Afdødekontakt – Få hjælp til at kommunikere med den åndelige verden

Afdødekontakt: I den spirituelle verden tror vi på, at sjælen er udødelig. Det liv, du har nu, er dermed blot ét af mange liv, som din sjæl får. Når din krop dør, vender sjælen retur til lyset, hvor sjælene bor.

Det er dog ikke sikkert, at sjælen vender retur til lyset med det samme. Nogle gange har sjælene mellemværender her på jorden eller et stærkt ønske om at hjælpe de efterladte videre. Sjælen kan dermed vælge at blive omkring os for en stund. Denne form for sjæle omtaler vi typisk som ånder.

I artiklen her kan du læse alt om ånder og afdødekontakt.

Kontakt med afdøde

Er det muligt at få kontakt til de døde? Spørgsmålet deler vandene, men flere og flere tror på, at det er muligt, at en del afdøde bliver hos os for en stund – eller at de kan kaldes hertil ved behov.

Det er de færreste “almindelige” mennesker, der kan se og tale med ånder. Men nogle få har fået en særlig gave og fungerer som mæglere mellem os her på jorden og vores afdøde. Vi kalder denne type mennesker for medier.

Læs også: Livet efter døden i et spirituelt perspektiv

Typisk er medier også clairvoyante, men det er ikke alle clairvoyante, der er medier. Clairvoyante er en overordnet betegnelse for dem, der beskæftiger sig med det spirituelle. Det kan altså lige så vel være håndlæsere, som det kan være medier.

Tegn fra afdøde

Tegn fra afdøde - Afdødekontakt

De afdøde kan forsøge at kommunikere til os på uendeligt mange måder. Nogle af de mest udbredte måder for en afdød at tage kontakt er følgende:

At finde en mønt

Mønter er helt almindelige måder at sende beskeder på i den spirituelle verden. Finder du en 1-krone betyder det, at du skal tænke positivt. Finder du en 10-krone betyder det, at du skal være opmærksom og følge din mavefornemmelse.

Mønten kan også være fra et årstal, der var særligt vigtigt i jeres forhold, og så er det blot en besked, om at din afdøde er nær.

Følelsen af at den afdøde er nær

Kan du dufte hans parfume, eller føler du et klem på skulderen, er det nok ikke bare noget, du bilder dig ind. Så er det højst sandsynligt din kære, der er på besøg for lige at tjekke til dig.

Et dyr med en besked

Dyr kan være budbringere fra sjælenes verden. Især mariehøner og sommerfugle er udbredte budbringere, men alle typer af dyr kan i princippet sende en besked.

Mariehøner kommer med en forvisning om at passe på dig i de svære tider, og sommerfugle er en besked om, at din kære stadig er nær.

Relateret: Hvad er mit kraftdyr?

Møder du et dyr på din vej, som ikke er bange, eller som nærmest forsøger at skabe kontakt til dig, er det formodentlig en afdød, der forsøger at fortælle dig noget.

Besøg af den afdøde i dine drømme

Selvom vi alle drømmer flere gange hver nat, og selvom vi godt kan drømme om relationer – også de afdøde – kan den afdøde besøge os via en drøm.

Modsat en almindelig drøm, der sjældent giver mening og ofte er i fragmenter og ikke sker i kronologisk rækkefølge, skulle en drøm med besøg af en afdød være meget mere virkelighedsnær, realistisk og meningsgivende.

Elektriciteten påvirkes

Sjæle består af energi, og derfor vil deres tilstedeværelse ofte påvirke elektriciteten i boligen. Det kan være, at lampen blinker, at tv’et tænder eller slukker, eller at radioen skifter kanal.

Det er ikke sikkert, at den afdøde forsøger at fortælle dig noget. Han/hun er simpelthen bare tilstede i rummet.

Hvorfor oplever jeg ikke tegn fra afdød?

Ikke alle oplever tegn fra deres afdøde, og det kan der være flere grunde til:

  1. Du er ikke åben overfor at se de tegn, der faktisk er
  2. Den afdøde vil ikke gøre det sværere for dig
  3. Den afdøde har ikke (endnu) en besked at give dig

At du ikke oplever kontakt fra den afdøde, er altså for det første ikke ensbetydende med, at den afdøde ikke forsøger at skabe kontakt. Det kan sagtens være, at han/hun forsøger, men at det ikke er lykkedes for dig at lave koblingen endnu.

Det er heller ikke ensbetydende med, at den afdøde ikke elsker dig eller bekymrer sig om dig. Faktisk er det ofte set, at afdøde først begynder at sende beskeder efter noget tid, når den værste del af sorgen er taget af. Måske den afdøde ikke tror, at du kan rumme kontakten lige nu?

Afdødekontakt anbefaling

Afdødekontakt anbefaling

Der findes medier og clairvoyante rundt i hele landet. Ønsker du at få hjælp til at få kontakt til en afdød, kan du højst sandsynligt finde et medie i nærheden af din bopæl.

Afdødekontakt Jylland

Afdødekontakt Fyn

Afdødekontakt Sjælland

Afdødekontakt online

Du behøver faktisk slet ikke at få besøg af et medie hjemme i stuen. Hvis du foretrækker det, kan du i stedet få online vejledning til, hvordan du selv kan skabe kontakt til en afdød. Fordelen ved denne løsning er, at du får oplevelsen af den direkte kontakt.

Du kan få online clairvoyance til at skabe afdødekontakt her: https://www.uforklarbar.dk/

FAQ om afdødekontakt

Kan man selv få kontakt til afdøde?

Du kan i nogle tilfælde godt selv få kontakt til en afdød. Det er dog ikke alle medier, der anbefaler det, da oplevelsen kan være overvældende.

Kan man mærke de døde?

En del har prøvet at mærke de dødes nærvær. Det kan være ved uforklarlige hændelser, nærkontakt eller små beskeder i form af ting, der efterlades, eller elektricitet, der påvirkes.

Hvordan åbner man op for den åndelige verden?

At åbne op for den åndelige verden handler først og fremmest om at have et åbent sind. Nogle er født med evnen, andre tillærer sig den senere.

Det kan også anbefales at læse på Landsforeningen Liv&Død, hvor de skriver om sorg og sorgreaktioner ved dødsfald

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop

ÅRSHOROSKOPER FOR 2024 LÆS HER
+