Virker fjernhealing – og hvordan fungerer det?

Internettet har givet mange muligheder for online services, som før kun var en mulighed fysisk – og mulighederne bliver kun flere og flere. Fjernhealing er én af de spirituelle online muligheder, som teknologiens udvikling har ført med sig – til stor glæde for mange.

Nu kan du modtage healing hjemme fra sofaen, og dét er en stor fordel, hvis du er syg, tilskadekommen – eller bare gerne vil modtage healing i trygge omgivelser.

Hvad er healing?

Healing er en alternativ behandlingsmetode, hvor en healer behandler fysiske eller psykiske sygdomme eller tilstande. Typisk vil der ske en energioverførsel, ved at healeren lægger en hånd eller krystaller forskellige steder på dig og dermed overfører healende energier fra Universet til dig via deres egen krop.

Healing er ikke kun for dig, der er syg eller tilskadekommen. Healing hjælper til at genoprette den indre balance, og derfor kan healing også være for dig, der føler en indre ubalance.

Hvad er fjernhealing?

Fjernhealing har samme formål som almindelig healing. Flere og flere tror dog på, at den fysiske berøring i højere grad er symbolsk og dermed overflødig, eftersom healing er en påvirkning af energier – og altså ikke har en decideret fysisk påvirkning. Dermed giver det god mening, at fjernhealing vinder ind.

Fordele ved fjernhealing

Der er mange fordele ved at vælge fjernhealing frem for almindelig fysisk healing. Dels er udvalget af behandlere pludselig meget større, da du ikke er begrænset af geografi. Det giver mulighed for at vælge behandler ud fra erfaringer eller anbefalinger, snarere end hvem der befinder sig i nærområdet. Det sparer dig også for transporttid- og omkostninger.

Derudover giver det mulighed for at modtage healing hjemme i trygge og rolige omgivelser, og dén faktor kan faktisk være afgørende for effekten.

At være spirituelt modtagelig – og dermed modtagelig over for healing – handler nemlig i høj grad om at være rolig, tryg og åben. Og for de fleste vil det falde mest naturligt at være netop dét i hjemlige omgivelser.

Fjernhealing giver også mulighed for at hjælpe de, der er for syge til at møde op til en fysisk behandling.

Virker fjernhealing og healing?

Fjernhealing – og healing generelt – arbejder fortrinsvis med energier, og derfor kan metoderne og effekterne være svære at bevise rent forskningsmæssigt.

Der findes dog nogle studier på området, der underbygger effekterne af healing. Disse studier omfatter specifikt Reiki, som er en type af healing, der har rødder i Japansk kultur.

Et studie antyder, at behandlingen har effekt på angst og smerter hos voksne. Og et andet studie viser, at behandlingen giver et bedre velbefindende og humør hos de, der har modtaget healing.

Selvom der kun findes begrænsede studier på området, er der altså noget, der tyder på, at healing har en reel effekt på den indre balance, og at det kan virke både smertelindrende og angstdæmpende.

Hvordan foregår fjernhealing?

Hvordan foregår fjernhealing?

Healing tager altid udgangspunkt i de ønsker og behov, du har. Det vil sige, at en fjernhealing som udgangspunkt vil starte med en samtale, hvor du fortæller, hvorfor du har behov for healing, herunder hvilke problemer eller udfordringer, du har – og hvad du ønsker at få ud af behandlingen.

Netop fordi fjernhealing påvirker de energier, der strømmer i din krop, kan det være nødvendigt med flere behandlinger for at rette op på ubalancen. Det vil behandleren formodentlig også tale med dig om, inden fjernhealingen starter.

Nogle behandlere vil give anbefalinger til, hvad du skal foretage dig op til, under eller efter behandlingen for at give healingen de bedste rammer, mens andre i højere grad vil lade det være op til dig selv.

Healing med eller uden kommunikation?

Der vil blive aftalt et specifikt tidspunkt for healingen. Nogle healere laver fjernhealing via telefon eller computer med videokamera, mens andre foretrækker behandlingen uden.

Det er op til dig at vælge en behandler ud fra, hvad du foretrækker. Overvej, om du gerne vil kunne kommunikere med behandleren undervejs i healingen, eller om du hellere vil slappe af? Det er en smagssag.

Kan alle modtage healing?

For at modtage healing skal både du og behandleren i “healings-mode”. Behandleren skal via egen intention “åbne til sin sjæl” for at kunne modtage energier fra Universet og videregive dem til dig.

For at modtage energier, skal du ligeledes være åben og modtagelig. Det vil sige, at du helst skal have mentalt fokus på at modtage energierne.

Det er ikke alle, der er modtagelige overfor healing. Du kan som udgangspunkt ikke sende healing til nogen, der ikke ønsker eller er åbne overfor at modtage healing.

Kan alle sende healing?

Professionelle healere har en evne, som de har gjort en forretning ud af. Mange mennesker har dog spirituelle evner, som de ikke bruger kommercielt. De kan dog være lige så gode til at heale.

Er du selv spirituel og har en åben sjæl, kan du i princippet sagtens sende fjernhealing til andre. Det kræver dog, at vedkommende er modtagelige for at kunne modtage behandlingen.

Ved du ikke, om vedkommende er modtagelig, kan du sagtens gøre et forsøg alligevel. Det gælder for eksempel, hvis én, du kender, har det svært eller er syg. Du kan også spørge vedkommende, om du må sende healing i deres retning, så øger du chancerne, for at vedkommende er åben og modtagelig – og dermed, at behandlingen virker efter hensigten.

FAQ

Hvordan føles fjernhealing?

Fjernhealing modtages forskelligt. Nogle vil kun opleve en forbigående fornemmelse, mens andre vil opleve varme eller kulde, og andre igen vil reagere med gråd eller latter.

Hvad er fjern healing?

Fjern healing – eller fjernhealing – er healing på afstand. I praksis vil det sige, at healeren påvirker dine energier uden at være fysisk tilstede.

Hvordan sender man healing?

Fjern healing – eller fjernhealing – er healing på afstand. I praksis vil det sige, at healeren påvirker dine energier uden at være fysisk tilstede.

Andre artikler:

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop

PERSONLIGT HOROSKOPBESTIL HER
+