Telepati – Telepatiske evner i et spirituelt perspektiv

Du kender måske følelsen af at tale om nogen, for at de i øjeblikket efter træder ind ad døren. “Når man taler om solen, så skinner den”, siger vi.

Men faktisk kan det meget vel være meget mere end blot et tilfælde. Det kan være dine egne telepatiske evner, der er bragt i spil.

I artiklen her kan du læse alt om, hvad telepati er, og hvordan det fungerer.

Hvad er telepati?

Hvad er telepati - Telepati - Telepatiske evner i et spirituelt perspektivPin

Telepati er evnen til at kommunikere dine tanker til andre. I nogle psykologiske kredse sidestilles telepati med de øvrige sanser; se, høre, smage, lugte og føle.

Telepati er i praksis svært at bevise, men der findes efterhånden en del forskning på området, der beviser eksistensen.

Selvom telepati i underholdningsprogrammer ofte skitseres som en evne til at overføre komplekse tanker - og måske deciderede ordrer - til andre, handler det i virkeligheden i langt højere grad om at sende en tanke ud, som bliver samlet op af modtageren.

Det kan være, at du tænker på en veninde, du har ikke har set længe, og hun efterfølgende tænker på dig og kontakter dig.

Det kan virke som et sært tilfælde, men det kan også være, at hun samlede din tanke omkring hende op og derved blev gjort opmærksom på dit savn til hende - og hendes eget til dig.

Kan jeg bruge telepati?

Tages der udgangspunkt i den nævnte forskning på området, sidestilles telepati med en sans. Der er altså ikke noget særligt spirituelt eller magisk over dét at kunne telepatere, og i princippet kan alle praktisere det. Dog skal modtageren også være bevidst og modtagelig, og det er ikke altid tilfældet.

Sender du en tanke afsted, der ikke giver respons, kan det altså dels være, at modtageren ikke er modtagelig. Men det kan også være, at modtageren ikke ønsker at kontakte dig til trods for tanken om dig, eller at hun er optaget af noget andet i øjeblikket og derefter kommer fra det.

Hvornår er telepati en god idé?

Telepati er en tanke, der sendes afsted, hvis umiddelbare formål er at gøre opmærksom på sig selv. Du kan altså ikke sende en lang hilsen afsted, som modtageren kan aflæse mentalt. I de fleste tilfælde vil det være en god idé at tage en snak, hvis behovet er der. Det er dog ikke altid, at netop dét at snakke er muligt eller ønskværdigt.

Skylder du en undskyldning, eller er det svært at tage kontakt efter lang tid, kan telepati være et forsøg værd. Det kan være lidt ligesom at sige “Hej, her er jeg”. Og medmindre modtageren selv er inde i telepati, er det blot en tanke om dig, der popper op.

Telepati i et spirituelt perspektiv

Telepati i et spirituelt perspektiv - Telepati - Telepatiske evner i et spirituelt perspektivPin

Telepati passer godt ind i den spirituelle verden, hvor vi alle er forbundet, og hvor vores veje på forhånd er lagt af Universet.

At vi til enhver tid kan kommunikere med alt og alle via vores tanker, giver god mening i et sjæleligt perspektiv, da de udødelige sjæle kun tager midlertidigt ophold i kroppen for at vende retur til de andre sjæle i lyset inden næste inkarnation.

I den spirituelle verden tror de fleste på, at de, der mødes i dette liv, har aftalt det på forhånd som sjæle i lyset. Det gælder familie, kærester og gode venner.

Møderne er ikke tilfældige, selvom de kan virke sådan. De kommer, når det passer ind i livet, i forhold til meningen med mødet.

Se også: Guide til forståelse af spirituelle tegn

Telepati kan dermed være en hjælp til at skabe ny kontakt til gamle bekendtskaber - når det i dit liv giver mening.

FAQ om telepati

Hvad er telepati?

Telepati er evnen til at sende beskeder til andre via tankens kraft.

Kan man lære telepati?

Telepati opfattes af mange som en sjette sans, som alle har. Det er dog ikke alle, der er åbne for tanken om telepati.

Kan man overføre tanker?

Dem, der tror på telepati, tror på, at det er muligt at overføre tanker til andre personer. Nogle tror på hele beskeder, andre tror mere på en påmindelse om afsenderen.

Hvad er telepatiske evner?

Underholdningsmæssigt tales der ofte om telepatiske evner, som en særlig gave, der er undt de få. I den spirituelle verden tror de fleste på, at alle har telepatiske evner i ét eller andet omfang.

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop