Horoskop Tvilling

Dagens horoskop: Tvilling onsdag d. 29 november

Du vil have let ved at blive stresset på jobbet i dag. Tag den med ro og gå ikke for hårdt til makronerne. Dine økonomi ser fin ud og det ser ud til, at du har gode chancer for at vinde i spil i dag. Hvis du får tid, kan du tilbringe en dejlig stund med din familie, da I står til at fungere godt sammen. Der mangler desværre romantik, så her skal du ikke forvente det store. Hvis dit job indebærer forhandlinger med kunder eller leverandører, er du i fuld galop i dag. Dagen bliver god og du vil få udrettet meget.

Få dit horoskop på mail hver morgen

Gå aldrig glip af vores gratis horoskoper - Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få dit nyeste horoskop leveret lige til din mailboks hver morgen

personligt horoskop foedselshoroskop aarshoroskop - Horoskop TvillingPin

Bestil et Personligt fødsels- eller årshoroskop

  • Levering 1-2 dage
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • 10-15 siders unikt horoskop

Flere daglige horoskoper for tvilling:

KÆRLIGHED
ØKONOMI
KARRIERE

Andre horsokoper for tvilling:

UGENS
MÅNEDENS
ÅRETS
PERSONLIGT

Hvem passer tvillingen sammen med?

MATCH STJERNETEGN HER

Daglige horoskoper for andre stjernetegn:

Vaedder stjernetegn 1 - Horoskop Tvilling

Tyr stjernetegn 1 - Horoskop Tvilling

Tvilling stjernetegn 1 - Horoskop Tvilling

Krebs stjernetegn 1 - Horoskop TvillingPin

Loeve stjernetegn 1 - Horoskop Tvilling

Jomfru stjernetegn 1 - Horoskop Tvilling

Læs alt om tvillingens stjernetegn:

Tvilling stjernetegn

Ugens- og månedens horoskop for tvilling

Når du har læst dagens horoskop for tvilling herover har du også mulighed for at kunne læse ugens og månedens horoskoper gratis her:

TVILLING UGEHOROSKOP: KLIK HER »

TVILLING MÅNEDS HOROSKOP: KLIK HER »

Stjernetegnet hedder Tvilling fordi personer, der er født i dette stjernetegn, sjældent ønsker at handle alene. Tvillingen er altid mest glad, når den deler ideer og oplevelser med en anden.

Kommunikation er vigtigt for Tvillingen, hvilket medfører at den ofte finder beskæftigelse indenfor kommunikationsbranchen eller andre steder, hvor den kan gøre brug af dens kommunikative evner.

Dagshoroskop tvilling

Element: Luft. Planet: Merkur. Karaktertræk: Fornuftig, snakkesalig, elsker at lære nye ting, eventyrlysten og charmerende.

Tvillingen er ekstrem nysgerrig og elsker at være social og have med mennesker at gøre. Den elsker at feste – for den er god til at tale med næsten alle andre typer. Tvillingen er eventyrlysten af natur, så den tager ud at rejse så meget som muligt, hvor den kan møde nye mennesker, lære nye ting og tale om nye idéer.

Mere om Dagens horoskop for Tvillingen

Dagens horoskop tvillingPin

Tvillingen har elementet Luft, hvilket gør den til et let menneske at omgås med en lysende personlighed, der stråler ud i alle retninger. Den tiltrækker andre mennesker helt automatisk. Tvillingen er konstant på jagt efter intellektuel stimulans og den vil gå langt i de fleste henseender for at finde tilfredsstillelse, både åndeligt, mentalt og fysisk.

Tvillingen er utrolig kreativ og tænker som regel ud af boksen. Desuden er den intuitiv, hvilket kategoriserer den blandt de bedste entreprenører, designere, talere, kunstnere og forfattere. Iøvrigt elsker Tvillingen strålende og levende farver.

  • Gode sider: Dygtig til at samtale og have med andre mennesker at gøre, udadvendt og charmerende, interessant at tale med, ved lidt om alting, rigtig god sans for humor og næsten altid optimistisk omkring alt. Tvillingen keder sig næsten aldrig – den sørger for at finde på noget sjovt.
  • Mindre gode sider: Elsker at være i centrum og er tit for opmærksomhedskrævende. Tvillingen skifter en situation ud med en anden, hvis den føler, at situationen ikke er i dens egen favør. Dette gælder både i kærlighed, blandt venner og på jobbet.

Tvillingen har dette behov for at være i centrum og blive opfattet som en central person, hvilket desværre medfører, at den kan finde på at krydre historierne en anelse for meget. Den kan virke uhøflig og knap så sympatisk, hvis det står klart for andre, at den har fokus på sig selv.

Dette kan ses ved, at mandlige Tvillinger ofte skifter arbejdsplads – og det kan ses hos den kvindelige Tvilling ved, at hun har en høj frekvens af partnerskifte - primært forårsaget af kedsomhed i et forhold.

Læs mere om Stjernetegnet Tvilling her.

KLIK HER FOR AT LÆSE DIT DAGSHOROSKOP

Horoskop tvilling - det skal du vide

Grundlæggende om Tvillingen

Deres element er luften og deres styrende planet er Merkur. Folk, som er født i Tvillingen, betragtes som veltalende, fornuftige og besidder en vis charme. De elsker at lære nye ting. Folk i Tvillingens tegn, kan ikke lide at handle alene. Det bliver af samme grund afbilledet dobbelt. Der er altid nogen med, som kan dele ansvaret. Det er også grunden til, at de kan lide at dele deres oplevelser med andre mennesker.

En omgængelig personlighed

Rent arbejdsmæssigt, så tiltrækkes de af opgaver, hvor de kan være sammen med andre medarbejdere. De kommunikerer så meget som muligt, for så føler de sig særligt godt tilpas. De nyder meningsudvekslinger med andre, og de har brug for motion og variation. De er absolut festmennesker, for der kan de komme i tale med stort set alle. De er af den eventyrlystne type, og nyder derfor gerne rejser, hvor de overalt kan lære nye mennesker at kende. Der bliver de også konfronteret med mange nye ideer. Det flyder Tvillingen med glæde.

Luften som element

Luften som element er fuld af energi. Luft står for udholdenhed, liv, solidaritet og for stabilitet. Luft er fugtig og varm, og himmelretningen for elementet luft er øst. Elementet luft findes ikke kun for Tvillingen, men også for Vægten og Vandmanden. Luftmennesker er ægte energibundter, og deres farver er hvid og blå. Tvillingetegnet er et foranderligt lufttegn med Merkur som den styrende planet.

Folk med solen i Tvillingens tegn, har normalt et hurtigt sind. Dette er parret med en grænseløs nysgerrighed. Det centrale, og derfor vigtigste, mottoet for folk født i Tvillinge-tegnet er "jeg tror".

Og vi tror det giver mening, hvis du også kaster et blik på vores horoskop tvilling for dagen, ugen, måneden og året. I sidste ende er horoskoperne skrevet, for at give dem en rettesnor i livet, som hjælp til livets opgaver. Det lægger vi stor vægt på med vores Horoskop for Tvillingen, og vi tilbyder det gratis.

Den fødte taler

Folk som er født i Tvillingens tegn, viser sig, takket være den perfekte kommunikator Merkur, ofte med imponerende retoriske færdigheder. De fremstår som veltalende gode debattører og velformulerede talere. De ved hvordan man fanger et publikum, da de bedre end nogen, ved hvordan man med særlig overbevisning bruger ordene. Også ved tovejskommunikation og small talk, ved de hvordan man skærer til benet med deres strålende veltalenhed og uimodståelige charme.

Da de er velsignet med dette usædvanlige talent som talere, så er de også de rigtige til at føre forhandlinger. Deres engagement er normalt kronet med succes. Derfor bliver folk, som er født i Tvillingens tegn, ofte ansat som voldgiftsmænd ved kollektive forhandlinger. Det er mennesker, som ofte nyder stor popularitet, ikke mindst fordi de forstår kunsten at føre vittige samtaler. De er udstyret med en følsomhed, som er en fordel ved taler og forhandlinger.

Videbegærligheden

Folk som er født i Tvillingens tegn, de har en ubehændig tørst efter ny viden. Hvis der findes noget nyt under solen, så har de altid deres antenner rettet ind. De vil hele tiden opnå noget nyt i deres liv. Derfor er uddannelse en helt naturlig ting for dem. Det betyder meget for dem. Deres uudtømmelige opfindsomhed og indfaldsrigdom, såvel som deres særlige forestillingsevne driver dem til at eksperimentere og forske. Journalistik og skriftlige opgaver passer også godt til Tvillingerne.

Egenskaberne i Tvillingehoroskopet

Humøret og temperamentet i Tvillingens horoskop

Andre typiske træk ved mennesker, som er født i Tvillingens tegn, temperament og lunefuldhed. Diverse hobbyer og interesser, er af afgørende betydning for dem, fordi de foretrækker et varieret liv. Og fordi de har brug for afveksling i deres liv, ligesom luften til at trække vejret, kan han lide at tage på ekspeditionsture for at samle nye indtryk.

Løsningsorienteret og kreativ

Tvillinger har det godt, når de kan kaste sig ud i deres kreative og utallige ideer. Så breder der sig en dyb tilfredshed. De har dog desværre en tendens til at være meget nervøse, med indre spændinger, og bør derfor altid være meget opmærksom på, at de finder den indre balance mellem begejstringen og kroppen.

Det er absolut vigtigt de finder roen, og her kommer vi ind i billedet, for vi tilbyder et gratis horoskop, som kan hjælpe Tvillingen. I horoskopet kan Tvillingen nemlig finde råd om, hvad der med fordel kan ændres eller forbedres. Og det bedste er: Vi leverer pålideligt og godt. Det er jo trods alt vores hensigt at give vores medmennesker det bedste.

Og Tvillingen? De finder, takket være deres stor indfaldsrigdom, en udvej til enhver situation, uanset hvor udsigtsløs den måtte være. De tænker nemlig ikke i problemer, men derimod i løsninger. Denne karakteregenskab burde alle mennesker besidde, for så ville verden kunne løse mange problemer selv. Det er et ganske vigtigt aspekt, som man ikke bør glemme.

Attraktiv, åndelig, intellektuel

Med deres næsten strålende personlighed og deres positive livsindstilling, virker de magiske på andre mennesker. Tvillinger søger hele tiden måder at stimulere deres intellekt. De skyer ingen midler i kampen for at udfordre dem selv fysisk, intellektuelt eller spirituelt, eller for at udvikle sig selv. Med deres kreativitet finder de løsninger for hvert problem, og derfor passer erhverv som designere, forfattere og malere meget godt til dem. Kraftige farver passer dem specielt godt.

Egenskaberne ved horoskop tvilling

De gode egenskaber

Tvillingerne er udadvendte og åbne og ved ganske godt, hvordan man omgås forskellige typer mennesker. Som dialogpartner spreder de altid en optimistisk følelse, og deres optræden kan beskrives som vittig. På grund af deres nysgerrighed er de velegnet til mange typer jobs, og kan faktisk passe ind alle steder. Da de altid kommer på nye ideer, så bliver de aldrig eller sjældent ramt af kedsomhed.

Mindre gode egenskaber ved horoskop tvilling

De ønsker altid at være midtpunkt i begivenhederne, og forsøger ofte at tiltrække sig sine medmenneskers opmærksomhed. Og da dette er et stort behov for dem, har de ofte en tendens til at overdrive, når de skal beskrive sine præstationer og gerninger.

Hvis det ikke lykkes dem at overbevise deres publikum om deres "ekstraordinære" gerninger, eller hvis de ikke længere ser nogen fordele for dem selv, så søger de videre. Dette gælder for deres forhold til deres familie, venner, men også deres kolleger på arbejdspladsen.

Gennem disse negative egenskaber efterlader de ofte et usympatisk eller negativt indtryk hos deres medmennesker. Specielt når det kommer frem, at de kun er interesseret i dem selv. Derfor vil Tvillingemanden ofte skifte jobs, og Tvillingefruen vil ofte skifte partneren ud, da det ”gamle” hurtigt bliver kedeligt.

Tvillingens og kærligheden

Hvem passer sammen med Tvillingen?

Vandmanden og Tvillingen kunne passe sammen. Nej, med denne konstellation er der størst chance for succes. I sidste ende er det to luftmennesker, som møder hinanden, så denne konstellation kan være meget berigende og forfriskende for dem begge.

Men det kan også være at det slet ikke er så godt endda, og så kan det være det er bedre at Tvillingen går hånd i hånd med Tvillingen, for at se om det er bedre med forandringer.

Intet partnerskab vil helt sikkert være uden friktion, og derfor bør de, der blev født i Tvillingens tegn, kun trække det ud af horoskop tvilling, som virkelig bidrager til livet. Og så er det ligegyldigt, om Tvillingen og Vægten tilsyneladende harmoniserer bedre, eller om Løven passer bedre med Tvillingen. Det vigtige er at udfylde livsopgaverne.

Horoskop tvilling: Det de virkelig sætter pris på

horoskop tvillingPin

Tvillinger sætter stor pris på en frit liv. De kan godt lide at hænge i barer, at omgå mange venner og tage på rejser. Der vil aldrig tilstøde Tvillingen noget, men trods deres store frihedsfølelse, så er de dog på udkig efter langfristede bindinger.

Dertil har de dog brug for en partner, som kan underholde dem og bidrage med nye indfald, for at holde kærligheden i live. Og om det så er en Vandmand, Fisk eller et andet tegn, det spiller i bund og grund ingen rolle.

Det primære er, at man holdes til ilden, og regelmæssigt kaster et blik i Tvillingens horoskop, for i sidste ende gør horoskopet for Tvillingen det muligt, at man kan få det bedste ud af sit liv. Følg Horoskopnettet på Facebook.

Skriv en kommentar