Gratis 7 kabale

Er du vild med 7 kabale, er Horoskopnettets online gratis 7 kabaler på dansk helt sikkert noget for dig. Her kan du spille helt uforpligtende og uden registrering - lige når det passer dig.

Horoskopnettet.dk tilbyder fortrinsvis horoskoper og beskrivelser af stjernetegn, men vi er meget mere end dét. Alligevel giver det rigtig god mening at udbyde horoskop og online spil som gratis 7 kabale samlet.

At spille kortspil har nemlig en afstressende effekt, der hjælper dig til at være den bedste udgave af dig selv - præcis ligesom horoskoperne.

Start 7 kabale gratisPin

Bedømmelse:

Historien om 7 kabale

Historien om 7 kabalePin

7 kabale kaldes også syvkabale eller 7kabalen, og det er ét af de mest udbredte kortspil i hele verden med rødder helt tilbage til 1700-tallet (*kilde). Det er nemt og hurtigt at lægge, det kræver ingen tid at lære, og der skal lige dele held og dygtighed til at få kabalen til at gå op.

7 kabale regler

7 kabale reglerPin

Reglerne for 7 kabale er meget simple. Det gælder i grove træk om at få alle sine kort op i de 4 tomme felter (fundamentstakke) - i den rigtige rækkefølge vel at mærke.

Der er 7 manøvrestakke, hvorfra kortene skal flyttes op i de 4 fundamentstakke. Derudover er der en kortbunke, som du kan køre igennem så mange gange, du har behov for. Tømmer du kortbunken i løbet af spillet, kan der flyttes en konge over i feltet.

Tips til 7 kabale

Tips til 7 kabalePin

Selvom det kan være fristende at flytte kort fra manøvrestakkene op til fundamentstakkene hurtigst muligt, er det ikke nødvendigvis en god idé. Kortene kan være strategisk gode fortsat at have i spil. Det generelle råd er, at kort først bør flyttes op, når begge kort med suppleanter i farver og og med mindre rang er til rådighed.

Spil gammeldags 7 kabale gratis og stress af

Spil 7kabale gratis og stress afPin

Kortspil har en afstressende effekt. Du fokuserer tankerne over på noget helt konkret; nemlig taktikken i spillet. Dermed slapper hoved og sind af fra øvrige tanker omkring arbejde, bekymringer eller ting, du skal nå.

Selvom du ikke sidder med et fysisk kortspil i hænderne, er der mange af fordelene ved kortspillet, du alligevel får glæde af, ved at spille online syvkabale. Du får blandt andet:

  • Underholdning
  • En afstressende effekt
  • Sænkning af blodtrykket
  • Forbedret hukommelse
  • Forbedret tålmodighed
  • Forbedret koncentrationsevne

Der er altså mange gode undskyldninger for lige at tage en mental pause fra arbejdet og spille et slag gratis gammeldags syvkabale online på computeren eller mobilen.

Andre kort spil: Træk dagens tarotkort eller englekort her

Stjernetegn der har glæde af kortspil

Uanset stjernetegn, kan du have glæde af at slappe af med et slag 7 kabale - i fysisk eller online form.

Nogle stjernetegn er dog mere tilbøjelige til at have brug for stillesiddende afslapning i eget selskab, hvilket gør både syvkabale og øvrige ego-spil - som for eksempel puslespil - til oplagte aktiviteter.

Vandmand: Det er svært for en Vandmand at trække stikket og slappe af. I eget selskab har Vandmanden tendens til at overtænke, hvilket giver alt andet end mental afslapning. Derfor er 7 kabale og andre kortspil gode aktiviteter, der kanaliserer tankerne hen på noget konkret og tillader sindet at slappe af.

Fisk: Fisken har tendens til at tage andres følelser meget nært; faktisk så nært, at det kan blive svært at tænke på andet, end hvordan du kan løse andres problemer. Et spil 7 kabale i ny og næ tillader at give tankerne tiltrængt ro.

Vægt: Det ligger til Vægten at ønske at hjælpe alle. Det kan dog hurtigt tage overhånd og blive altoverskyggende. Derfor er det vigtigt for en Vægt at tage mentale pauser og prioritere afslapning i eget selskab.

Jomfru: En Jomfru har brug for tid i eget selskab, men tiden kan hurtigt blive brugt på at overtænke og overanalysere, hvilket har en stressende effekt. Derfor har en Jomfru behov for at slappe af med aktiviteter, der afleder tankerne.

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop