HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Horoskoper » Kærligheds horoskop

Kærligheds horoskop

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

”Elsker – elsker ikke – elsker – elsker ikke – elsker…”, hvisker hun forsigtigt, mens hun plukker bladene af blomsten ét efter ét. Hun ved ikke, om blomsten er tildelt et forudbestemt antal blade, så udfaldet kan principielt blive hvad som helst. Derfor anbefaler vi på det stærkeste, at du læser dit kærligheds horoskop her på siden. Det er ikke et kærligheds horoskop, som du kender det fra andre hjemmesider. De romantiske prognoser er indarbejdet i dine andre horoskoper, hvilket du tydeligt vil kunne se. Vi tror ikke på at plukke blade af blomsten. Nej, vi lader hellere bladene sidde, finder en vase frem og byder dem til vores kæreste, når han eller hun kommer hjem, for at vise vores kærlighed til vores bedre halvdel. Men er det mon en kærlighed, der vil fortsætte? Og i så fald hvor længe? Eller er der måske en anden? Møder jeg selv en anden? Spørgsmålene er mange og de fleste vil mene, at man aldrig ved hvad morgendagen bringer, når det kommer til kærlighed. Men hvis du klikker på dit stjernetegn herunder og læser dagens, ugens eller månedens horoskop, er vi sikre på, at du får en bedre fornemmelse for hvad, du kan forvente, når det kommer til kærlighed. Dit kærligheds horoskop er arbejdet ind i dine andre horoskoper for at vinde størst muligt udbytte. Mest spændende bliver det dog, hvis du får udarbejdet et personligt horoskop, som du kan sidestille med de andre og således betragte symmetrien i prognoserne. Vi på redaktionen ønsker dig et rigtig kærligt 2016!

Vælg et stjernetegn herunder for at finde dit kærligheds horoskop:

Kærligheds horoskop
3.3 (66.51%) 43 vote[s]
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks