Ascendant beregner

Ascendant beregner forklaring: Mens dit stjernetegn – også kaldet soltegn – er beregnet ud fra hvilken dato, du er født, er din ascendant mere præcis, da den beregnes ud fra det nøjagtige sted og den nøjagtige tid, du blev født.

Soltegnet og ascendanten kan i nogle tilfælde være samme stjernetegn, mens der i andre tilfælde nærmest er tale om modsætninge. Det kan for eksempel forklare, hvorfor andre bliver overraskede, når du fortæller dem dit stjernetegn.

Få lagt et personligt fødsels- eller årshoroskop

personligt horoskop foedselshoroskop aarshoroskop - Ascendant beregner
  • Tilfredshedsgaranti
  • Levering 1-2 dage
  • 15 siders unikt horoskop
  • Udarbejdet af vores astrolog med 20 års erfaring

Ascendanten, der er din personlighed udadtil, er sammen med soltegnet, der beskriver din kernepersonlighed, og månetegnet, der beskriver dit følelsesliv, de tre tegn, der i størst grad repræsenterer din personlighed.

Det er altså de vigtigste tegn at kende til, hvis du gerne vil lære dig selv bedre at kende.

Hvad betyder ascendant?

Ascendanten er én af de øvrige stjerne- og planettegn, der er tilknyttet dig og din fødsel, og som dit horoskop består af. Kendetegnene ved netop ascendanten er, at den viser noget om, hvordan du er i verden og forholder dig til din omverden. Altså hvordan du er udadtil og opfattes af andre. Ascendanten har dermed stor betydning for stort set hele dit liv.

Din ascendant består af 1 af de 12 stjernetegn, du i forvejen kender. De almindelige stjernetegn og horoskoper tager dog udgangspunkt i soltegnet, som er din kernepersonlighed.

De 12 stjernetegn danner en cirkel, der kaldes dyrekredsen – på engelsk Zodiac. Hvert stjernetegn har 30 grader i cirklen. Det gælder også for ascendanter. Du kan dermed godt have et soltegn som f.eks. vægt men ascendanten i et andet stjernetegn. Du kan også have et soltegn i vægt og ascendant i vægt. Det afhænger helt af dit fødselstidspunkt- og sted.

Ascendanten er overordnet set facaden udadtil. Det er dét, vi umiddelbart viser andre; enten bevidst eller ubevidst. Soltegnet er derimod sådan, vi identificerer os indadtil. Nogle gange stemmer de overens, andre gange bestemt ikke.

Med fælles soltegn og ascendant, viser vi det, vi er. I andre tilfælde er ascendantens tegn væsentligt modstridende med soltegnet og kan fungere som en facade udadtil. Det forklarer blandt andet, hvorfor introverte mennesker nogle gange opleves som ekstroverte ved første møde.

Hvad er en ascendant beregner?

En ascendant beregner fortæller dig, hvad din ascendant er. Du skal kende dit præcise fødselstidspunkt og det sted, du blev født. Det er vigtigt at være nøjagtig, da selv mindre afvigelser kan have betydning.

Beregnerne fungerer i princippet på samme måde; de sammenholder fødested- og tidspunkt med ascendanterne for at finde det tegn, der matcher dit fødselstidspunkt.

Nedenfor ser du en liste med hjemmesider med ascendant beregnere:

Beregnerne har typisk også en beskrivelse af den ascendant, du er født i. Beskrivelserne kan variere, og det kan dermed være en god idé at prøve mindst 2 beregnere.

Ønsker du at kende din ascendant – og hele dit horoskop i øvrigt – i dybden, er et personligt horoskop anbefalelsesværdigt. Her får du kendskab til hele dit horoskop inkl. ascendant, soltegn og månetegn, hvilket giver dig et indgående kendskab til dig selv og de omstændigheder, du er født ind i.

Sådan finder du din fødselsdato

Kender du ikke din fødselsdato, kan du med fordel spørge din mor. Det kræver dog, at hun kender den præcise fødselsdato, da ascendanten ændrer sig med få timers mellemrum. Du har altså brug for det præcise fødselstidspunkt i både timer og minutter.

Er hun i tvivl, kan du spørge efter din fødselsattest. Her vil det præcise fødselstidspunkt være angivet. Måske det også er nedskrevet i “barnets bog”, hvis du eller dine forældre har en sådan liggende, fra da du var baby. Sidst men ikke mindst, er det også muligt at bestille dit fødselstidspunkt hos Rigsarkivet her.

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop

PERSONLIGT HOROSKOPBESTIL HER
+