhold – men når den endelig gør det, kan det meget vel være for altid. De fleste mænd, der er født i Tyren, forbliver gift med den samme hele livet og er dybt dedikerede til deres venner og familie.

Det samme gør sig gældende for kvinder, der er født i Tyren. De er yderst hengivne, men hvis hun føler, at hendes hengivenhed bliver taget for givet eller hendes affektion mangler påskønnelse, vil hun forlade ham med tiden.

  • Gode sider: Afslutter næsten altid hvad den starter, den er en dygtig tænker og træffer som regel den rigtige beslutning, generelt fleksibel og har nemt ved at tilpasse sig nye tilstande – specielt hvis der er luksus, sex eller andre slags komfortable frynsegoder involveret som konsekvens heraf. Tyren har let til latter og elsker mere end noget andet at tilbringe tid med sin familie.
  • Mindre gode sider: Tyren kan være utrolig stædig, når det kommer til at få trumfet dens egne ideer igennem. Den kan være ret svær at arbejde sammen med generelt. Tyren forventer at blive betragtet som leder på jobbet. Hvis den ikke bliver det, kan det gå galt. Tyren kan finde på at nægte at arbejde eller helt sabotere projekter. Den vil desuden gå langt, når det kommer til kærlighed – og nogle gange for langt ved at skade forhold mellem andre, som den ikke betragter som værdigt på baggrund af personen, der er lederen i forholdet.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP

Mere om dagens horoskop tyr

Dagens horoskop tyr

Elementet for Tyren er Jorden, og deres styrende planet er Venus. De elsker det, når de kan styre tingene i livet. De betragtes meget tæt på naturen og er et menneske der nyder fornøjelser, men som også har en tendens til at provokere.

De går meget metodisk til værks i deres handlinger, og er grundlæggende en fredelig natur. I sin fremtræden er de selvsikre og forstå i det store hele, at nyde de gode sider ved livet. Dertil hører værdsættelse af god mad, og gode fungerende kærlighedsforhold. De har en trang til luksus. Denne trang til luksus, komfort og overflod, er en vigtig motivation i deres arbejdsliv.

Grundlæggende for Tyren

Tyrens bliver ikke så hurtigt bragt ud af fatning. De hviler i sig selv, og der skal ske noget temmelig specielt, hvis de skal miste fatningen. Skulle man gribe dem ved hornene, hvilket betyder at de forstyrres i en vigtig opgave, så kan de føle sig følelsesmæssigt ude af balance. Og her kommer vi ind i billedet med vores horoskop af Tyren, fordi vi tilbyder dette stjernetegn et Tyr horoskop, som gør det muligt for dem at gøre sit bedste i deres liv.

Læs mere om Stjernetegnet Tyren her

Elementet Jorden i Tyr horoskopet

Ikke desto mindre forbliver hans grundlæggende mønster ønsket om permanenthed, og præcis derfor omgår de kun mennesker som tænker på samme måde. Der de lægger fremtidsplaner, eller begiver sig ud på rejser, så bruger de meget tid på det. De lever gerne i samklang med naturen, og nyder livet på landet.

De er verbalt nede på jorden. Elementets jord er det, der får dem til at foretrække et afslappet og roligt miljø. Elementet Jorden står også for energi, stærk modstandskraft og ærlighed. Elementet jorden står for Saturn og himmelretningen Vesten.

Desuden er farven sort, såvel som musiknoten H og nummeret tre, i numerologi, forbundet med jorden. Onyx sten, sorte koraller og grønne turmalin, såvel som metallet bly, henviser også til dette element. Folk som er født i Tyren, kan være heldige, for det er i sandhed kraftfuldt.

Forhold i livet? De har grundlæggende brug for langvarigt, før de kaster sig fuldt ud i et forhold, men gør de det, så gælder mottoet: ”Til døden jer skiller”. De taler ikke bare om troskab, nej, hvis de laver et løfte, så holder de det hele livet.

De fleste mænd – trykket er lagt på ”fleste” – som er født i Tyrens tegn, er deres kæreste tro hele livet. Kast et blik på Tyrens horoskop, så har du i det mindste en rettesnor for, hvad livet kunne byde på i et forhold med dem. Præcis af disse grunde stiller vi vores Tyre horoskop til rådighed gratis.

Tyre knytter også stærke bånd til familiemedlemmer og venner. Det er dog også med kvinder, som er født i Tyrens tegn, som de former livslange venskaber med. Når deres følelser gengives, er de specielt hengivne. Men hvis man tager deres kærlighed som en selvfølge, eller ikke værdsætter deres kærlighed korrekt, vil de give deres kæreste løbepas. Husk: Han har ligesom andre, lys og skygge.

Egenskaberne ved Tyren

De gode egenskaber ved Tyren

Det de tager på sig, det fører de også til ende. De træffer ofte de rette beslutninger, da de er kloge nok til det. De er gode til at tilpasse sig nye omstændigheder, for det besidder de tilstrækkelig fleksibilitet til. Det gælder i særdeleshed i nye situationer, som handler om sex, luksus og andre sjove forbedringer. De bruger meget tid med familien, og er muntre mennesker der gerne ler.

Mindre gode egenskaber ved Tyrens horoskop

Deres ekstraordinære stædighed træder frem, hvis de ønsker at realisere deres egne ideer eller ønsker at håndhæve dem. At arbejde sammen med dem er undertiden svært, eller umuligt for deres medmennesker.

Som leder i en ledende stilling forventer han lydhørhed og respekt fra sine underordnede. Hvis han nægtes denne respekt, så er arbejdslivet under en Tyr bestemt ikke en dans på roser. I værste fald saboterer han et projekt, eller indstiller ganske enkelt arbejdet.

Når det drejer sig om hjertesager, sætter de alt på et kort, uanset hvilken indvirkning dette kan have i forhold til deres medmennesker. Hvis de ikke kan lugte en superviser stilling, eller en leder ikke bemærker deres lederskab, så formidles det uden omsvøb.

Omgangen med Tyren

Har du allerede lært en at kende?

Hvis omgangen med en tyr er dig fremmed, så kan du sikkert ændre på det, når du har kigget nærmere på Tyrens horoskop, for så vil du helt sikkert føle dig klædt på til opgaven. Her finder du Tyrens horoskop. Og når du ofte har været i selskab med mennesker, som er født i Tyrens tegn, så kan du sikkert bekræfte, at de er moderne og pålidelige. Og det er uanset om det er i forhold, partnerskab, venskab eller handler om arbejdsrelationer.

Tyrens punktlighed

Punktligheden hos Tyren er særlig udtalt, og skulle det fristen nogen at komme for sent med ham, så de ikke længere i kridthuset. Lad aldrig Tyren vente, hvis du skulle lære en Tyr at kende, for de bryder sig ikke om at vente, men sætter pris på punktligheden. Eller endnu bedre, brug lidt tid på at studere Tyrens horoskop, for det giver et bedre indblik i deres facetter, og skaber en bedre forståelse for Tyren.

Det er præcist det der ligger os på sinde! Vi ønsker at alle mennesker kommer godt ud af det med hinanden, og hvis vores gratis horoskoper kan bidrage til det, så er vores tjeneste ikke forgæves. Hvis du følger vores råd, fungerer det også med en Tyr, om hvilken det siges at de er mistroiske, når deres medmennesker ikke lever op til deres forventninger.

De kan i stridigheder gå deres kæreste på nerverne. Og det er på grund af deres stærke stædighed. Han kan bare overgive sig, og det gør det ikke rigtig lettere for Tyrene.

Kærlighedstemaet i Tyrens horoskop

En tro følgesvend: De, som trods de negative egenskaber, lader sig knytte til en Tyr, kan glæde sig over en tro følgesvend. De de først har taget til sig i hjertet, det bliver skænket tilbage til partneren, for de er til at stole et hundrede procent på. Så der er ikke noget at bekymre sig om. Venskabspleje er for Tyren en selvfølge, de kan lide følelsen når de bliver brugt, for så følger de, at de er vigtige.

Jalousien hos Tyren

tyr horoskop

Men pas på! Tyren har tendens til at svinge hurtigt til jalousi, og så skal du give dem følelsen af sikkerhed. Når alt kommer til alt, vil du ikke finde en bedre partner med hensyn til kærlighed, sex og partnerskab.

Den bedste måde at opnå en fælles og glad fremtid på, er at forsøge at forstå og ikke misbruge deres tillid. Og dermed tilbyder vi dig horoskopet for tyren, så du kan kigge dem i kortene. Nej, du kan også læse horoskopet, så kan du fortolke hvorfor din tyr er i så godt humør i dag.

Skriv en kommentar