Horoskop Vægt

Dagens horoskop: Vægt søndag d. 24 september

Hold hovedet koldt - for din vedholdenhed, forståelse og fornuft garanterer en succesfuld dag. Bare ikke til at starte med. Økonomiske investeringer bør foretages nænsomt og helst langsigtet. For at undgå konflikter bør du lytte til andre, fremfor at tvinge din mening ned over dem. Idag kan det føles svært for dig at vise dine følelser over den du elsker. På hjemmefronten kan det se lidt rodet ud og uenighed vil opstå. I vil begge have svært ved at sige undskyld. Der kan opstå kontroverser med dine kolleger på jobbet. Pas generelt lidt på idag.

Få dit horoskop på mail hver morgen

Gå aldrig glip af vores gratis horoskoper - Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få dit nyeste horoskop leveret lige til din mailboks hver morgen

personligt horoskop foedselshoroskop aarshoroskop - Horoskop Vægt

Bestil et Personligt fødsels- eller årshoroskop

  • Levering 1-2 dage
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • 10-15 siders unikt horoskop

Flere daglige horoskoper for vægt:

KÆRLIGHED
ØKONOMI
KARRIERE

Andre horsokoper for vægt:

UGENS
MÅNEDENS
ÅRETS
PERSONLIGT

Hvem passer vægten sammen med?

MATCH STJERNETEGN HER

Daglige horoskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Horoskop Vægt

Tyr stjernetegn 1 - Horoskop Vægt

Tvilling stjernetegn 1 - Horoskop Vægt

Krebs stjernetegn 1 - Horoskop Vægt

Loeve stjernetegn 1 - Horoskop Vægt

Jomfru stjernetegn 1 - Horoskop Vægt

Læs alt om vægtens stjernetegn:

Vægt stjernetegn

Ugens horoskop og månedens horoskop for vægt

Det er selvfølgelig også muligt at læse ugehoroskop og månedens horoskop for vægten. Så når du har læst dagens horoskop herover kan du læse videre her:

VÆGT UGEHOROSKOP - KLIK HER »

VÆGT MÅNEDS HOROSKOP - KLIK HER »

Vægten har brug for balance i sin tilværelse – og dette mere end noget andet stjernetegn. Og netop derfor er vægtene i stjernebilledet utrolig godt passende på alle, der er født som Vægt. For Vægten er det vigtigt at holde en stabil balance mellem de forskellige dele af livet.

Mere om Horoskop Vægt

Element: Luft. Planet: Venus.Karaktertræk: Retfærdig, balanceret og æstetisk.

vægten-horoskop

Balancen mellem arbejde og personlig tid skal helst være perfekt. Ligeledes skal balancen mellem det åndelige, fysiske og følelsesmæssige liv holdes. På baggrund af alt dette kan Vægten en gang imellem virke lidt ubeslutsom eller måske knap så entusiastisk, når det kommer til at træffe en beslutning.

Vægten skal først veje de forskellige dele mod hinanden før, den er parat til at træffe det endelige valg. At Vægten tænker sådan, er godt for alle andre involverede i processen, idet man siger; Når Vægten først er blevet enig med sig selv og har truffet det rette valg – ja, så er det ligeledes til alle andre involveredes fordel. Vægten går op i at tilfredsstille folk omkring den.

Læs mere om stjernetegnet Vægten her

Dagens horoskop for Vægten

Dagens horoskop vægt

Vægten er mest glad, når den er fyldt med fred og ro. Den opnår automatisk en harmonisk balance i sig selv, som den ynder at udforske etisk og filosofere over. Vægten er typisk charmerende og folk nyder dens selskab. Den bliver normalt kun trist til mode, når den føler, at folk har behandlet den uretfærdigt.

Vægten kan have brug for at meditere for at opnå den indre ro og balance, som den trives ved. Dermed bliver den ydre del også afbalanceret på den rigtige måde. Mange Vægte elsker at dyrke motion, som indeholder et mentalt komponent som f.eks. yoga, bueskydning eller maraton.

  • Horoskop vægt - Gode sider: Vægten kan altid genkende hvad, der er fair, den kan tale i lang tid om de ting, der interesserer den. Vægten træffer næsten altid beslutninger, der er rimelige og til gavn for alle. Man kan trygt sige, at Vægten ofrer sig for de andre.
  • Horoskop vægt - Mindre gode sider: Vægten kan være ret længe om at træffe et valg, hvilket for udenforstående kan virke som mangel på interesse eller ren og skær dovenskab, den kan være svær at diskutere med, idet Vægten normalt holder etisk og moralsk fokus mens andre går mere ”farvet” til sagen. Vægten ønsker ikke at lede an, men er glad for at være indflydelsesrig.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP

Vægtens horoskop

Grundlæggende om Vægten

Elementet for Vægten er luften, og den styrende planet er Venus. Elementet luften anses for at være livets forbindende primitive substans. Dette element står blandt andet for kontaktglæde, og for en udpræget intelligens.

Venus, som den styrende planet, har desuden ry for at være et udtryk for åndelig kærlighed. De typiske karaktertræk for dem der er født i Vægtens tegn er sans for retfærdighed og balance. De personlige lykkebringere er, sommerfugle, rosenduft, lilac træer og farven lilla.

Behovet for harmoni

De er diplomatiske med behov for harmoni. Vægte er æstetikere. De, der er født i Vægtens tegn har brug for mere stabilitet end andre. Det er derfor også et passende tegn, for alle der er født i Vægtens horoskop. Harmoni er helt oppe på deres liste. De forsøger at realisere det i alle situationer i deres liv.

Sådan opleves de af omverdenen

Balancen mellem fritid og arbejde, er meget vigtig for dem. Ligeledes føler de sig nødt til at omsætte denne harmoni til åndeligt, fysisk og intellektuelt liv.

Derfor kan det ske, at folk der er født i Vægtens tegn opleves ubeslutsomme og ikke specielt entusiastiske på deres medmennesker. Og det i særdeleshed når de står overfor vigtige beslutninger. Før de er i stand til at træffe en beslutning, så skal de først kende alle detaljer, og afveje situationen.

Kreativitet i Vægtens horoskop

Uanset hvad folk der er født i Vægtens tegn, hører, ser, lugter, rører og smager, vækker det deres æstetiske sans, og deres specielle kreativitet. Alle de små eller store kreative præstationer, fra illustration til layout af en avis, til at anvende en detaljeret eyeliner på en maske til en film, så sker det med en ekstraordinær personlighed.

Hvor de føler sig tilpas

Folk der er født i Vægtens tegn føler sig tilpas i storbyer som Frankfurt, Lissabon, Rio de Janeiro og New York. De elsker i særdeleshed rejser til steder som Japan, Tibet og Tyskland. Kombinationen af store byer og landskaber er kombinationen de foretrækker.

Sådan opfattes de udefra

Vægtens tegn foretrækker roen og freden i omgivelserne. Det er i disse omgivelser de nemt finder balancen. De filosoferer også gerne over fordelene ved den indre balance. Da de udstråler en vis charme i selskab med deres medmennesker, så er de altid en velkommen gæst ved arrangementer, men bliver de dårligt behandlet der, så bliver de også hurtigt kede af det.

Det er dog en tilstand de hurtigt kan overvinde med meditation. Mange Vægte nyder sport som maraton, yoga eller bueskydning. Det er denne type sport der hjælper dem til at forblive i balance.

Horoskop Vægt - arbejdsliv

Fordelene i arbejdslivet

På grund af deres egenskab, som betyder at de ikke træffer beslutninger før de har afdækket alle fordele og ulemper, så kan det være en stor fordel i arbejdslivet.

Det er vigtigt, at alle medarbejdere i en gruppe er involveret i visse arbejdsprocesser. Netop her er folk født i Vægtens tegn vigtige. De behersker kunsten at fastholde alle i balance, og det gør dem naturligvis meget elsket blandt kolleger.

Den fødte sælger

I kraft af sine egenskaber fra Vægten, så hører de til blandt de bedste sælgere i verden. De kan lugte på lang afstand, om de står overfor en potentiel kunde, eller blot har med nogen der hygger sig at gøre.

Enhver som har en ægte salgsinteresse, de kan trygt læne sig tilbage, for enhver fra Vægtens tegn der sælger, har succes. De har en formidabel evne til at sætte sig i kundens sted, og sikre at det kun er præcist det kunden har brug for, som de også kommer hjem med.

De kan, kravle ind under huden på forretningspartnere og kunder. De kan gennemskue kunder, og afsløre deres hemmelige ønsker. Det er præcis disse egenskaber, som gør folk, født i Vægtens tegn, til så gode sælgere.

Erhverv som passer til dem

Denne begavelse, at kunne sætte sig ind i andre mennesker sted at kunne gætte deres hensigter og ønsker, finder man også hos politikere, fysioterapeuter, diplomater og ledelsesmedarbejdere.

Folk der kaster sig over sådanne erhverv, føler sig velkomne. Derfor finder man også folk fra Vægtens tegn i stillinger som massører og kosmetiker, men også inden for hotel- og restaurationsbranchen. De er fødte mestre, når det handler om at skabe tilfredshed, glæde, lykke og god stemning hos deres medmennesker. Det er et fagområde de er sande mestre.

Endvidere stammer selv deres største potentiale - deres specielle smag og deres sensationelle talent for kunst - ud fra det dybe rodfæstede ønske om en bedre verden. En verden, hvor de sødede væsener mødes i kærlighed og respekt.

Vægtens horoskop og kærligheden

Partner- og forholdshoroskopet for Vægten

De, som er født i horoskopet Vægten, er sande mestre i partner- og forholdslege. De får en stjerne for hvert forhold, og ethvert andet tegn kan prise sig lykkelig for at have dem som partner. Der er dog et problem. Da Vægten altid lader deres egne følelser komme sidst, og giver det i forholdet der er af essentiel betydning. Det kan give problemer i kærligheden for Vægten.

Det kan føre til problemer, at de først mærker efter partneres behov, for det kan føre til manglende balance i et ellers afbalanceret, vidunderligt og harmonisk forhold for Vægten. At de i afgørende øjeblikke ikke vender blikket indad, eller ikke stoler på sig selv, af frygt for at skade partneren, de kan føre til svære problemer i kærligheden.

Ved brud

Hvis det derfor ikke lykkes i et forhold, så oplever de, der er født i Vægtens tegn, det som et personligt nederlag. Da de lige siden barnsben har set kærligheden som redningen, som betyder alt i livet, så mister de i sådanne øjeblikke meningen med livet. Det er derfor vigtigt for dem, at de får løsnet for skylden ved et brud. Som man siger, hjælp dig selv, før du kan hjælpe andre.

Egenskaber ved horoskop for vægt

De gode egenskaber

Vægten står for retfærdighed, og derfor træffer de ofte beslutninger, som er til gode for alle deres medmennesker. Bliver de stillet overfor valget at ofte sig for deres medmennesker, så gør de det også. Deres særlige styrker er deres følelse af retfærdighed, nåde, subtilitet og deres balance.

De mindre gode egenskaber ved Vægtens horoskop

Knap så smuk er deres evne til ikke at kunne træffe en beslutning. Evnen til at træffe beslutninger er ret sjældne blandt dem, der er født i Vægtens tegn. Ofte efterlader Vægten det indtryk hos deres medmennesker, at de uinteresseret eller.

Mennesker, der ikke deler deres moralske og etiske problemer, kan blande sig i diskussioner om disse værdier. Selv om de ikke ønsker at være ledere, forventer de stor indflydelse i en gruppe.

Om dette horoskop for Vægten

Faldt vores horoskop for Vægten i god jord? Hvis ja, så skulle der ikke være noget i vejen for at dele vores side. En ”Det kunne jeg lide” på de sociale netværk som Twitter eller Facebook, ville vi blive glade for.

Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular, hvis du har ris eller ros, vi svarer hurtigst muligt. Hvis du ikke har spørgsmål, så anbefaler vi at du kaster et blik på Vægtens horoskop for dagen, ugen, måneden eller sågar måneden.

Skriv en kommentar