Stjernetegn halskæde

Selvom vi sjældent snakker højt om det, er der rigtig mange, der identificerer sig med deres stjernetegn. Horoskoper – både daglige, ugentlige og månedlige – læses i stor stil, og det bliver mere og mere almindeligt at indrette og udsmykke sig med stjernetegn i form af figurer med stjernetegn, plakater med stjernetegn og smykker med stjernetegn.

Hvilke online forhandlere tilbyder stjernetegn halskæde?

Du kan få smykker stjernetegn flere steder, men nogle af de mest anbefalelsesværdige forhandlere er følgende:

Pilgrim: Stjernetegn halskæde

Stjernetegn halskæde Pilgrim

Hos Pilgrim kan du købe stjernetegn smykker i guld og sølv i et simpelt og minimalistisk design. Selve stjernetegnet er udformet af funklende krystalsten på et rundt vedhæng, der hænger i en fin og tynd kæde. Du kan også få ure med stjernetegn i samme smukke design – og priserne er meget overkommelige. Besøg Pilgrim her »

Bog & Mystik: Stjernetegn halskæde

Bog & Mystik: Stjernetegn halskæde

Hos Bog & Mystik kan du vælge imellem stjernetegn smykker til mænd og stjernetegn smykker til kvinder med flere skønne designs. Mens nogle stjernetegn vedhæng er med forskellige stentyper som f.eks. månesten og karanol, kan du også få sølvvedhæng med stjernebilledemotiv og selve tegnet i guld. Besøg Bog & Mystik her »

Guldcenter: Stjernetegn halskæde

Guldcenter: Stjernetegn halskæde

Hos Guldcenter får du et stort udvalg af stjernetegn smykker i sølv og 8 eller 14 karat guld. De runde, simple stjernetegn vedhæng fås enten med selve stjernetegnet eller med teksten på engelsk, f.eks. ”VIRGIN” indsat i cirkelvedhænget på en asymmetrisk måde. De to typer af vedhæng kan også med fordel bruges i samme kæde. Besøg Gudlcenter her »

Få et personligt smykke med dit stjernetegn

Et stjernetegn siger meget om dig som person, og så er selve figuren ofte meget fin og dekorativ. Er du til personlige smykker, kan du f.eks. vælge en halskæde med stjernetegn, et stjernetegn armbånd eller andre smykker med stjernetegn.

Nedenfor kan du læse lidt om dit stjernetegn og se de muligheder, du har, for at vælge smykker med netop dit stjernetegn.

Vandmanden

20. januar – 18. februar

Er du født i Vandmandens tegn, har du ikke noget imod at skille dig ud – og det gør du. Du søger konstant bedre løsninger, og du er altid i gang med ét eller andet projekt, som måske – måske ikke – når til vejs ende, inden du igen kaster dig over noget nyt. Dog vil det som regel blive virkelig godt, når du når i mål med noget.

Fisken

19. februar – 20. marts

Er du født i Fiskens tegn, er du en ærlig og følsom sjæl, men selvom du er ærlig, er du det på en kærlig og empatisk måde, der gør dig til en ven, som mange ynder at komme til med deres problemer. Du er god til at tilpasse dig, og du klager sjældent over omstændighederne.

Vædderen

21. marts – 19. april

Er du født i Vædderens tegn, har du altid gang i noget. Du jonglerer med forskellige projekter, der oftest står ufærdige hen, inden du kaster dig ud i noget nyt. Det er dog ingen skam, for du tror altid på dét, du har gang i – og dine formidable taleevner gør, at andre tror mindst lige så meget på det, som du gør.

Tyren

20. april – 20. maj

Er du født i Tyrens tegn, vil du typisk blive opfattet som rolig, men du gemmer også på en stædighed, der ofte hjælper dig til at opnå dét, du gerne vil. Du er en samler med stort S, og det betyder, at du lever i materiel overflod, men også at du samler på stunder med de mennesker, du holder af.

Tvillingerne

21. maj – 20. juni

Er du født i Tvillingernes tegn, er der gang i dig. Du har mod på livet, og der skal gerne ske noget hele tiden. Du keder dig i dit eget selskab, og du foretrækker at have kalenderen fuld fra morgen til aften – og gerne med spændende og udfordrende aktiviteter. Sidder du endelig stille, har du formentlig din mobil i hånden, så du stadig kan holde dig opdateret om omgangskredsen og omverdenen.

Krebsen

21. juni – 22. juli

Er du født i Krebsens tegn, vil du typisk vise den hårde og overfladiske side af dig selv udadtil, men når man lærer dig at kende, finder man ud af, at du er følsom og blød indeni. Du kerer virkelig om dine nærmeste, og du er en ven, der vil gøre hvad som helst, for at dine venner og din familie har det godt.

Løven

23. juli – 22. august

Er du født i Løvens tegn, elsker du at være midtpunkt, og folk er sjældent i tvivl om, hvor du befinder dig, for du er god til at gøre opmærksom på dig selv. Til gengæld tilfører du altid samtalerne noget interessant og brugbart, og din selvtillid følges af kreativitet og innovation, som får dig langt i livet.

Jomfruen

23. august – 22. september

Er du født i Jomfruens tegn, er du pæn og ordentlig. Du vil gerne gøre det rigtige, og du er perfektionist til fingerspidserne, hvilket både ses i din håndtaske, dit hjem og dit liv generelt. Du ynder at se objektivt på tingene og lader sjældent følelserne løbe af med dig; det handler om altid at have kontrol over situationen.

Vægten

23. september – 22. oktober

Er du født i Vægtens tegn, har du typisk altid mennesker omkring dig. Du elsker at være social, og du kan ikke få nok af sammenkomster og fester. Du har tendens til at kede dig i dit eget selskab og laver derfor altid planer. Der behøver dog ikke altid at være gang i den, for du er også god til de dybe snakke og empatiske råd.

Skorpionen

23. oktober – 21. november

Er du født i Skorpionens tegn, er du først og fremmest lidenskabelig. Din lidenskabelighed spiller ind i alt, du føler og gør, og det vil typisk give både dig og dine følelser et ekstra gear; du råber lidt højere, elsker lidt dybere og græder lidt mere.

Skytten

22. november – 21. december

Er du født i Skyttens tegn, er du vild med din frihed, og du vil gå langt for at værne om den. Du elsker at rejse og opleve nye ting, og du indretter gerne dit liv, så det er fleksibelt med en så stor grad af frihed som muligt. Dit ønske om frihed kan for andre virke lidt rebelsk.

Stenbukken

22. december – 19. januar

Er du født i Stenbukkens tegn, tænker du stort, og trin for trin når du de mål, du sætter dig. Det er sjældent, at du træder forkert, og som Stenbuk har du potentiale til at nå øverst på karrierestigen, og netop succes, magt og penge vinder stort hos dig.

ÅRSHOROSKOPER FOR 2024 LÆS HER
+