Hvad er mit kraftdyr?

Et kraftdyr – også kaldet følgedyr og på engelsk spirit animal – er en spirituel guide, der viser sig for dig i form af et dyr. Det kan være sket mange gange i dit liv, uden du tænkt over det eller tillagt det en betydning.

Måske spørger du dig selv “Hvad er mit følgedyr/kraftdyr?”. Måske ved du det allerede, fordi det er så åbenlyst, men vil gerne lære mere om, hvad dit dyr symboliserer eller prøvet at fortælle. Begge dele kan du finde ud af her.

Hvilket kraftdyr har jeg?

For at finde ud af, hvilke kraftdyr du har, skal du overveje, hvilke dyr der har eller har haft en særlig betydning i dit liv. Måske er der tale om et kæledyr, du som barn havde en særlig tæt tilknytning til, et dyr i naturen du ofte ser, et dyr der ofte optræder i dine drømme, eller et dyr du altid har beundret.

Hvilket kraftdyr har jeg - følgedyr

Du kan sagtens have flere kraftdyr, der hver især symboliserer noget forskelligt.

Hvad betyder mit kraftdyr?

Brug eventuelt meditation til at finde ud af, hvad dyret egentlig betyder, hvis du er i tvivl.

Du kan blandt andet spørge dig selv:

  • Hvad forbinder du netop det her dyr med?
  • Hvilke styrker og kvaliteter har dyret?
  • Hvad prøver det at fortælle dig?

Kombiner gerne din egen viden med at researche dyret. Måske har det nogle helt åbenlyse evner, som du ikke selv havde tænkt på.

Gentag ovenstående for de forskellige dyr, der gennem tiden har haft en særlig betydning for dig. Skriv gerne et par ord eller sætninger ned om hver, som du kan gemme og tage frem ved behov på et senere tidspunkt.

Hvad betyder dyr spirituelt?

Alle dyr har en spirituel betydning. Nogle er mere almindelige og anerkendte inden for den spirituelle verden end andre. Nedenfor kan du se nogle af de kraftdyr, du måske har mødt gennem dit liv.

Læs også: Kinesisk stjernetegn og de 12 dyretegn

Sommerfugl

Sommerfuglen er et symbol på udvikling og forandring. Den viser sig gerne i forbindelse med, at der skal til at ske noget nyt. Det kan både være en ydre forandring, men i høj grad også en indre udvikling.

Kat

En kat vil typisk fortælle dig, at du er nødt til at være tålmodig. Den er dog også kendt for at være både nysgerrig og eventyrlysten, hvilket er en diametral modsætning. Betydningen kommer derfor an på den specifikke kat og situation.

Hest

En hest er kendt for at være målrettet og hårdtarbejdende. Hesten vil typisk være symbol på at finde din passion og gå efter den.

Rådyr

Rådyret er et meget udbredt kraftdyr. Et rådyr symboliserer balancen mellem selvtillid og taknemmelighed.

Mus

Musen er et lille dyr, der alligevel er meget udbredt og forstår at gøre opmærksom på sig selv. En mus symboliserer vigtigheden at de små ting i tilværelsen.

Ugle

Uglen har en forbløffende evne til at spotte det, som andre ikke lægger mærke til. En ugle er et symbol på den dybere mening med livet.

Ulv

Ulven er en fri sjæl, der lever efter sine indre instinkter. En ulv symboliserer dermed både frihed og de naturlige instinkter, som mange af os er kommet væk fra.

Skildpadde

En langsom skildpadde er symbolet på visdom. Den symboliserer vejen til at forstå, til sandheden og til indre ro.

Høg

En høg er et tålmodigt og empatisk dyr. Den symboliserer evnen til at se ting fra flere sider; at forstå både andre og sig selv.

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop

PERSONLIGT HOROSKOPBESTIL HER
+