30 tegn på han er tiltrukket af dig

“Er han vild med mig?”, “Flirter han med mig?”, “Kan han lide mig?”. Tankerne buldrer måske rundt i dit hoved, men faktisk er der mange tegn, du kan kigge efter, hvis du er i tvivl. Vi har samlet hele 30 “forelsket mand tegn”, som kan fortælle dig, om han er tiltrukket af dig.

Er han vild med mig? - 30 tegn på han er tiltrukket af dig
 1. Hans kropssprog

Én ting er, at han kan kontrollere det, han siger til dig, men langt de fleste mænd har ikke samme kontrol over deres kropssprog. Hvis han vender kroppen mod dig, når I taler sammen, hvis han smiler meget, og hvis han enten taler rigtig meget eller bliver meget stille, er det tegn på, at han kan lide dig.

Kender du ham ikke så godt, kan det måske være svært at vurdere. Kig på, hvordan hans kropssprog er i omgangen med andre, og hvordan det er i omgangen med dig.

 1. Han viser sig

Måske praler han, måske taler han højere, så du er sikker på at høre ham, måske griner han for at vise, at han er sjov. Hvis han viser sig, når du er i nærheden, er det et tegn på, at han kan lide dig.

Igen er der forskel på mænd. Nogle mænd viser sig overfor alt og alle. Det handler om at lægge mærke til, hvorvidt han opfører sig anderledes over for dig.

Flirter han med mig kan han lide mig - 30 tegn på han er tiltrukket af dig
 1. Han er over-interesseret i dine samtaler

Alle med gode manerer viser interesse i andres samtaler. Det gøres ved at nikke, at smile, at komme med bifaldende kommentarer som “ja” og “okay” og at spørge interesseret ind til det, der bliver sagt.

Er han vild med dig, vil han få tendens til at virke over-interesseret. Måske nikker han lidt mere, smiler lidt mere, kommer med lidt flere kommentarer undervejs, end tilfældet er, når han snakker med sine venner.

 1. Han gør noget ud af sig selv

Mange mænd gør altid noget ud af sig selv, når de skal ud, men måske får den lige et ekstra nyk, når han ved, at du kommer. Det kan både været tøjet og håret, der lige får en ekstra omgang, men det kan også være de samtaleemner, han vælger, der skal få ham til at fremstå ekstra god, klog, interessant, osv.

 1. Han gør dig tjenester

Henter han en drink, låner dig sin trøje eller tilbyder dig et lift hjem, er det stensikre tegn på, at han vil være mere end bare venner. Selvfølgelig kan han være mester nice guy, men de fleste mænd, der gør kvinder tjenester, har et godt øje til dem.

 1. Han rør ved dig

Fysisk kontakt er tegn på, at han godt kan lide dig. Det kan være alt fra en hånd på skulderen, at strejfe din arme og at give dig et ekstra langt kram. For mange mænd er berøring lig med at lægge en føler ud for at se, hvordan du reagerer.

 1. Han giver dig komplimenter

Fortæller han dig, at din kjole klæder dig, at dine øjne er smukke, eller at din parfume dufter godt? Så er han formentlig interesseret i dig.

 1. Han vil gerne være alene med dig

Hvis en mand bare ser dig som en ven, kan I lige så godt være sammen i større forsamlinger. Er han derimod interesseret i mere, vil han forsøge at tiltuske sig alenetid. Måske spørger han, om I skal trække lidt frisk luft sammen eller tilbyder at følge dig hjem.

 1. Han inviterer dig på date

Måske kalder han det ikke en date. Men hvis aftalen bærer præg af en date som f.eks. en picnic på stranden eller middag på en fin restaurant, er der helt sikkert tale om en date.

 1. Han betaler for dig

Én ting er, at I aftaler at tage ud at spise sammen. Noget andet er, hvordan regningen deles. Hvis han insisterer på at betale for dig, er han formentlig vild med dig.

 1. Han skriver meget til dig

Hvis en fyr skriver sms’er til dig uopfordret og ofte; bare lige for at høre, hvad du laver, eller hvordan du har det, er det tegn på, at han tænker på dig.

 1. Han danser nær dig

Det er især i byen, at dette er tilfældet. Danser han “tilfældigvis” i nærheden af dig ofte, vil han formentlig gerne vise sig for dig.

 1. Han flirter åbenlyst med andre

Flirter han med andre i din umiddelbare nærhed, kan det være for at lægge mærke til din reaktion. Især hvis han gør det højlydt eller holder øje med dig samtidig.

 1. Han flirter aldrig med andre

Den anden type af mænd vil ikke forsøge at gøre dig jaloux, men vil holde sig til at flirte med dig. Denne type ser du aldrig flirte med andre, hvis han er interesseret i dig.

 1. Han spørge andre om dig

Hvis han spørger fælles venner, hvorvidt du er single, er det højst sandsynligt, fordi han håber, at svaret er ja.

 1. Han kigger på dig, når du ikke kigger

Hvis han kigger på dig, når han tror, du ikke kigger, er det fordi, han simpelthen ikke kan lade være. Han vil dog ikke være for åbenlys omkring det.

 1. Han spørger dig om andre fyre

Måske spørger han ind til én, du har datet for nylig, eller en god ven. Han skal lige lure, om der er mere i det end kun venskab.

 1. Han husker ting, du har fortalt

Husker han din fødselsdag eller dagen for din mormors død, er det fordi, det betyder noget for ham.

 1. Han bekymrer sig om dig, når du er syg

Du er forkølet, og han kommer forbi med varm suppe og en god film. Han bekymrer sig om dig og ønsker, at du får det bedre.

 1. Han opfører sig som en gentleman

Hvis han holder døren for dig eller tilbyder at købe dig en kop kaffe, er det nok fordi, han godt kan lide dig.

 1. Han taler om dig

Hører du fra venner eller bekendte, at han har talt om dig overfor dem, er det et klart tegn på, at han tænker på dig – og kan lide dig.

 1. Han trækker samtalen ud

Når det er ved at være tid til at tage afsked, har han 117 mærkelige ting at fortælle. Det er et klart tegn på, at han ikke har lyst til at sige farvel.

 1. Han fortæller dig om sine følelser

Mange mænd har svært ved at tale om følelser. Åbner han op for den side af sig selv, er det for at vise dig tillid.

 1. Han ændrer planer for at se dig

Måske havde han planer i forvejen på det tidspunkt, hvor du foreslår at ses. Alligevel gør han, alt hvad han kan, for at rykke planerne, så han kan se dig.

 1. Han holder øjenkontakten

Hvis han holder øjenkontakten længere end normalt, er det for at vise dig, at han er interesseret.

 1. Han bruger meget tid sammen med dig

Han inviterer dig ud, takker altid ja til dine forslag til at ses og vil i det hele taget gerne bruge en masse tid med dig. Fordi han kan lide dig.

 1. Han kalder dig søde ting

Kalder han dig søde ting, når I skriver sammen, er han formentlig interesseret i dig.

 1. Han bruger kærlige emojis

Er de søde kaldenavne suppleret med emojis med kys og hjerter, er den endnu mere sikker.

 1. Han sender dig billeder

Spørger han efter din snap og sender dig billeder, er det formentlig fordi, han gerne vil have billeder af dig retur, så han kan savne dig lidt ekstra.

 1. Han liker dine opslag og billeder

Liker han dine opslag og billeder på sociale medier, er det et tegn på, at han kan lide, hvad han ser – og at han ikke har noget imod at vise andre det. Især hvis han pludselig liker gamle billeder, som han har skulle lede efter.

Læs også: Hvad er soulmates – og hvordan du finder din eneste ene?

Læs også: Mors Dag guide

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop

ÅRSHOROSKOPER FOR 2024 LÆS HER
+