Livsrådgivning

Terapi - Jens Hallar

Mit navn er Jens Hallar og jeg er livsrådgiver. Jeg bygger min rådgivning på min egen livserfaring samt et væld af effektive værktøjer, jeg har samlet op i forbindelse med min undren over mennesket og livet – samt gennem bearbejdning af mine egne livs-kriser.

Relateret: Spåkone

Hele denne rejse har taget mig forbi flere professionelle fagfolk indenfor alt fra alternative behandlere, til psykologer og terapeuter. Jeg har været i et 3 årigt forløb som klient, og siden som privatelev, hos en meget dygtig kunst- og psykoterapeut – fra hvem jeg løbende modtager supervision.

Forløbet kan bedst beskrives som ”learning-by-doing”, og jeg har undervejs haft glæden af at hjælpe mange mennesker – lige fra balletdansere og vagtpersonale til clairvoyante og marketingfolk – med at løse de udfordringer, de stod over for i livet. Udover at arbejde som livsrådgiver, er jeg professionel gallerist og billedkunstner.

Læs også: Dagens horoskop

Jeg tilbyder livsrådgivning til dig, der har brug for hjælp udefra til at finde ind til din sunde kerne. Jeg tager udgangspunkt i hvem du er, hvor i livet du er – samt de problematikker, du ønsker hjælp til at få løst.

Dette kan f.eks. være udfordringer omkring din identitet, kærlighed, parforhold, seksualitet, opvækst, stress, livsstil, skilsmisse, afhængighed, hjælp til personlig udvikling samt helt almindelige udfordringer, der trænger til et friskt syn udefra. Min metode indenfor livsrådgivning er fri, uafhængig af terapeutiske teoretiske retningslinjer og lægger kun fokus på dig og dit liv.

Under en session lukker jeg alt ude og har 100 pct. fokus på dig. Jeg benytter kreative tilgange til at finde løsningsmodeller, der altid tager udgangspunkt i hvem du er. “Terapi” betyder at vise vejen. Sammen finder vi den vej, der er den rette for dig at gå. Mine sessions bliver altid lukket fornuftigt af, så du har noget med hjem i værkstøjskassen og et mål at opfylde til næste gang vi ses.

Der er ingen hokus pokus ved mine rådgivnings-metoder og jeg kender mine egne begrænsninger. Føler jeg f.eks. at du vil være i bedre hænder andetsteds, melder jeg det ud med det samme. 

Sessions finder sted i Hellerup eller ved at mødes inde eller ude, hvor det ydre rum kan inddrages og hjælpe i vores sessions. Jeg kalder konceptet for walk and talk. Foruden personlige sessions, tilbyder jeg også telefon-sessions. Udfyld kontaktformularen og tag dit første skridt i den rigtige retning sammen med mig.

Følgende pris tilbydes eksklusivt gennem mit samarbejde med Horoskopnettet.dk

Livsrådgivning Sessions / Telefon-sessions (varighed 45-50 min.) 700,-

Vi stødte rent faktisk på Jens, da vi ledte efter en clairvoyant partner til Horoskopnettet.dk. En velanset clairvoyant behandler henviste os til ham ifm. at vedkommende selv brugte Jens professionelt. Når Jens er den person de professionelle behandlere går til, er der nok ikke meget at tage fejl af, tænker vi. Dette har sidenhen ført til timelange samtaler, hvor Jens mere end noget andet har bevist sine menneskelige og faglige kvaliteter. Der hersker ingen tvivl om, at han er den rette til opgaven!” – Horoskopnettet.dk

Kontakt mig via kontaktfurmularen herunder og jeg vender tilbage hurtigst muligt:

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  PERSONLIGT HOROSKOPBESTIL HER
  +