5 populære horoskop- og astrologi spil og apps

Er du fascineret af horoskoper og astrologi generelt? Og vil du gerne have mere af det ind i din hverdag? Heldigvis er du ikke den eneste, der godt kan lide horoskoper og astrologi i din dagligdag. For der findes en længere række horoskop- og atrologi apps, der er udviklet både til underholdning og vidensdeling om området.

I artiklen her har vi samlet de 5 mest populære horoskop- og astrologi apps, som både brugerne er glade for, men som også giver os, der er spirituelt anlagt et udbytte af det.

Astrology and Horoscopes Premium

Dette er et spil til PS4 (og med al sandsynlighed også til PS5), og er den mest luksuriøse horoskop og astrologi app, der findes. med Astrologi og Horoskoper premium kan du lære mere om dit kærlighedshoroskop samt få detaljerede forudsigelser om i morgen.

Det er en seriøs app til PlayStation, som er baseret på professionelle astrologer og deres viden. Du kan stille spørgsmål om alt lige fra din fremtid, din kæreste og din familie og få svar på det med det årlige horoskop. Men, du kan også få generelle oplysninger om sundhed, problemer, kærlighed og meget mere. Er du til det, kan du også benytte dig af numerologi. Der er dermed mulighed for at få alt at vide.

Mit horoskop

Mit horoskop er en app til mobil, hvorfra du kan få dit daglige horoskop direkte. Det er en gratis app med mere end 10 millioner downloads verden over. Den er dog oversat til dansk. Appen byder på detaljerede astrologiske forudsigelser for alle stjernetegn og deres 3 decans. Vil du derfor gerne gøre det nemt for dig selv at læse dit daglige horoskop, kan du gøre det direkte gennem appen.

Horoscope & Astrology & Palm reading – Coach Chat

Denne app til mobil er en af de bedste, når det kommer til horoskoper og astrologi. Den er lavet til at give dig en bedre forståelse af dig selv og for at lære mere om det, der omgiver dig. Det smarte ved denne app er, at du kan chatte direkte med en personlig astrologi coach, som kan hjælpe dig med at læse stjernerne og deres betydning. Men du kan også få daglige, månedlige og årlige horoskoper, som hjælper dig med at begå dig i livet, og hvad du kan forvente af det.

Horoskop

Denne app er meget simpel, da den blot giver dig dit daglige horoskop direkte på mobilen eller tabletten. Men, det er et gratis program, og så er det en af de bedste apps, der findes til det. Det giver dig en troværdig og meget detaljeret forudsigelse af din fremtid. Du får derfor status omkring din karriere, kærlighed og helbred.

Appen er baseret på alle stjernetegn og giver dig mulighed for at dele horoskopet med dine venner, hvis du har brug for at vise dem en meget positiv eller bekymrende forudsigelse.

Astrology & Palm Master

Dette er en lidt anderledes men rigtig smart app, da man kan scanne sin håndflade direkte på telefonen. Når man har gjort dette, får man opdateringer på, hvad der ligger foran en i fremtiden. Derudover kan du også få et dagligt horoskop, som giver dig de nyeste astrologiske opdateringer på, hvordan dit liv kommer til at forme sig, og hvad du kan forvente dig af dagen. Appen er helt gratis at downloade og at bruge. Den er dog på engelsk. Så foretrækker du at få horoskoper på dansk, kan du med fordel bruge en af de ovenstående apps i stedet for. Den er dog lige så god som de andre og også meget populær blandt brugerne.

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop

PERSONLIGT HOROSKOPBESTIL HER
+