Guide til forståelse af spirituelle tegn

Spirituelle tegn er et komplekst emne. Hvordan og hvornår, de opstår, er individuelt, men typisk sker det, når du har allermest behov for det. Det kan være svært at forklare for de, der ikke har prøvet det, men vi vil her prøve at guide dig igennem de spirituelle tegn, du kan opleve, og hvad de betyder.

Spirituelle tegn er Universets måde at tale til os på. Tegnene er overalt omkring os, men det er ikke alle, der er åbne for at se dem.

Hvorfor nogle oplever spirituelle tegn, er der delte meninger omkring. Nogle mener, at det er når egne problemer og hårde følelser flyder over, så der “åbnes op”, mens andre ikke mener, at det kræver dårligdom at få adgang til dén verden, men snarere åbenhed over for det spirituelle.

Mange mener, at vi alle har evnerne til at se og opleve den åndelige verden, og at de spirituelle tegn er tegn på, at vi er ved at “vågne op” rent åndeligt.

Spirituel betydning – hvad er spirituelle tegn?

Nedenfor kan du se 12 spirituelle tegn. Det er ikke en udtømmende liste, og du kan sagtens opleve andre tegn eller opleve tegnene på andre måder. Overordnet set handler det om at blive mere åben over for Universet og få et mere indgående kendskab til dig selv og din natur.

 1. Du lader tingene ske

Du begynder at “go with the flow”. Du lader ting ske frem for at forsøge at få ting til at ske.

 1. Du mærker dig selv

Du begynder at lægge mærke til, hvad der gør dig glad. Ikke, hvad du tror, der gør dig glad, men hvad der helt reelt gør dig glad.

 1. Du formår at give slip

Du giver slip på det, der ikke har værdi for dig (længere). Det kan være materielle ting, men det kan også være vaner og relationer, som ikke nærer dig.

 1. Du smiler tit

Du smiler tit og uden en åbenlys grund. Det skyldes, at du ved at åbne op for dit spirituelle sind bliver mere modtagelige; også over for livets små glæder.

 1. Du drømmer mere

I takt med, at dit sind bliver mere åbent, drømmer du også mere og meget levende. Drømmene er en transfer fra det underbevidste til det bevidste.

 1. Du bliver mere intuitiv

Du begynder at lytte mere til din intuition og følge det, der føles rigtigt inde i dig.

 1. Du er taknemmelig

Du er taknemmelig for dine nære relationer, men også for livet i sig selv, for naturen og for alt det gode, der er i denne verden.

 1. Du bekymrer dig ikke

Bekymringer er begrænsninger. Du stopper med at bekymre dig og med at lade bekymringer begrænse dig i dit liv.

 1. Du dømmer ikke andre mennesker

Du finder ud af, at det ikke er op til dig at dømme andre mennesker for deres handlinger. Det skal Karma nok tage sig af.

 1. Du dømmer ikke dig selv

Ligesom du stopper med at dømme andre, stopper du også med at dømme dig selv. Det er ikke din opgave. Det er ligeledes op til Karma.

 1. Du tænker på noget som efterfølgende sker

Du tænker måske på en person, du ikke har set længe, og dagen efter støder du tilfældigt ind i ham. Du får evnen til at opfatte ting, før de sker.

 1. Dine sanser bliver skærpet

Når du åbner dig for den spirituelle verden, skærpes dine sanser, og du vil få en følelse af at være mere tilstede i nuet.

Hvad betyder de spirituelle oplevelser?

De spirituelle tegn eller oplevelser kommer typisk gradvist, og du vil måske ikke lægge mærke til dem i starten. De fleste lægger dog mærke til, at de bliver gladere og får en følelse af at være mere i balance og i ét med både naturen og sig selv.

Det er ikke alle, der vil opleve de spirituelle tegn som spirituelle. Det er slet ikke sikkert, at den spirituelle verden er skænket en tanke, førend de intuitive og mere overnaturlige oplevelser som at drømme noget, der kommer til at ske, indtræffer.

Hvordan oplever jeg spirituelle tegn?

For mange mennesker kommer de spirituelle tegn helt af sig selv, når tid er. Men der er faktisk en del, du selv kan gøre for at fremskynde processen. I bund og grund handler det om at komme ned i gear og finde ind til sig selv. Det kan du f.eks. gøre på nedenstående måder.

Meditation

At meditere bringer dig ned i gear og skaber kontakt til og balance i dit indre. Det er vigtigt at kunne føle sit indre for at kunne opleve spirituelle tegn. Meditation er oplagt, fordi du “slukker” for din hjerne og lader din sjæl tale.

Dans

Det skaber glæde og energi at danse, men endnu vigtigere tillader det dig også at være i nuet og at slå tankerne fra til fordel for kropslige rytmer. Øv dig i at lukke øjnene og lade krop og sind følge musikken.

Grin

Det kan lyde mærkeligt at grine på kommando, men prøv at bringe latter ind i hverdagen – også på dårlige dage. Latter udløser endorfiner og er dermed terapi for krop og sjæl. Der er ikke noget bedre for sjælen end at grine, til du får helt ondt i maven.

Hjælp andre

At opleve den spirituelle verden handler i høj grad om at finde ind til formålet med vores gang her på jorden, og formålet handler ikke om os selv, men om det store hele. Lav frivilligt arbejde eller hjælp dem, der er svagere end dig selv, i dit nærområde. Vi forandrer os og får en større forståelse for os selv af at hjælpe andre.

Spirituelle tegn er første skridt til en åbenbaring

De spirituelle tegn er kun første skridt på vejen til en spirituel åbenbaring. Når du er åben overfor dig selv og overfor Universet, går du videre ind i fase to, som kan være en skarp kontrast til alle de spirituelle tegn.

Fase to er nemlig dér, hvor du renser ud. Alt det dystre kommer op til overfladen. Alle dårlige oplevelser og erfaringer kommer buldrende og efterlader dig med en følelse af meningsløshed.

Faser til spirituel opvågning:

 • Fase 1: Spirituelle tegn
 • Fase 2: Udrensning af dårligdomme
 • Fase 3: Revidering af dit liv
 • Fase 4: Genfødsel
 • Fase 5: Inkorporering af nye rutiner og vaner
 • Fase 6: Du slipper det sidste af dit gamle jeg
 • Fase 7: Du er fuldstændig klar over dit formål i livet

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop

ÅRSHOROSKOPER FOR 2024 LÆS HER
+