Horoskop Skorpion

Dagens horoskop: Skorpion søndag d. 24 september

Tag den med ro og bebrejd ikke dig selv for alverdens skrækkelige hændelser. Hvis du er i økonomiske problemer, ser det ud til, at dine venner vil være der for dig. Du har længe fokuseret på dig selv, men i dag vil fokus skifte over til velgørenhed eller socialt arbejde. Tænk over hvad du siger i romantiske sammenhænge, da det kan skade mere, end det vil gavne. I dag bør du ikke rejse nogen steder.

Få dit horoskop på mail hver morgen

Gå aldrig glip af vores gratis horoskoper - Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få dit nyeste horoskop leveret lige til din mailboks hver morgen

personligt horoskop foedselshoroskop aarshoroskop - Horoskop Skorpion

Bestil et Personligt fødsels- eller årshoroskop

  • Levering 1-2 dage
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • 10-15 siders unikt horoskop

Flere daglige horoskoper for skorpion:

KÆRLIGHED
ØKONOMI
KARRIERE

Andre horsokoper for skorpion:

UGENS
MÅNEDENS
ÅRETS
PERSONLIGT

Hvem passer skorpionen sammen med?

MATCH STJERNETEGN HER

Daglige horoskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Horoskop Skorpion

Tyr stjernetegn 1 - Horoskop Skorpion

Tvilling stjernetegn 1 - Horoskop Skorpion

Krebs stjernetegn 1 - Horoskop Skorpion

Loeve stjernetegn 1 - Horoskop Skorpion

Jomfru stjernetegn 1 - Horoskop Skorpion

Læs alt om skorpioens stjernetegn:

Skorpion stjernetegn

Ugens horoskop og månedens horoskop for Skorpionen

Når du nu har fået læst hvad dagen kommer til at byde på har du også mulighed for at læse hvad ugen og hele måneden siger om dig her:

SKORPION UGEHOROSKOP - KLIK HER »

SKORPION MÅNEDSHOROSKOP - KLIK HER »

Skorpionen foretrækker at tænke og leve i fred. Den bliver kun aggressiv, hvis den bliver provokeret tilstrækkeligt, men der skal heldigvis en del til. Den elsker at tilbringe tid alene og kan godt blive meget irriteret, hvis man ikke lader den være i fred.

Mere om Horoskop Skorpion

Element: Vand. Planet: Pluto. Karaktertræk: Elsker ekstremer, krævende, lidenskabelig og reflekterende.

horoskop skorpion

Skorpionen er ekstrem god til at holde på en hemmelighed og oplever det samlede spektrum af menneskelige følelser stærkere end alle andre.

På baggrund af dette kan de være kræsne med at hjælpe andre med problemer, men når de endelig vælger at gøre det, gør de det hele vejen igennem.

Horoskop Skorpionen kan finde på at sige tingene råt for usødet, hvis den mener, at man har brug for at høre det.

Dagens horoskop for Skorpion

Dagens horoskop skorpion

Skorpionen er ikke bange for at prøve noget nyt. Ofte kaster den sig ud i handlinger, ingen andre ville turde. Folk med tegnet Skorpion er derfor altid at finde iblandt de nyeste vovehalse-sportsgrene som f.eks. basejumping og faldskærmsudspring.

De har næsten altid noget at bevise overfor dem selv, hvilket gør dem sunde mentalt og erfarne personer at omgås. Og netop dette gør, at folk med Skorpion, opnår en gennemgribende selvbevidsthed tidligere i livet end andre.

Skorpionen er meget interesseret i hvad, folk går og tænker på og positionerer sig derfor ofte i funktioner, hvor denne slags information er tilgængelig.

  • Horoskop skorpion - Gode sider: Skorpionen er ekstremt god til at vise selvkontrol og derfor forventer den det samme fra alle andre omkring den. Skorpionen er interesseret i andre og udviser disciplin og selvkontrol – specielt når det kommer til at beskytte andre. Den er yderst gavmild og forventer det samme fra andre omkring den. Skorpionen føler sig bedst tilpas, når den er i kontrol. Den ønsker ikke at dominere, men den ønsker bestemt at være leder. Sidstnævnte gør sig gældende for både kvinder og mænd, der er født i stjernetegnet Skorpion.
  • Horoskop skorpion - Mindre gode sider: Skorpionen kender ikke rigtig til tilgivelse, det siges at Skorpionen opfandt ordet ”hævn”, så når den først er blevet forrådt, er der sjældent nogen vej tilbage. Kvinder, der er født i dette stjernetegn, er værre end alle andre og det er ikke unormalt, at der skal gå flere årtier før, kontakt med familie eller venner kan genoptages. Skorpionen er desuden en pessimist af rang, der ofte ser problemer, hvor der ingen problemer er. Dette kan få den til at virke mistænksom eller paranoid overfor andre.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP

Horoskopet for Skorpionen

Grundlæggende om Skorpionen

Skorpionens element er vandet, og dets styrende planet er Pluto. Folk som er født i Skorpionens tegn er krævende, lidenskabelige og eftertænksomme. Skorpioner ønsker at leve i harmoni og fred med deres medmennesker.

Skulle Skorpionen dog blive provokeret unødigt af sine medmennesker, så har de en tendens til aggressivitet. De nyder tiden alene, og de irriteres hvis de bliver forstyrret, eller hvis et medmenneske ikke respekterer deres tilbagetrukkenhed. Man kan stole på at Skorpionen holder på hemmeligheder, da de ikke er typen der løber med sladder.

Læs mere om Stjernetegnet Skoprion her

Personligheden i Skorpionens horoskop

De oplever sine følelser langt mere intensivt end hos andre tegn i dyrekredsen. Derfor er de heller ikke så hjælpsomme, som man kunne forestille sig. Når de hjælper, så er det til gengæld en hjælp man kan stole på, det er 100% sikkert. Skorpionen er også meget klar i spyttet, hvis de mener det er berettiget.

Selvtillid et kendetegn

Skorpionen er åben overfor alt nyt, de elsker når der sker nye ting. Således kaster de sig også altid energisk over nye opgaver. Det andre helst holder sig fra, det kaster de sig over. Derfor finder man ofte mennesker, som er født i Skorpionen, i ekstremsport som faldskærmsspring eller basejump.

Da de hele tiden vil bevise noget, gør denne kvalitet dem samtidigt mentalt stærke og erfarne. Af samme grund finder man også hos Skorpionen, end højere grad af selvtillid end hos andre. Andre folks meninger ligger dem meget på sinde, og derfor kan de godt lide at overbevise andre om sine egne meninger.

Egenskaberne ved Skorpionen

Skorpionen og deres gode egenskaber

De har altid deres følelser under kontrol, og forventer det samme af omgivelserne. Desværre er det sådan, for ikke alle kan leve op til de krav. Men præcist her giver vi Skorpionen en hjælpende hånd.

Med de daglige, ugentlige, månedlige og også årlige horoskoper, som ikke koster noget at modtage, kan Skorpionerne udlede de konklusioner, som passer dem bedst. De kan også hjælpe dem med at løse alle problemerne, som kommer dem i møde, også selvom stjernerne ikke helt står som man bedst kunne ønske sig.

Forventningerne er høje hos Skorpionen, men vores horoskoper kan man stole på, vi leverer pålidelige punktlige horoskoper. Så langt, så godt, nu videre med de positive egenskaber ved folk, som er født i Skorpionens tegn.

Skorpioner er meget følsomme og disciplinerede, og de viser stor interesse for deres sociale miljø. Det udviser de i særdeleshed, når det handler om at beskytte andre medmennesker. Han imponerer med hans generøsitet, men det han giver, forventer han også af andre.

Skorpionen føler sig allerbedst tilpas, når de kan styre og beherske alt omkring sig. Ikke at det betyder, at han vil dominere sine medmennesker, nej, han tager blot rollen som lederen. Det gælder for både kvinder og mænd, som er født i Skorpionens tegn.

De få gode egenskaber i Skorpionens horoskop

Skorpionen er en hård hund, og sådan noget som tilgivelse, det finder man sjældent eller aldrig i deres ordforråd. For dem er der igen vej tilbage, når de føler sig forrådt af nære venner. Det er slemt, for som vores dag-, uge-, måneds-, og årshoroskoper viser, så findes der altid en måde at finde freden med sine medmennesker.

Altså, hvis man virkelig vil, så er der ikke noget der er umuligt. Desværre har de en tendens til at vælge hadet, men de kunne opgive hadet, hvis de blev deres livsopgave bevidst. Det vil vi gerne bidrage til med vores horoskop. Vi skaber rammer med horoskoperne, og det er så op til dem at få mest muligt ud af deres horoskop. Gør de dette, så falder alting også igen på plads med naboen.

Desværre er den negative egenskab ”ikke at tilgive” oftest at finde hos kvindelige skorpioner. Specielt stridigheder i familieanliggender kan betyde, at kontakten til disse medmennesker brydes over årene. Så kære skorpion, før det går så galt, så kast et blik på vores horoskop for Skorpionen, og brug det som bedst passer. Der er ingen grund til at forblive pessimist, for der findes en løsning på alle problemer.

Partnerskab for Skorpionen

Hvilke mennesker passer sammen med Skorpionen?

En særlig fascination findes hos Fiskens tegn og Skorpionen. Om begge tegn siges det, at de begge stræber efter at leve intensivt. De kommer til gengæld ikke så godt ud af det med andre, som er født i Skorpionens tegn. Med hensyn til Tyren, så føler de en forpligtelse overfor dette tegn.

Det eneste tegn som Skorpionen ikke kan med, det er Løven, for her kan disse selvbevidste tegn ofte havne i magtkampe. Betoningen er lagt på ”kan”, for det er også muligt at Skorpionen finder den bedste partner i Løven. Så kast i det mindste et blik på vores daglige, ugentlige, månedlige og også årlige horoskoper, og du vil i det mindste have en rettesnor for hvor rejsen kunne gå hen.

Hvad bør man vide, når man indgår i et partnerskab med en Skorpion?

Mand eller kvinde bør vide, at indgår man i et forhold med en person, som er født i Skorpionen, så skal man være klar til at trække klare grænser. Skorpioner vil meget og forventer alt, men som en partner ved hans side skal man være en smule hemmelighedsfuld, og ikke altid bare sige ja. Folk som er født i Skorpionens tegn er ikke glade ved et sukkersødt kærlighedsliv. Nej, det har de ikke brug for. Det ville kede dem.

Du har brug for modstand og udfordringer. Modtager de ikke denne modstand og udfordring, så søger de mod nye partnere. Det til trods, så har de store forventninger til troskab. Det er typisk for dem, at det de forventer hos andre, det er ikke en selvfølge hos dem selv. Svær karakter, ikke så sjove egenskaber? Nej, Skorpionen er ligeså god, eller ligeså slem som alle andre.

Den indbyrdes forståelse for Skorpionen

Det er egentligt ikke noget særligt, at de samme forstår hinanden godt. Det kan gå godt, eller ikke. Det hænger ganske enkelt bare sammen med, hvordan mennesker tænker. Det er i sidste ende tanken der tæller, og den der har det rette sind, kan få alt til at lykkedes. Det handler blot om, at man i forhold finder de rette kompromis.

Det handler om at give og modtage, og dem som endnu ikke forstår det, kan tage det rette horoskop, og finde en ledetråd blandt de informationer som passer bedst. Når vi kigger i stjernerne om forholdet mellem to Skorpioner, så har den ene en tilpasning for månen eller ascendanten.

Opsummering til Skorpionens horoskop

Kan vi være dig behjælpelig med et horoskop af Skorpionen? Hvis ja, så er du velkommen til at benytte vores service. Og skulle du finde det underholdende og nyttigt, så skal du være mere end velkommen til at dele det med dine venner og bekendte på de sociale medier, som Twitter og Facebook.

Skriv en kommentar