Hvad er en spirituel butik – og hvor findes de?

I takt med, at det spirituelle univers vinder ind, popper der også flere og flere spirituelle butikker op – altså butikker, hvor du kan købe spirituelle ting.

I guiden her kan du læse mere om, hvad spirituelle butikker egentlig er, hvad du kan købe der, samt anbefalinger til nogle af de bedste spirituelle butikker, hvor du kan handle online.

Hvad er en spirituel butik?

En spirituel butik er en butik, der forhandler redskaber og hjælpemidler til at begå sig i den spirituelle verden. Nogle butikker har et varieret udvalg, mens andre har specialiseret sig inden for særlige produkter såsom smykker eller krystaller.

Du behøver ikke spirituelle hjælpemidler for at være spirituel, men det kan være en god hjælp; især til at komme i gang. Mange kan bedre skabe en spirituel stemning, hvis der er røgelse, lys og krystaller i rummet, og en del har også behov for håndgribelige værktøjer såsom tarotkort, hvor der medfølger en form for vejledning til at komme i gang.

At omgive sig og indrette sig med spirituelle ting kan skabe en bedre energi i hjemmet, og så giver det et fokus på det spirituelle i hverdagen, som kan være en god reminder. At være åben for det spirituelle handler nemlig om at fokusere på det og øve sig i at se, lytte og mærke.

Nogle af de mest almindelige spirituelle produkter er:

Anbefalinger til spirituelle butikker

Hvilken spirituel butik, du bør kigge nærmere på, afhænger af, hvad du gerne vil købe. Nogle butikker sælger lidt af det hele, mens andre har fokus på udvalgte produktgrupper.

Du kan finde fysiske spirituelle butikker, der dog typisk findes i de store byer i Danmark, men du kan efterhånden også finde et stort udvalg af webshops.

Fordelen ved webshops er, at du kan sidde i ro og mag derhjemme og bestille dét, du mangler – og at du på kort tid kan danne dig et overblik over, hvad du kan købe de forskellige steder.

Nedenfor får du 3 gode forslag til spirituelle webshops.

Lidt af det hele

Bøger for krop – sind og sjæl – Bog & Mystik

Lidt af det hele - bog & mystik - spirituelle butikker

Selvom Bog & Mystik oprindeligt havde fokus på bøger om det spirituelle, er sortimentet blevet udvidet med tiden – og nu kan du stort set finde alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til spirituelle indkøb. Du kan blandt andet købe tarotkort, krystaller, smykker og røgelse – foruden det store udvalg af bøger med spirituelle emner.

Spirituelle smykker

BM Jewels | Spirituelle Smykker / symbolsmykker

Spirituelle smykker hos BM Jewels

Her kan du købe smykker med spirituelle vedhæng. Mange tror på, at visse symboler har betydning for vores energier og velbefindende – og der er smykker en god måde at bære symbolerne tæt.

Du kan få smykker med de 7 chakraer, smykker med stjernetegn og smykker med englevinger; for at bare at nævne et udpluk.

Krystaller og sten

Krystaller og sten i høj kvalitet | Krystalæsken

Krystaller og sten hos Krystalæsken

Her kan du få krystaller og sten i alle afskygninger. Udvalget er virkelig stort, og uanset hvilke krystaller og sten, du søger, kan du med sikkerhed få dem her. Du kan også få andre spirituelle produkter såsom røgelse, smykker og lys, men fokus er på krystaller og sten.

FAQ

Hvad kan man købe i en spirituel butik?

I en spirituel butik – eller webshop – kan du købe hjælpemidler eller redskaber til at forstå og begå dig i den spirituelle verden. Det kan være tarotkort og krystaller, men også lys, røgelse og smykker.

Kan jeg blive spirituel?

Alle kan blive spirituelle. Det handler om at åbne sig for den spirituelle verden, og der kan fysiske hjælpemidler som krystaller, tarotkort og røgelse være en god hjælp.

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop

PERSONLIGT HOROSKOPBESTIL HER
+