Personligt horoskop som gaveide

Et personligt horoskop er kortlæggeles af en persons karaktertræk, personlighed, potentialer og udfordringer ud fra astrologiens videnskab.

Uddannede astrologer ligger horoskopet ud fra ens præcise fødselstidspunkt, dato og geografiske placering ved fødsel.

Horoskopet dækker over vedkommendes personlighed ud fra stjernernes og planeternes placering og indbyrdes forhold på fødsels-tidspunktet, og således hvordan disse til stadighed influerer vedkommendes liv og udvikling.

Hvad er et personligt horoskop?

Foruden den personlige afdækning i horoskopet, er der også identifikation af personens potentialer og udfordringer. Der vil være fokus på eventuelle problemer og muligheder i personens fremtid, og råd til hvordan de bedst muligt håndteres eller anvendes.

Et personligt horoskop er som et par stærke briller der sætter fokus på hvem man er, hvad man kan, og hvad der er svært. Det er som flere timer hos en dygtig psykoterapeut der med indsigt og snilde kan afdække vedkommendes personlighed i alle afkroge og mørke hjørner.

Med et personligt horoskop kommer det hele frem i lyset, hvilket kan være super godt, hvis man står over for nogle store valg i livet, eller bare gerne vil kende sig selv bedre.

Personligt horoskop som gave

For folk der interesserer sig for astrologi, selvudvikling, spiritualitet og det åndelige er personlige horoskoper en oplagt ide til en personlig gave. At få lagt et personligt horoskop er en større opgave som gerne koster 200 til 300 kroner. En meget passende pris for en god gave.

Får man en dygtig astrolog til at udføre opgaven, kan et personligt horoskop fungerer som et brugbart kort, hvorfra personen kan finde svar og retning på spørgsmål og udfordringer i livet.

For folk der ikke interesserer sig særlig meget for astrologi, er det ofte en overraskelse hvor præcis og rammende det personlige horoskop er.

Den indsigt og de værktøjer der kan komme med et personligt horoskop, er anvendelige for alle, lige fra den skeptiske, men interesserede, begynder i astrologien, til den mere garvede stjernetegns-ekspert.

Vil du give et personligt horoskop i gave, er det vigtigt at du har vedkommendes informationer om fødselstidspunkt og sted. Dét, samt navn, skal astrologen bruge.

Her kan du finde nogle af de astrologer som vi på Horoskopnettet anbefaler til at udforme personlige horoskoper:

Til de meget skeptiske

Har du med en meget skeptisk indstillet person at gøre, som synes stjernetegn er noget fjollet noget, er et personligt horoskop ikke den bedste gave. Til sådan en person er der mange andre gode og lækre ting som passer godt til gave.

Til inspiration kan du finde gode gaver til ham eller  gaveideer til hende her; på Gavejagt.dk

Der er også gode gaveideer og information om gaver til forskellige anledninger på siden.

At få en gave der bare rammer plet, er noget alle stjernetegn elsker. For mere information om hvordan du finder en gave der passer, kan du med fordel læse om gavens elementer her.

Stjernetegn og gaver

Her på Horoskopnettet ønsker vi dig god fornøjelse med at finde en gave der passer perfekt til modtageren. Du kan med fordel gå ind og læse om vedkommendes stjernetegn, og derigennem få gode råd og ideer til hvad du kan købe i gave.

Eksempelvis elsker Tyren god kvalitet og ordentligt håndværk, hvilket jo peger i retning af at købe noget af høj kvalitet som holder i mange år.

Skorpionen hader overfladiske og fjollede ting, hvorfor en prutte-pude eller en skør bamse nok ikke falder i god jord hos den seriøse skorpion. Og tvillingen elsker hænder og arme, hvorfor et par smukke handsker, fingerringe og armbånd er noget lige for dem!

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop

ÅRSHOROSKOPER FOR 2024 LÆS HER
+