Healing

Healing hos Lars MichelsenMit navn er Lars Michelsen og jeg har en naturlig medfødt evne til at heale. Healing betyder at helbrede, gøre noget helt igen eller korrigere noget, som er i uorden. Jeg er uddannet psykoterapeut og siden jeg var helt lille, har jeg kunne føle andre menneskers energi/stråling meget stærkt og fornemme hvad, der var i ubalance. Denne gave bevirker, at jeg har en naturlig lyst til at hjælpe mine medmennesker med at genfinde deres indre balance.

Læs også: Dagens horoskop

– ’Kan du også hjælpe mig?’ Svaret er ja. Er du lige kommet ud af et sygdoms forløb og føles kroppen træt og uoplagt? Lider du af stress? Føler du dig trist til mode eller depressiv? Mangler du energi til at klare dig igennem din hverdag? – Healing vil genoprette og hjælpe din krops nervesystem og celler til at finde tilbage til deres normale harmoniske balance igen. Under en healing vil jeg gennem min intuition føle ind på hvornår, hvordan og hvorfor, der er opstået denne ubalance i systemet. Jeg vil sammen med dig udarbejde et handlingsforløb og komme med forslag til hvordan, du kan arbejde med at opretholde en naturlig harmonisk balance fremover.

Priser & Ydelser

En personlig session på mit kontor ved Nørreport St. eller en telefonisk session af 1 times varighed koster 800,-. Denne pris tilbydes eksklusivt gennem mit samarbejde med Horoskopnettet.dk. Udfyld kontaktformularen herunder og lad os tage en snak om dine udfordringer.

I vores evindelige søgen efter en professionel healer, var vi mange fagfolk igennem. Da vi talte med Lars for første gang, var vi sikre på, at vi havde fundet den rette. En kort snak om et potentielt samarbejde udviklede sig hurtigt til en 2 timer lang samtale om eksistentialisme og selvudvikling. Vi kan med hånden på hjertet anbefale Lars som den bedste healer, vi har mødt på vores vej!” – Horoskopnettet.dk

Til dig der overvejer at besøge Lars, kan jeg kun sige go-for-it !! Jeg har fået meget healing i mit liv og besøgt en del clairvoyante, men ingen har ramt så lige på kornet som Lars. Jeg føler virkelig, at jeg er blevet set. Der er ikke så meget udenomssnak – det er lige til benet, men på en kærlig og meget omsorgsfuld måde. For mig har det været virkelig skønt, at kunne gå direkte til sagens kerne med det samme, når man er sådan et lidt utålmodigt gemyt 😉 Og så må jeg sige, at jeg er fuldstændig blown-away over den meget kraftfulde healing Lars giver. Faktisk er han lidt vild. Mild og god, men en vild healer!” – Bettina Axil

Kontakt mig via kontaktfurmularen herunder og jeg vender tilbage hurtigst muligt:

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  ÅRSHOROSKOPER FOR 2024 LÆS HER
  +