Puslespil online

Horoskoper giver dig et godt udgangspunkt for at træffe valg og være den bedst mulige udgave af dig selv. Puslespil kan meget af det samme. Det forbedrer både dit mentale velbefindende, virker afstressende og sænker blodtrykket.

Derfor har vi udviklet en række gratis online puslespil, som du kan få glæde af, når du har brug for at få pulsen ned og lige en tage en slapper i løbet af dagen.

Gratis online puslespil uden registrering

Hos Horoskopnettet.dk kan du gratis lægge puslespil - helt uden at registrere dig. Det er dermed uforpligtende og uden skjult agenda, at vi tilbyder online puslespil.

Vores puslespil er til både børn og voksne og i flere sværhedsgrader, der løbende kan øges. Du kan vælge mellem 6 forskellige motiver, og hvert motiv fås med henholdsvis 16, 36, 64 og 100 brikker. Du kan dermed øge sværhedsgraden med samme motiv.

Når du lægger puslespil, kan du vælge, hvorvidt du vil se motivet i baggrunden eller ej. Det er naturligvis lettere at lægge puslespillet, hvor motivet ses i baggrunden. Der er i øvrigt tid på, så du kan konkurrere mod dig selv om at slå din egen rekord.

Motiverne er astrologiske og spirituelle, men selvom du hverken læser horoskoper eller er spirituel, kan du sagtens få glæde af vores online puslespil alligevel - og de mange fordele, der er ved at lægge puslespil i det hele taget.

Fordele ved online puslespil

Fordele ved online puslespilPin

Puslespil har rigtig mange fordele i fysisk form, og selvom du ikke i samme omfang får glæde af øje-hånd-koordinationen i den online version, er der stadig mange af fordelene, du kan drage nytte af - udover selve underholdningsværdien.

Det er nemlig både sjovt og sundt at lægge puslespil, og hos Horoskopnettet.dk kan du nyde de mange gratis puslespil i kombination med dit gratis horoskop. Det er både en god måde at starte dagen på, men det er i særdeleshed en god måde at indlægge afslappende pauser i løbet af dagen - og så er det godt for dit helbred.

Nogle af de mange fordele ved online puslespil er følgende:

  • Det virker afstressende
  • Det sænker blodtrykket
  • Det stimulerer den logiske tænkning
  • Det forbedrer hukommelsen
  • Det øger din koncentrationsevne
  • Det øger din tålmodighed
  • Det øger evnen til problemløsning

Puslespil er udviklet så smart, at du både slapper af, samtidig med at du koncentrerer dig om netop puslespillet. Din hjerne får dermed fri fra tanker omkring arbejde og bekymringer, og det ses både på stressniveau og blodtryk, som falder til et sundere niveau undervejs.

Også på den lange bane er der fordele at hente. At lægge puslespil - fysisk eller digitalt - mindsker nemlig risikoen for Alzheimers*. (kilde)

Derfor skal du spille online puslespil på arbejdet

Derfor skal du spille online puslespil på arbejdetPin

Måske du er i tvivl om, hvorvidt din chef billiger online puslespil på arbejdscomputeren, men hvis han brokker sig, kan du jo forklare ham, at det afstresser dig og øger din evne til koncentration og problemløsning - så vil han sandsynligvis være mere tilbøjelig til at bifalde en lille puslespilspause i ny og næ.

Faktisk er det yderst vigtigt at tage små mentale pauser i løbet af en arbejdsdag. Forskning viser nemlig, at de, der holder mentale pauser i løbet af dagen, har mindre risiko for stress og efterfølgende sygemelding. Og da puslespil også er afstressende i sig selv, er det en rigtig god aktivitet til dine mentale pauser. Et enkelt puslespil eller to har desuden en meget fornuftig tidsmæssig længde, der ikke tager overhånd.

Nogle større virksomheder som f.eks. Google og Carlsberg har faktisk indført tvungne mentale pauser i løbet af arbejdsdagen. Ulempen ved deres model er, at de tvungne mentale pauser er på bestemte tidspunkter og indbefatter mere eller mindre tvungne aktiviteter i form af meditation og mindfulness.

Selvom det selvfølgelig er en god udvikling, at mentale pauser ses som værende vigtige, kan man argumentere for, at mentale pauser netop bør være pauser - pauser til at gøre noget af det, der fungerer for dig, og som du kan lide at lave, frem for endnu flere skal-ting.

Stjernetegn der har glæde af puslespil

Stjernetegn der har glæde af puslespilPin

Alle har i princippet godt af at lægge puslespil, men som med så mange andre ting, er puslespil ikke for alle. Nogle slapper af ved at komme ud i naturen, andre slapper af ved at være sammen med nære relationer. Er du typen, der slapper af i dit eget selskab med en god bog, er du formentlig også typen, der kunne have glæde af at lægge puslespil.

Dit stjernetegn afslører i høj grad, hvordan du har mest gavn af at slappe af. Der er nemlig nogle stjernetegn, der har større gavn af puslespil end andre. Det er især de stjernetegn, der tænker meget over tingene, der kan have glæde af at lægge puslespil.

Vandmand: Som Vandmand har du svært ved at slappe af og let ved at overtænke. Puslespillet vil give ro på tankerne og dermed skabe et afstressende og afslappende rum for dig. Det kunne også være 7 kabale.

Fisk: Som Fisk tager du andres følelser til dig og tænker alt for meget over, hvad du kan gøre for at hjælpe. Puslespillet kan være din pause fra tankerne og din mulighed for mental ro.

Vægt: Som Vægt vil du rigtig gerne hjælpe alt og alle, og det kan blive helt uoverskueligt at nå det hele - og ikke mindst at nå at slappe af. Brug puslespil som små mentale pauser i løbet af dagen, så du får stresset af.

Jomfru: Som Jomfru har du en tendens til at overanalysere og overtænke. Puslespillet kan hjælpe dig til at få en pause fra alle tankerne, så hovedet kan slappe af og få fornyet energi.

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop