Kan man få ugens lottotal via ens stjernetegn?

Dette er nok ét af de spørgsmål, som astrologer oftest får. Det korte svar er nej. Nej, du kan ikke finde næste lotto-puljes lottotal igennem dit horoskop. Et bedre spørgsmål, som vil kunne hjælpe dig bedre, når det kommer til dette spørgsmål er; ”Kan jeg finde et tidspunkt, hvor jeg har bedre held til at finde de rette lottotal?”. Med den rette information omkring dig – fødselsdag, fødselstid og fødselssted, kan en dygtig astrolog fortælle dig, hvornår du bør spille lotto, for at have de bedste odds for at vinde, men bemærk at det dog langt fra garanterer dig at vinde. Chancerne for at vinde i lotto er så små, at selv om du måske har to eller ti gange større sandsynlighed for at vinde, så er dette stadig en MEGET lille chance for rent faktisk at vinde.

På lottotaldanske.dk kan du nemt og hurtigt holde dig opdateret på de aktuelle vindertal. For nyligt blev onsdagslotto lavet om til viking lotto, hvilket egentlig er det første navn, at det havde i Danmark. Viking lotto kører derudover også i de andre skandinaviske lande, og har en noget højere præmiepulje end onsdagslotto.

Spil når du er inde i en heldig cyklus

Man kan ikke vinde i lotto uden at spille, så hvis du virkelig vil have en chance for at vinde, så bliver du nødt til at spille. Du kan vælge at spille, når sternerne står rigtigt i forhold til dit stjernetegn, men dette er som sagt langt fra nogen garanti for gevinst.

Hvis du vil vide hvornår du er inde i en heldig cyklus, så kan du med fordel gå ind og læse dit dagshoroskop, uges horoskop og månedshoroskop her på siden. Det er helt gratis, og giver dig et rigtig godt indblik i, hvornår du er heldig og knapt så heldig.

Lottotal - Kan man få ugens lottotal via ens stjernetegn?

Er du blot interesseret i at vide alt om lottotal og lottospillene i Danmark, så findes der nogle rigtig fine sider her i Danmark, hvor du kan finde dette nemt og hurtigt.

Vil du samtidig spare tid, så kan du nemt og hurtigt tilmelde dig en smart service på lottotaldanske.dk, hvor du får tilsendt de nyeste vindertal på din email eller følge deres facebook-side for lynhurtige opdateringer. På den måde får du mere tid til at fokusere på dig selv, læse dit horoskop eller noget helt tredje.

En anden metode du kan bruge for at spare tid, og sørge for at du aldrig glemmer at spille lotto igen, er at du kan tilmelde dig på danskespil.dk, så du automatisk spiller med på dine foretrukne tal hver eneste uge. Hvor ærgerligt vil det ikke lige være, at se sine tal blive udtrukket, men hvor man så har glemt at spille. Det kan dette være med til at forebygge.

Så for lige at opsummere dette spørgsmål, som ofte bliver stillet. Nej, du kan ikke bruge dit horoskop til at finde vindertallene til lotteriet. Ja, du kan bruge dit horoskop til at vide, hvornår du har bedre held, men dette held garanterer dig stadig ikke at vinde i lotteriet.

Kilde: lottotaldanske.dk og danskespil.dk

Se også: Få lagt et personligt fødselshoroskop , pesonligt årshoroskop eller et parhoroskop og gå ikke glip af dagens horoskop og månedens horoskop

PERSONLIGT HOROSKOPBESTIL HER
+