Personligt horoskop


Få lagt et personligt fødsels- eller årshoroskop

Den dag, du kom til verden, stod stjernehimlen på en helt unik måde, som ikke siden har gentaget sig – og heller ikke kommer til det. Du er født i et særligt stjernetegn, men det personlige horoskop er endnu mere detaljeret, da det tager udgangspunkt i din præcise fødselsdato- og tid.

Personligt fødsels- eller årshoroskop

Giv det til dig selv eller til en du kender som en gave.

Professionelt årshoroskop, der fortæller dig om mulighederne i de kommende 365 dage, set ud fra et astrologisk standpunkt.

Personligt fødselshoroskop som, giver dig en komplet tydning, der både viser de evner man er født med og de muligheder fremtiden bringer.

Pris: 215 kr. før 235 kr.

  • Tilfredshedsgaranti
  • Levering 1-2 dage
  • 10-15 siders unikt horoskop
  • Udarbejdet af vores team med 20 års erfaring

🎁 Giv et gavekort

Planeternes og stjernernes positioner hinanden imellem gentager sig aldrig, hvilket vil sige, at du højst sandsynligt ikke deler personligt horoskop med mere end ganske få andre. Det kræver nemlig, at de er født nøjagtig samme tid som dig. Dit personlige horoskop bliver derfor udarbejdet helt unikt til dig.

Personligt horoskop og årshoroskop hos Horoskopnettet.dk

Her på Horoskopnettet.dk kan du gratis læse dit dagshoroskop. Dagshoroskoppet er dog generelt dækkende for alle født i netop dit stjernetegn, og det er derfor ikke så nøjagtigt. Vil du gerne have en mere nøjagtig beskrivelse af dig og dine forudsætninger – på baggrund af stjernernes og planeternes placering på himlen på netop dit fødetidspunkt, så skal du have fat i et personligt horoskop.

Det personlige horoskop vil med stor sandsynlighed overraske dig, for vores dygtige astrologi entusiast rammer typisk plet i beskrivelser og antagelser omkring dig som person. Universet har nemlig en større indflydelse på dig, end du måske umiddelbart går og tror.

Årshoroskopet er en anden – men også meget detaljeret – type horoskop, der fortæller dig om mulighederne i det kommende år set ud fra et astrologisk standpunkt.

10-15 siders personligt horoskop om dig

Her på Horoskopnettet.dk får du personlige horoskoper og årshoroskoper på hele 10-15 sider. Der er altså tale om meget detaljerede horoskoper, der er udarbejdet ud fra netop din fødselsdato og dit fødselstidspunkt.

Leveringen er til gengæld på kun 1-2 dage, så du hurtigt kan komme i gang med at læse og bruge dit horoskop, uanset om du har brug for det i en selvudviklingsproces, eller du blot er astrologisk interesseret.

Både personlige horoskoper og årshoroskoper er skrevet i et let og simpelt sprog, der ikke kræver et dybere kendskab til astrologi.

Personligt horoskop udarbejdet af erfaren astrologi entusiast

Personnen bag vores personlige horoskoper og årshoroskoper har mere end 20 års erfaring på det astrologiske område med særligt fokus på netop horoskoper. Derudover har han både uddannelse i psykoterapi og mangeårig erfaring på det psykoterapeutiske område.

Et personligt horoskop kommer blandt andet ind på din identitet og din mentalitet, men afdækker også følelsesmæssige områder og områder omkring kærlighed og seksualitet. Du får et indblik i medfødte evner og talenter, og du bliver guidet til, hvordan du bedst muligt gør brug af alt det, du indeholder i forhold til både karriere, kærlighed og livet i øvrigt.

Det personlige horoskop er en måde at lære sig selv bedre at kende på. Hvorfor handlede du, som du gjorde? Hvilke muligheder har du nu – og i fremtiden? Hvordan udnytter du de muligheder, du har? Og hvordan arbejder du mest hensigtsmæssigt imod dine mål?

Brug dit personlige horoskop som afsæt til selvudvikling og et bedre kendskab til dig selv.

Årshoroskop – dit udgangspunkt for det kommende år

Et årshoroskop er et rigtigt godt supplement til det personlige horoskop. Hvor det personlige horoskop er dit udgangspunkt, er årshoroskopet din guide til at få det bedste ud af det kommende år. Årshoroskopet fortæller dig, hvornår universet giver dig de bedste muligheder for at finde en partner, for at opnå en karrieremæssig mulighed eller for at købe fast ejendom.

Beslutningerne er dine, men det skader ikke at træffe dem på et velovervejet grundlag, og her kan et årshoroskop være en god grundsten.

Pris på personligt horoskop og årshoroskop

Du kan vælge mellem et personligt horoskop eller et personligt årshoroskop til kun 235 kr. pr. stk. (levering 1-2 dage)

Der er tale om unikke og meget detaljerede horoskoper på omkring 10-15 sider, og prisen hører til blandt de laveste priser på personlige horoskoper.


Til bestilling af personligt horoskop eller personligt årshoroskop skal vi bruge følgende oplysninger:

  • Navn
  • E-mail
  • Fødselsdag
  • Fødselstidspunkt
  • Fødested/by
  • Fødeland
Pris på personligt horoskop og årshoroskopPin

Hvilket horoskop skal jeg vælge?

Et personligt horoskop og et årshoroskop er to forskellige ting, men de komplimenterer hinanden rigtig godt. Hvis du ikke har fået lagt nogle af delene før, bør du starte med et personligt horoskop. Dit personlige horoskop tager dig tilbage, hvor det hele startede; på din fødselsdato på dit fødselstidspunkt.

Horoskopet er lagt ud fra stjerner og planeters indbyrdes placering på netop dét tidspunkt. Dit personlige horoskop siger altså noget om netop dig og din personlighed – og den mentalitet, som du er født med. Du er nemlig født med visse evner og potentialer, og måske noget af det er uudnyttet eller uudforsket?

Et personligt horoskop kan være med til dels at forklare fortiden, men også at åbne op for muligheder i nutiden, samt at give dig det bedste afsæt til fremtiden.

Og netop afsættet til fremtiden er, hvad et årshoroskop byder på. Hvor det personlige horoskop handler om dig som person, handler årshoroskopet i højere grad om, hvilke muligheder det kommende år (fra dags dato og 1 år frem) byder på.

Et personligt horoskop og et årshoroskop kan altså sagtens stå alene hver for sig, men de giver meget bedre mening sammen. Det personlige horoskop ændrer sig ikke, men hvis du gerne vil være forberedt på fremtiden, kan du med fordel få lagt et nyt årshoroskop én gang årligt – og naturligvis hele tiden sammenstille det med dit personlige horoskop.

Personligt horoskop: Det kan du bruge det til

Et personligt horoskop er så at sige en kortlægning af dig. Det fortæller om dine styrker og svagheder, om dine evner, talenter og udfordringer og om dine følelser og prioriteringer. At få en sådan indsigt i sig selv og sin personlighed giver dig redskaber til at forstå fortiden og navigere i fremtiden. Du får hjælp til at udvikle dig, arbejde med dine svagheder og fokusere på dine styrker.

Det personlige horoskop er ekstremt detaljeret og går i dybden med alle afkroge af dig og din personlighed. Du vil opleve, at der ved hver gennemlæsning vil være noget nyt at fordybe sig i og fokusere på, og horoskopet vil derfor højst sandsynligt blive en tro følgesvend gennem resten af livet.

Giv et personligt horoskop i gave

Giv et personligt horoskop i gavePin

De bedste gaver er de personlige gaver, og du finder næppe en mere personlig gave end et horoskop, der tager udgangspunkt i modtagerens fødsel og omhandler modtagerens personlighed. For få penge kan du give en gave, der varer resten af livet, og som har potentiale til at gøre en meget stor forskel i modtagerens liv.

For at give et personligt horoskop som gave skal du kende til modtagerens fødested, fødselsdato og fødselstidspunkt. Det er dog typisk nemt at finde frem til ved at spørge en forælder eller anden nær relation – hvis ikke du selv kender det præcise klokkeslæt.

personligt horoskopPin