Stjernetegn plakat

Dit stjernetegn beskriver dels din fødselsdato og dels det stjernetegn, der repræsenterer netop dig. Med et dansk stjernetegn følger en personkarakteristik, som mange ynder at identificere sig med i større eller mindre omfang – ikke mindst fordi det er rart at blive mindet om sine stærke sider.

Udsmyk dit hjem med en stjernetegn plakat

Nedenfor får du en oversigt over de forskellige stjernetegn, og alle stjernetegn kan naturligvis fås som dekorative plakater til hjemmet.

Vandmanden - Stjernetegn plakat

vandmand stjernetegn plakatPin

20. januar – 18. februar

Som vandmand er du først og fremmest anderledes. Du har ikke et behov for at være som de andre, men snarere at være dig selv og at følge de veje, der taler til dig. Du er intelligent og ihærdig. Mange vil forbinde vandmanden med ”opfinderen”; måske skiller du dig ud, fordi du har mere potentiale end gennemsnittet. For dig, er der intet ”plejer”. Du er altid parat til at anskue tingene fra en ny vinkel og til at prøve noget nyt, der måske fungerer bedre end det gamle.

Fisken - Stjernetegn plakat

fisk stjernetegn plakat - Stjernetegn plakatPin

19. februar – 20. marts

Som fisk er du følsom og ærlig. Du er også god til at tilpasse dig, og din fleksibilitet er en særlig god egenskab i hverdagen. Mange i dette stjernetegn er meget intuitive, åndelige og spirituelle – måske besidder du endda overnaturlige evner. Om ikke andet har du en god indlevelse i og forståelse for andre, hvilket gør dig til et meget empatisk og elskværdigt menneske.

Vædderen - Stjernetegn plakat

vædder stjernetegn plakatPin

21. marts – 19. april

Som vædder er der gang i dig, og du er en iværksætter ud over det sædvanlige – det halter dog ofte lidt med at afslutte de mange projekter, inden du igen giver dig i kast med noget nyt. Selvtilliden fejler til gengæld ikke noget, og det er måske årsagen til, at du tror nok på dig selv til igen og igen at prøve noget nyt af. Du taler samtidig rigtig godt for din sag, så andre tror ofte lige så meget på dig, som du selv gør.

Tyren - Stjernetegn plakat

tyr stjernetegn plakatPin

20. april – 20. maj

Som tyr er du rolig og stabil, men du kan også være til den stædige side. Ofte er samlere født i Tyrens tegn, da tyre har en forkærlighed for materielle ting og kan have svært ved at skille sig af med noget. Det er dog ikke kun ting, du nyder at omgive dig med; det er i lige så høj grad mennesker, og din omgangskreds er sikkert ikke helt lille. Det skyldes, at du er en livsnyder med stort L, og at du foretrækker at dit liv skal være fyldt med gode ting og gode mennesker.

Tvillingerne - Stjernetegn plakat

tvilling stjernetegn plakatPin

21. maj – 20. juni

Som tvilling vil du indimellem blive kaldt rastløs, men i sagens natur er du bare livlig, nysgerrig og energisk – og du har altid noget på hjertet. Du nyder at prøve noget nyt, og forandring er en fryd. Der må gerne være fart over feltet, og det er for dig ingen skam, hvis nye projekter overtager de gamle og ufærdige af slagsen. Du er typisk altid i kontakt med omverdenen; både fordi du godt kan lide at være opdateret, men i lige så høj grad fordi du kerer dog om de mennesker, du har omkring dig.

Krebsen - Stjernetegn plakat

krebs stjernetegn plakatPin

21. juni – 22. juli

Som krebs er du hård udenpå, men blød indeni – akkurat lige som en krebs. Du foretrækker at vise omverdenen den mere overfladiske side af dig selv, hvor følelserne er gemt væk. Til gengæld åbner du op for hele baduljen, hvis man vinder din loyalitet. Du er en ven for livet, og du går igennem ild og vand for dem, du har kær. Du er et familiemenneske med stort F, og du kerer dig virkelig om dine nære. Derfor bruger du også det meste af tiden i familiens skød.

Løven - Stjernetegn plakat

løve stjernetegn plakatPin

22. juli – 22. august

Som løve er du i sandheden ”dyrenes konge”. Du søger projektørlyset og elsker at være midtpunkt – og du har noget have det i. Du er charmerende og intellektuel, og du kan altid tilføre en samtale noget interessant. Livet må ikke være for kedeligt, og du er altid frisk på eventyr og nye oplevelser. Dit gåpåmod, din kreativitet og din selvtillid vil bringe dig langt i livet.

Jomfruen - Stjernetegn plakat

jomfru stjernetegn plakatPin

23. august – 22. september

Som jomfru vil de fleste opfatte dig som rolig og ordentlig. Du har styr på dine ting, og du gør ikke et stort nummer ud af dig selv. Til gengæld medvirker din perfektionisme og din arbejdsomhed, at tingene altid ser godt ud, og du udskyder ikke noget til i morgen, der kunne gøres i dag. Du er intelligent og logisk tænkende, og derfor kommer andre gerne til dig for at få råd; for de ved, at du kan se på sagen med objektive og kritiske briller.

Vægten - Stjernetegn plakat

vægt stjernetegn plakatPin

23. september – 22. oktober

Som vægt er du udadvendt og social, og du har typisk altid mennesker omkring dig. Derudover har du en hang til luksus; du kan gode lide gode ting i gode mærker – og du går heller ikke af vejen for god mad. Andre mennesker elsker at omgås dig, for du er virkelig empatisk og god til at lytte, og du ved, hvordan du giver andre plads i en samtale – og så er du mester i at håndtere konflikter blandt andre.

Skorpionen - Stjernetegn plakat

skorpion stjernetegn plakatPin

23. oktober – 21. november

Som skorpion er dét ord, der beskriver dig bedst ”lidenskabelig” – og det er du i alt, du foretager dig. Derfor opfattes du også som mere intensiv i dine følelser end de fleste. Når du føler noget, gør du det med alt, du har. Du bliver lidt mere begejstret, lidt mere vred og lidt mere stædig, men du elsker også lige dét mere, og det gør dig værd at holde på både i parfold og venskaber. Du er engageret og energisk, og du søger en dybere mening med livet.

Skytten - Stjernetegn plakat

skytte stjernetegn plakatPin

22. november – 21. december

Som skytte er du i sandhed en frihedselsker. Du elsker at have det frie valg og muligheden for at gøre det, du har lyst til. Nogle vil kalde dig en verdensmand, andre bare ualmindeligt nysgerrig og eventyrlysten. De fleste vil blive inspireret af din sprudlende personlighed og din lidt fandenivoldske opførsel, men netop i et parforhold kan det være en ulempe, medmindre du finder en partner, der elsker frihed lige så meget som dig selv.

Stenbukken - Stjernetegn plakat

stenbuk stjernetegn plakatPin

22. december – 19. januar

Som stenbuk har du mange ligheder med netop dyret; du sætter dig et højt og ambitiøst mål, og du hopper målrettet fra sten til sten for at nå målet. Det er yderst sjældent, at du fejler, og du har potentiale til at nå langt karrieremæssigt. Netop magt og ledelse står formentlig også højt på din liste, da du elsker succes, penge og status.

Køb en plakat med dit stjernetegn

I Danmark går vi op i vores stjernetegn, selvom vi ikke snakker højt om det. Både horoskoper, figurer og plakater med stjernetegn vinder mere og mere frem. Dels er det både dekorativt og personligt at indrette sit hjem med sit stjernetegn, men det giver også et dagligt skulderklap at blive mindet om de gode egenskaber, du har potentiale til at besidde.

Og det er netop dét, stjernetegns plakater kan! Plakaterne består dels af stjernetegns billeder, og dels af tekst med de egenskaber, der knytter sig til stjernetegnet. De to typer af plakater komplimenterer hinanden rigtig godt, og du kan enten hænge dem ved siden af hinanden for at skabe en helhed eller hver for som særskilt vægudsmykning.

Relateret artikel: Stjernetegn halskæde og smykker